FikLena Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 335 162 показвания 100000% Гледанията на Преси са купени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Много ме зариби тази песен, пълна лудница еее :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Както написах и вчера... 7.5 лайка за по-малко от 2 часа... Това ако не счупи рекорда на Преслава значи има някаква шашма. И сега положението е такова- 18k лайка, почти 1000 дислайка и почти 1000 коментара за денонощие, а не успя дори и да се доближи до рекорда. Тоест шашма очевидно има. Което вече категорично кара и мен да се съмнявам в гледанията на "Не се изтриваш", който проект попринцип подкрепям. Но в началото може би всички бяхме в прекалено голяма еуфория и затова не забелязахме за колко висока летва говорим и как може и да са ни направили на шарани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Галин винаги има повече лайкове, защото го слушат малки тийнове. Пък и песента не е кой знае какво, че да минава рекорди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Защо говорите глупости за Преслава? Многото гледания се пускат от много риплеи, "Не се изтриваш" грабва от първо слушане и хората са си я пускали по много пъти. Тук имаме силен първоначален интерес заради изпълнителите (голям брой палци нагоре), но парчето не грабва и си остава с едно слушане (не много гледания). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Евтино копие на "Me gusta". Хомосексуалното джудже да се отказва. И селяни като тебе все още дишат, но какво да се прави :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Както написах и вчера... И сега положението е такова- 18k лайка, почти 1000 дислайка и почти 1000 коментара за денонощие, а не успя дори и да се доближи до рекорда. Тоест шашма очевидно има. Което вече категорично кара и мен да се съмнявам в гледанията на "Не се изтриваш", който проект попринцип подкрепям. Но в началото може би всички бяхме в прекалено голяма еуфория и затова не забелязахме за колко висока летва говорим и как може и да са ни направили на шарани. "Мойта дама" има сумарно 23 хиляди палеца, а е провал на ниво "Без теб" с 2,2 милиона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 И селяни като тебе все още дишат, но какво да се прави :/ Ти пък откъде се появи,че да даваш оценки? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Мойта дама" има сумарно 23 хиляди палеца, а е провал на ниво "Без теб" с 2,2 милиона. Има 23 хиляди за около година, а новото парче вече гони 20 хиляди за малко повече от ден. Отчитам, че е възможно за Галин просто повече хора да цъкат палчета нагоре, но все пак е много странно да не е дори и близо до рекорда на Преслава. И нека не бъда разбран погрешно- за мен рекорда все още си е на Преслава, защото интерес към "Не се изтриваш" наистина имаше. Но мисля, че рекордът е бил само за канала на Пайнер и е бил максимум 400k. Поглеждайки назад и сравнявайки дадени проекти, няма защо да се лъжем- интереса към "Не се изтриваш" въобще не е бил на ниво интереса към продължението на "Хабиби"- "Мотел". Просто се кефихме, че Преслава най-накрая е направила яка песен с як клип, а Азо беше съвсем друго не само българско ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Айде пак почнаха с гледанията. 335К са перфектни, даже мислех, че ще направи по-малко. Ок са, даже супер. Песента почна да ме зарибява, много кефи. Миналото лято го слушах тоя лайв запис на Сузанита - "Начало на сезона" и много ме зариби, а така и не излезе като песен, и ме кефи как тази Dessita изпълнява точно припева на "начало на сезона", зариби ме още повече. Продължение на "Me gusta" е, вярно, но въобще не е по-долу. Абе, зариби ме. Преслава, рекорди, глупости. Аре радвате се най-накрая на музиката като музика и стига сте ги брояли. И Галин , и Преслава, и Галена са топ имена в момента, правят си гледанията, слушат се, харесва се от аудиторията. Т'ва е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Галине, ня'а стане ралтата, брат. Прекалено еднакви са ти песните, а тук припева е слаб и не зарибява толкова колкото в "Ме Густа" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Какво значи да се откаже като чупи рекордите на най-големите ви звезди? "Me gusta" е поне в топ 5 на 2017 година. Тази не е толкова силна според мен, но очевидно е единственият, който буди интерес и ще бъде поредният му хит. Само не ми допада, че избяга прекалено от поп фолка, с всяка песен се отдалечава все повече и той, и Галена, което ме дразни. Но явно това се търси... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Къде е mp3?! 💕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз пък се радвам, че пуска повече R&B. Ето, Мария пусна мазно, на който му е слуша мазно сръбско и мънкане да си я пусне. И други песни с гадни отсвири излязоха , това си е в пъти по-добре. Дори на мен (а съм фен на Адриана) ми омръзна от чалгаджийското звучене. Оцко се умори, Пашев и Ганев и те предимно еднообразни, и остава RnB - то. Това то. Сами си го направиха. Едно време наскачаха на Оцко, сега на Ганев. Как да стане?! Да продължава така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Текста на Dessita е от тук: Иначе песента не е лоша, кефи. Клипа е добър, песента - също. Някак не усетих "wow" ефекта, но в никакъв случай не е лоша. Ще се слуша. Първоначално май е била Сузанита предвидена за проекта, но в последствие са я сменили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Къде е mp3?! 💕 В recycle bin-a. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Оформя се като голям хит, даже ми харесва повече от #MeGusta, въпреки първоначалната ми реакция, че не става (същото беше и с предната). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Оформя се като голям хит, даже ми харесва повече от #MeGusta, въпреки първоначалната ми реакция, че не става (същото беше и с предната). Пълни глупости. Не може да стъпи и на малкия пръст на МеГуста нито като качество, нито като предизвикан интерес. Не че и предната вече става за нещо - ако я изпее на концерт след 2-3 месеца особено никой няма да я помни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Пълни глупости. Не може да стъпи и на малкия пръст на МеГуста нито като качество, нито като предизвикан интерес. Не че и предната вече става за нещо - ако я изпее на концерт след 2-3 месеца особено никой няма да я помни. Коментирай червения анцуг на черни леопардови петна. Ти би ли сложил подобно нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Пълни глупости. Не може да стъпи и на малкия пръст на МеГуста нито като качество, нито като предизвикан интерес. Не че и предната вече става за нещо - ако я изпее на концерт след 2-3 месеца особено никой няма да я помни. На мен лично ми харесва повече, защо да е глупост? И забелязвам сериозен интерес, пускат я по 2-3 пъти на вечер и се избухва, ясно е, че това е субективно, но все пак. Разбира се, че времето ще покаже кое от двете парчета е по-силно, но на мен това ми допада супер много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Коментирай червения анцуг на черни леопардови петна. Ти би ли сложил подобно нещо? Хахаха...стайлингът му става от модерен по-модерен всеки път. Бих го сложил, да - в контейнера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Някой разгада ли значението на заглавието? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Само аз ли забелязах фрапантната грешка в надписа на тениската на Аднан? :1000 (29): "Dare to error" От Илиянци ли е купувана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Само аз ли забелязах фрапантната грешка в надписа на тениската на Аднан? :1000 (29): "Dare to error" От Илиянци ли е купувана? А грешката е? Иначе вероятно да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Само аз ли забелязах фрапантната грешка в надписа на тениската на Аднан? :1000 (29): "Dare to error" От Илиянци ли е купувана? http://erectedstore.com/product/dare-1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.