FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 47 к ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не ми харесва. Галин тотално излезе от стила поп-фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Къде е музиката в цялото това нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не ми харесва! Започва да омръзва, да смени посоката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не, определено не. Първо, какво въобще значи "сякаш съм в Тексас плейс"? Второ, защо Аднан е в песента, при положение, че бийта не е негов? Трето, къде е зарибяващото в песента? Няма да крия, повечето проекти на Галин, особено отпреди няколко години ми допадаха. Сега ... сега редуваме ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djjoro Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 БООООООООООООООООООООООООООЗААААААААААААААААААА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 47 к ! Смаза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тоя път даже и с Аднан не ми харесва, ма никога не съм харесвал песни на гнома, така че .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много яка песничка, но според мен след Me Gusta трябваше да предложи нещо съвсем различно. Ще е хит, и то голям. 7.5 лайка за по-малко от 2 часа... Това ако не счупи рекорда на Преслава значи има някаква шашма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Това ако не счупи рекорда на Преслава значи има някаква шашма. Ще изкърти из основи рекорда на Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Това е моята игра и ще взема всичко на мига, дааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Галин е един от малкото интересни лица в жанра. Супер идейно момче, което чувства музиката, която прави, без значение в какъв стил пуска проект. Песента ми идва една идея по-слаба от #Megusta , но музиката отново впечатлява. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Tва гардеробно хомо още ли не се е отказало? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Изключително безсмислена и незапеваема песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Галин е един от малкото интересни лица в жанра. Супер идейно момче, което чувства музиката, която прави, без значение в какъв стил пуска проект. Песента ми идва една идея по-слаба от #Megusta , но музиката отново впечатлява. Браво! Не, че нещо, ама... в едно изречение Галин и музикални стилове - малко ми се губят... Галин от както се е появил пее в един стил и това е да имитира Криско. Дали е с латино вълна, евровизия вълна и т.н., все рапира... Както на времето Лили Иванова беше коментирала Слави, че чете рецитира рими в стихотворна форма, същата работа... Просто на никой не му се занимава да го коментира, а наша Кама взе, че и дует направи с него. Ужас. Добре е най-сетне да се откаже, мисля че натрупа достатъчно пари, реалибилитира до някаква степен гей общността в България - да се пенсионира и да се наслади на спокойните си години. Какво ни се мъчи всеки път с едно и също да блесне?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Някой разгада ли смисъла нa Texas Place? Или е реклама на досега никому неизвестна скараджийница с претенции, едва ли надписа за платената реклама в началото е само щото размотават кутия цигари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Някой разгада ли смисъла нa Texas Place? Или е реклама на досега никому неизвестна скараджийница с претенции, едва ли надписа за платената реклама в началото е само щото размотават кутия цигари. Нем. Според мен са се объркали с Texas Holdem, защото говори за карти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Много слабичко. Наистина е незапеваемо и скучно, а текста го няма никакъв. Не го виждам това нещо като особен хит, поради една много проста причина - липсата на чалга звучене. Ако Галин продължава да прави песни само в тази посока, това ще се окаже пагубно за него съвсем скоро. Прогнозите на някои от вас за някакви луди рекорди от половин милион гледания са абсурдни и показват, че нямате грам усет за това, което се търси в чалгата. Правите и сравнения с Пресиния псевдо рекорд, за който вече 200 пъти трябваше да ви е станало ясно, че няма как да е реален. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Най-яката част е на 3:12. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Както казах текста на Dessita е от "Сузанита - начало на сезона". А това, дето го пее Adnan (или рапира, по-точно) е същото от негова друга песен - "Принцеса". С една дума - текст 2-ра употреба. Иначе се радвам, че Люси не е забравил да снима и добри клипове, този е такъв. Последния му хубав беше за Ани Хоанг и DGS "Луда обич - ремикс". Кадърен режисьор е, винаги съм го харесвал, но рядко го показва. Дали е ограничен финансово (плащащия изпълнител) и на Люси веднъж годишно му светва лампата - не знам. Песента е продължение на "Me Gusta" и като звучене, и като клип. Нямам против , че участва Adnan, аз го харесвам, дори бих казал, че съм му фен. Какво като beat-а не негов, той е изпълните, освен композитор и аранжор. За рекорди и гледания въобще не ме интересува, не ги следя и не ме интересуват. Няма и 24 часа, песента е минала 270K, до вечерта ще чукне поне 300K - за начален успех е супер. По напред пак ще се слуша - готина е, макар и половината текст да ми е познат от изброените песни по-горе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Опит за продължение на ''Ме густа'', но е мноооого по-слаба. Преди песните на Галин повече ме кефеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 За 2 часа имаше 100К гледания, а за следващите 20 часа само 190К? Никакви рекорди няма да разбие, камо ли този на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Опит за продължение на ''Ме густа'', но е мноооого по-слаба. Преди песните на Галин повече ме кефеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Най-яката част е на 3:12. Топ, и на мен ми е любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 335 162 показвания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.