Yaneva Публикувано на Март 19 Report Share Публикувано на Март 19 Време е истинската ЛЕЛЯ и КРАЛИЦА на форума да се завърне, преди админа да го закрие или някои определени персони да го окепазят до дъното... От тази седмица започваме избор на най-хубавите баладични хитове от репертоара на различни изпълнители, популярни с лиричните си гласове и текстове! До неделя гласувате за Борис Дали, а на ЛС приемам заявки за следващия, на когото да обърнем внимание! Гласувате с пост, за да избегнем злоупотребите с анкети и гласуване от акаунти с по един пост. Можете и да се обосновете или да добавите парче, което съм пропуснала. "Пиян" не сложих, тъй като тя е по-скоро умерена песен, но вие може и да си изберете нея, разбира се! 1. "Горчива самота" - м. Дари, т. Мария Христова, ар. Калин Димитров: 2. "Обичай ме" - дует с Емилия - м. и ар. Николай Пашев, т. Анастасия Мавродиева: 3. "Моля се" - т. Лиляна Димова: 4. "Пак съм сам" - м. и ар. Христо Ангелов, т. Лиляна Димова: 5. "Първи в сърцето" - м. и ар. Велислав Драганински, т. Мариета Ангелова: 6. "Жена без грях" - т. Мариета Ангелова: 7. "Нямам нищо": 8. "Празна е душата" - т. Лиляна Димова: 9. "Обичам те" - т. Мариета Ангелова: 10. "Всяка нощ" - дует с Галена - т. Мариета Ангелова: 11. 'Старата ти снимка": 12. "Сделка с тъгата" - м. Кирякос Пападопулос, т. Лиляна Димова, ар. Пламен Станчев 13. "Не е късно" - м. Артан Кастрати, т. Мария Христова, ар. Цветан Спасов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Категорично избирам Първи в сърцето! Любимата ми балада от тези на Борис Дали! За съжаление остана без клип, но песента е уникална! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Нека Дойчо Джигов не си въобразява, че ще спами на воля във всяка моя тема, разчитайки на близката си дружба с глобален модератор... Гласувам за "Жена без грях" - изпял я е с чувство, харесвам текста и ми носи някакви приятни спомени! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Обичай ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Коментирайте по темата, без излишен спам. Сега изтрих коментара, но ако се продължава ще взема мерки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 1. Всяка нощ 2. Старата ти снимка 3. Обичам те 4. Обичай ме 5. Горчива самота 6. Нямам нищо 7. Първи в сърцето 8. Сделка с тъгата 9. Пак съм сам 10. Празна е душата 11. Не е късно 12. Жена без грях 13. Моля се Трябваше да ги изслушам всичките една след друга, за да гласувам и осъзнах няколко неща. Повечето от тези балади по някаква причина носят много сходно тъжно, а в същото време и приятно настроение. Не знам дали защото именно те са и със сходни реализации от коледни програми и ги свързвам с някакво такова меланхолично настроение или по друга причина, но ми беше изключително трудно. Всяка от първите 5-6 бих я сложил на първо място. Именно затова и като видях готовата класация се учудих, че "Обичай ме", която в последните 2 години слушам толкова често (за разлика от другите) е толкова назад. Но пък може би и точно това е причината да ми е леко поомръзнала и затова да предпочетох други три песни пред нея в този момент. Скучен за някои, еднообразен и какъв ли не, Борката е класа! Особено баладите му са ТОП и тази вечер си затвърдих мнението. П.С. Според мен в това само да си изброяваме една седмица по едно заглавие на песен няма много смисъл и поради този факт реших да дам гласа си под формата на класация. Извинявам на авторката, тъй като изглежда не това е била идеята й, но поне аз така смятам да гласувам тази седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Благодаря за идеята - да, нека подредим тринадесетте парчета в класация за всеки един! Хубаво ме подсещаш! Аз също много харесвам неговите балади, затова реших той да е първи в темата! Малко по-късно ще наредя песните в моя личен топ. Радвам се, че темата те е провокирала да ги изслушаш и да си ги припомниш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Гласувам за Обичай ме но според мен трябваше да има и Намерих те! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Обожавам всички балади на Борис Дали, но най-специална за мен е"Обичам те''. 1.Обичам те 2.Първи в сърцето 3.Намерих те 4.Обичай ме 5.Пак съм сам 6.Празна е душата 7.Жена без грях 8.Всяка нощ 9.Моля се 10.Сделка с тъгата 11.Не е късно 12.Горчива самота 13.Старата ти снимка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Първи в сърцето - уникална музика, текст, изпълнение. И двамата се допълват перфектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Първи в сърцето- една от най-добрите песни на Борис Дали!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Ето и моето подреждане: 1. "Жена без грях" 2. "Моля се" 3. "Сделка с тъгата" 4. "Обичам те" 5. "Всяка нощ" 6. "Пак съм сам" 7. "Празна е душата" 8. "Старата ти снимка" 9. "Първи в сърцето" 10. "Не е късно" 11. "Обичай ме" 12. "Нямам нищо" 13. "Горчива самота" Наистина много хубави баладични песни, изпълнява ги прекрасно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 1.Обичам те 2.Жена без грях 3.Всяка нощ 4.Първи в сърцето 5.Старата ти снимка 6.Обичай ме 7.Празна е душата 8.Пак съм сам 9.Не е късно 10.Нямам нищо 11.Горчива самота 12.Моля се 13.Сделка с тъгата Първите 6 са и любимите ми негови песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 1. "Първи в сърцето" 2. "Нямам нищо" 3. "Обичай ме" 4. "Жена без грях" 5. "Всяка нощ" Няма да гласувам за другите, тъй като не ги харесвам. Показателно е, че Борис Дали има цели 5 балади, които ми харесват, особено първите две ... "Първи в сърцето" е една от най-въздействащите фолк песни, дори като за Преслава е сред най-силните й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ще гласувам за една-единствена - "Първи в сърцето". Баладите на Борис Дали са ми като баладите на Галена, лишени от чувство и плоски. Други не ми харесват. Но пък имам много любимци сред умерените песни, да не кажете, че съм хейтър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Ще гласувам за една-единствена - "Първи в сърцето". Баладите на Борис Дали са ми като баладите на Галена, лишени от чувство и плоски. Други не ми харесват. Но пък имам много любимци сред умерените песни, да не кажете, че съм хейтър. Не бихме си го и помислили. Просто съвпадение, че подкрепяш ЕДИНСТВЕНО дует точно с Преслава. Хубаво е, че следващата в тази тема - Райна, не е пяла с Пепи. Там да видим как ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.