Dominatora Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ивена, Оцко и Теньо Гогов - страхотен тандем бяха! Тази песен не е лоша, много я харесвам Ивена, жалко, че не й се получава напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Харесва ми. Много свеж проект. Личи си, че са се постарали! Само кадрите от чужбина са много кофти. Различават се от тия в студиото. Явно са снимани с аматьорска камера! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Харесва ми. Много свеж проект. Личи си, че са се постарали! Само кадрите от чужбина са много кофти. Различават се от тия в студиото. Явно са снимани с аматьорска камера! Кадрите са обработени от Скерлев тип "спомени". Такъв филтър е сложен... Проектът ми допада. Дано се получат нещата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Яка мелодия от Оцко, текста също е супер , нещо различно и не толкова агресивно. Ивена почти не я чувам, все едно е бек вокал на Славена. Иначе успех Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Защо и при двете имаше толкова огромна пауза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 В коша! Няма да се забележи. Подобен тип песньовки бяха вървежни преди 5-8 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не струва песента. Ивена ми е много анти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Само отсвирът с цигулката ми харесва, макар че май сме го чували вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Харесаха ми като дует. Ивена, Оцко и Теньо Гогов винаги са били интересна и добра комбинация и този път няма изключение! Много як дует!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Доста сладък проект, но не вярвам да се забележи. Обичам Ивена и, въпреки че малко се обезличи като стил, визия, песни, сега ми е дори и още по-секси. Този Оцко толкова се е изчерпал... Поне не пеят простотии. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не е лоша, но самата музика, абе въобще не познах , че е Оцко.. :D Този смята ли да смени плочата, и пак с тия цигулки... Не, тоя наистина му хлопа дъската вече. Клипа е добре, като за изпълнителките, иначе не е кой знае какво. Песента е .. Оцко. Иначе ми е много незапомнена, музиката 2 пъти по-силна от зле-смесените гласове, направени направо като един, абе психиатрията в Македония да го прегледа този. Изперква. Егати аранжиментите правеше навремето, в момента е трагедия. А,да, и Цветина вече има песен "Его". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Припева ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 През последните по някаква странна причина 3-4 дни слушах 90% от времето в YouTube точно Славена и Ивена, а сега двете пуснаха дует. Приятни са и двете, но тази песен не е моята. Самият текст нещо не ми е много ОК, въпреки че точно Теньо Гогов пише едни от най-добрите неща, особено за Ивена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Просто не е за вярване, че Оцко има смелостта да продължава с копията на "Пей сърце". Буквално последните му 5-6 песни са еднакви, това момче се е сбогувало с усета с креативността си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Последните 5-6? Последните 2 години !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не ми допада, иначе много ги харесвам и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не ми допада, иначе много ги харесвам и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Браво, хареса ми. Доста приятен проект. Като за Теньо Гогов е слаб текстът, но поне не е простотия. А двечките са много секси в клипа, без да са вулгарни и пошли. Определено имат потенциал момичетата. Ако някой сериозен и кадърен продуцент ги ръководеше, можеше да са с добри кариери, но нещо продуцентите никакви ги няма в България... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Клипа ми харесва, песента не. Заслужават повече от изчерпаната боклукчийска кофа Оцко. Един Egli Marini щеше да им направи по-хубава песен и взима по-малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Проектът ми допада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.