Dominatora Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Симо, обичам те! Това е хит! Леле колко е разчупена във видеото! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Уникално красива Симона! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много добра песен! За пръв път виждам толкова разчупена Симона. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Хубава песничка и по-модерна от предишните й. Струва ми се, че малко фъфли на СоС, иСкам те!? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Хубава песничка и по-модерна от предишните й. Струва ми се, че малко фъфли на СоС, иСкам те!? Може да са добавили ефект или вокал и при смесването да се е получило с тая идея. Песента е с актуалния бийт, разчупена е. Симона доста се е постарала да е с по-младежка визия и да танцува. Свежарка е. Първи опит да се разграничи от излъчването на Глория. Браво! Добра колаборация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Може да са добавили ефект или вокал и при смесването да се е получило с тая идея. Песента е с актуалния бийт, разчупена е. Симона доста се е постарала да е с по-младежка визия и да танцува. Свежарка е. Първи опит да се разграничи от излъчването на Глория. Браво! Добра колаборация. Просто Сими размаза! За 40-ти път я слушам, откакто е излязла! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Може да са добавили ефект или вокал и при смесването да се е получило с тая идея. Песента е с актуалния бийт, разчупена е. Симона доста се е постарала да е с по-младежка визия и да танцува. Свежарка е. Първи опит да се разграничи от излъчването на Глория. Браво! Добра колаборация. И пак прилича поразително на Глория, същата красавица е Песента и много различна от предишните, може да има успех този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Доста интересно! Харесва ми определено! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Хубава песничка и по-модерна от предишните й. Струва ми се, че малко фъфли на СоС, иСкам те!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.