gogo Публикувано на Март 22 Report Share Публикувано на Март 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Слушах я преди малко, супер е! Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Яницоооо, избухна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Уникална! Яни изглежда невероятно, както винаги!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 ПРЪСНА ГИ, ОТНОВООООООООООО!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Яка песничка, харесва ми. Яница обаче е много красива и голяма гъзарка, винаги и облечена супер скъпо и марково. Браво. Клипа иначе е евтин , сравнение с предните й е крачка назад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 винаги и облечена супер скъпо и марково. Браво. Облеклото скъпо, но съдържанието им - евтино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Веднага ме грабна мелодията и определено чакането си заслужаваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Брутална. Инструментала май е на "Няма да ти пиша". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Бива като за Яница. Добра е. Особено в сравнение с руския дует. Хит ще е, но и тази песен ли ще направи 5 млн. със зор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Брутална е, текстът е супер готин, надъхан и различен. Яница за пореден път ги пръсна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Слаба е песента, клипът също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Песента е хубава но сякаш ми се струва позната мелодията а клипа е супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 След Сими Загорова - не върви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Слаба е песента, клипът също. Абсолютно! За тази песньовка ли бяха всички пищящи постове в последния месец, изпълнени с "очакване"?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 1:1 ми е с песента на Джордан и Деси, нищо ново няма и нищо интересно. След 1 месец никой няма да я помни, както всички песни на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Припевът е най-хубавата част, но наистина е копие на "Не се изтриваш". Кой колкото пари има, толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Изкушение е класи над това. Всичко от-до ми личи ми на вече чуто и вече пято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Става, но не е кой знае какво. Имала е къде, къде по-хубави песни и клипове. И на мен ми напомня за последния дует на Деси Слава и Джордан. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Боза. Текстът е пълен минус, за кръчми пее все едно сме в 2006... не си Ивана,моето момиче. Музиката е скучна, всякаква липса на заряд. Клипът ми е безразличен, пари и нищо повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Нещо припевът е загубен с римата "представяш - ставаш". Много са далечни като стихове или това, че песента е умерена и мелодично са раздалечени, което някак си прецаква другите рими и като цяло припевът. Иначе има нещо зарибяващо. Янето и пичка и половина. Ама тя още от Тракия фолк си ставаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Нещо пак не ме грабва Яни е в регрес след "Изкушение". Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Припевът е най-хубавата част, но наистина е копие на "Не се изтриваш". Кой колкото пари има, толкова. Сега осъзнах, че съм искал да кажа "Няма да ти пиша" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Най-после нещо хитово и класно, добре, че го пусна на рождения ми ден. Яница става все по-разнообразен изпълнител. Браво! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.