Jouey Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Кралица! Пак смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Това кавър на "Няма да ти пиша" ли е? Слабо, много слабо. Очаквах много повече. Цялото нещо е "Няма да ти пиша", направо си е кавър с друг текст. Аранжимент, изпяване... Иначе клипа е супер, макар, че тия стени вече ми идват в повече. Нали последно ги видяхме при Емануела, пак ли това мазе, аман. Други няма ли? Иначе е страшна мацка, визията и е най-големия плюс в тоя "проект". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Кралица! Пак смаза! Чакаме графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 СУПЕР Е! Припева е един път. Яница за пореден път не разочарова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много готина песен е направила Яница.Отначало си помислих поредната Пашева(ако не се лъжа) боза , но ме грабна,припевът ми идва малко слаб,но всичко с времето си.Много ми хареса клипът,че не е поредния имиджов както бяха няколко предишни.Напоследък съм забелязала , че трудно прави гледания,а пък песните й стават хитове-видяхме приема на концерта.Много е красива в клипа,но и ми се вижда доста слабичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 72к за 6 часа - мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Страшна боза. Толкова провлачено изпълнение, че не се трае. Клипа също е много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Яница отдавна е сред водещите в жанра. Добро попадение. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Уникално яко! ИМПЕРАТРИЦА! Размаза! Песента кефи - мелодията я бива, нищо че все едно сме я слушали вече, текста ме кефи, Яница добре се е докарала в клипа, какво повече може да искаме! Определено успя да оправдае очакванията, чак съм изненадан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Супер изтъркано и познато. Нищо ново не предлага. След бруталната “Изкушение” това си е крачка назад. Нека експериментира повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Първото заглавие на песента е било "Скандалът" https://itunes.apple.com/us/album/%D1%81%D0...ngle/1362654683 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Първото заглавие на песента е било "Скандалът" https://itunes.apple.com/us/album/%D1%81%D0...ngle/1362654683 Колко им е да редактират заглавието Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 24h-215 557 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Личи си ,че доста от хората нямат вкус Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Песента този път не ме грабна, макар и да прилича на тази на Десислава и Джордан, на която се кефех в началото главно защото съм фен на изпълнителката. Мисля, че е крайно време в жанра да се правят повече песни със стойност, която да не е като за един клубен сезон. Конкретно Яница може да го направи, крайно време й е за една балада. Клипът става, на фона на евтините продукции, които взеха да се пускат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Върнах ти го" си е "Върнах ти го". Клип, песен - топ. Нищо друго не е близко до тази песен и клип, поне за мен. Топа на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Върнах ти го" си е "Върнах ти го". Клип, песен - топ. Нищо друго не е близко до тази песен и клип, поне за мен. Топа на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Песента този път не ме грабна, макар и да прилича на тази на Десислава и Джордан, на която се кефех в началото главно защото съм фен на изпълнителката. Мисля, че е крайно време в жанра да се правят повече песни със стойност, която да не е като за един клубен сезон. Конкретно Яница може да го направи, крайно време й е за една балада. Клипът става, на фона на евтините продукции, които взеха да се пускат... +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много по-добра от на Мара бозата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 След "Изкушение" всичко е слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Доста обикновена и посредствена песен. Любимите ми нейни песни си остават "Грешната" и "Върнах ти го". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Ужасен глас. И какви кръчми, да не сме 2005-та?! Тази песен е по-слаба и от руския дует. Да се стяга!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.