lucas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това е най-досадната певица евър. Хит не е виждала от хиляди години, ама не се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Със смесени чувства съм. Едновременно ми харесва и ме дразни. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много е зле песента, а на мен ми липсваше Кости. Силно се надявам да не е толкова изхабен, но като му гледам и другите проекти се отчайвам. Не че и Марчета не си избирала възможно най-слабите му мелодии през годините. Стоянски как пък веднъж не направи впечатляваща визия, а не е като да няма възможност Марчето. Клипът е на Bashmotion , а все едно го е режисирал Скерлев. Нищо впечатляващо, но иначе си е поръчала статии колко е велик този проект и ги е качила в сторито на инста. :1000 (29): Толкова пък да нямаш реална преценка къде се намираш и какво предлагаш. Много я нахраних Марчето, но е крайно време да оправнае претенциите си и да предложи нещо добро. Още ме е яд, че пренебрегна "Болна тема си за мен" за сметка на десетки слаби песни. Подкрепям напълно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това да не е писано за някоя сръбкиня. Щото бие повече на сръбско, отколкото на румънско. Музиката е супер, изпяване и текст - тотал щета. Като за Кости слабо идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Бруталната музика и ужасно изпълнение ... не знам с какъв акъл се е харесала ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Това да не е писано за някоя сръбкиня. Щото бие повече на сръбско, отколкото на румънско. Музиката е супер, изпяване и текст - тотал щета. Като за Кости слабо идва. Абсолютно сръбско, и аз това казвам. Голям ужас, даже и за Сърбия. Кости си е слаб отдавна, навремето направи 3 добри инструментала, и ги продаде 30 пъти. Предимно на Андреа и Мария, и тук-таме някоя друга излъгала се да му даде 15 000 лв. Голям зян. Изпяването е живо мънкане, тая успява да развали всяка музика, ама тука и музиката фабрично е гадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нещо почна да ме кефи този проект, но е твърде слаб за нашите земи. Както казаха по-горе, надявам се Кости да не се е изчерпал. Искам да пусне нещо балканско като "Тихо" от 2015, а не да цели тоталната модернизация на чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Пълно дъно е тази песен. Дори не успях да я чуя цялата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Изобщо не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Изобщо не ми харесва! Не се учудвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Изобщо не ми харесва! Съгласна съм! Дънце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Какво не и харесахте на тази песен незнам аз очаквах да е от подобаващите бози на Кости но мелодията си е доста яка само къде на моменти не и разбирам какво пее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Изобщо не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Мара е безнадежден случай. Как пък от 100 песни не случи на един хит в последните години? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Страхотно предложение! Трябваше ми време,за да я възприема,а сега ми е любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страшна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.