pechenko Публикувано на Март 25 Report Share Публикувано на Март 25 Правила: 1. В темата се коментира само и единствено поп фолк 2. Без спам/флуд 3. Без обиди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Току що се прибирам от Бг парти в Германия и написах целия списък с песните които пуснаха в телефона си по- късно ще ви го напиша , останах много изненадан от някои песни,че ги чух и от някои ,че не ги чух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Току що се прибирам от Бг парти в Германия и написах целия списък с песните които пуснаха в телефона си по- късно ще ви го напиша , останах много изненадан от някои песни,че ги чух и от някои ,че не ги чух. 10 x пъти - Не се изтриваш 15 х пъти - Обратно в играта :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галена: Не ме вълнуват вашите награди! Певицата Галена нападна продуцента си Митко Пайнера.Певицата за пореден път изригна, че не иска никакви награди. „Отказвам всякакви покани за награди и не получавам такива. За мен не е важно. Наистина не се вълнувам. Минала съм такъв период, в който наистина съм разбрала, че не са важни. И не е важно само да го казваш, а да повярваш в това. Наистина вярвам в това и игнорирам подобни ивенти. Защото наличието на срещи с феновете, поканата да бъда една от малкото изпълнителки на сцената на радио „Веселина“ в зала „Арена Армеец“ (пя на една сцена с Цеца, Пеги Зина), толкова много хора, за мен е все едно съм взела пет поредни години „Певица на годината“, заяви емоционално Галена. Тя се разсърди на инж. Митко Димитров през 2016г., когато трябваше да бъде титулувана за най-фобра фолкпевица в България. Но за голяма победителка бе посочена Преслава. Галена го прие тежко и изобщо не се появи на церемонията. Двете колежки бяха неразделни приятелки, но след скандала спряха да си говорят и настана раздор в отношенията им, пише „България днес“. Заради драмите покрай раздаването на наградите, Митко Пайнера реши и тази година да няма церемония. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не стига, че концертите и без това са кът в последно време, заради войната за желязо на Галя и Преса едното от двете сигурни мероприятия през годината отпадна. Страхотно. Сами си го правят да имат все по-малко изяви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не стига, че концертите и без това са кът в последно време, заради войната за желязо на Галя и Преса едното от двете сигурни мероприятия през годината отпадна. Страхотно. Сами си го правят да имат все по-малко изяви. Аз се чудя защо когато Преси прибираше наградите до преди няколко години всичко беше окей? Галена направи тая драма, защото наградите я вълнуват. След като се осере, пак започва да се обяснява че наградите нямали тежест. От нея и нейните претенции се оплаква цялата фирма, а Андреа точно заради нея си би шута . Не може още 20-30 певици да се съобразяват с някаква мърда от село, която си мисли че е хванала Бога за рога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз се чудя защо когато Преси прибираше наградите до преди няколко години всичко беше окей? Галена направи тая драма, защото наградите я вълнуват. След като се осере, пак започва да се обяснява че наградите нямали тежест. От нея и нейните претенции се оплаква цялата фирма, а Андреа точно заради нея си би шута . Не може още 20-30 певици да се съобразяват с някаква мърда от село, която си мисли че е хванала Бога за рога. ГАЛЕНА, ЗАЩО ДА НЕ ПОЛУЧАВА НАГРАДИ КАТО ИМА >> ПО-ГОЛЕМИ ХИТОВЕ ?,ПО-ДОБРИ КЛИПОВЕ ? ПОВЕЧЕ УЧАСТИЯ ?,ПО-ВИСОК ХОНОРАР,ПО-ИНТЕРЕСНА НА ХОРАТА ??? Мале, каква е тая злоба бе ? Разбрахме че Галена беше по-слаба от Преслава ама тва не променя факта че по всички параграфи я размазва - има по-големи хитове, има по-добри клипове, има повече участия, има по-висок хонорар, по-интересна е на хората, по-голям професионалист е, по-сериозна е и си приема кариерата сериозно и т.н и т.н. Какво толкова хвърчиш в небесата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галена бие по всички параграфи я размазва.ЗАЩО ДА НЕ ПОЛУЧАВА НАГРАДИ КАТО ИМА >> ПО-ГОЛЕМИ ХИТОВЕ ?,ПО-ДОБРИ КЛИПОВЕ ? ПОВЕЧЕ УЧАСТИЯ ?,ПО-ВИСОК ХОНОРАР,ПО-ИНТЕРЕСНА НА ХОРАТА ??? Ти мнението си не го ли променяш? Минали са 4 години. Много ясно че ще имам друга гледна точка, а и Галена тогава беше по-кротка. Сега е станала баси мършата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не стига, че концертите и без това са кът в последно време, заради войната за желязо на Галя и Преса едното от двете сигурни мероприятия през годината отпадна. Страхотно. Сами си го правят да имат все по-малко изяви. Честно казано, ме съмнява Митьо да е спрял наградите само заради Петя и Галя. Малко, но подозирам, че причините всъщност са други (финансови по скоро). Галена просто изпозва повода да си вдигне акциите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сънувах те.... Добро утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Помним ли този хит на кралицата на лицемерието, фалша и селянията - КАЛИ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Янева, лелята толкова се обличаше като монахиня по едно време, че помня като се появи с този мрежест бански в края на клипа, беше сензация Мигом това лято да пусне един морски клип по монокини да покаже изваяни форми! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 10 x пъти - Не се изтриваш 15 х пъти - Обратно в играта :1000 (29): Ето списъка написах всички песни които пускаха. Определено ДЖ-я беше фен на Преслава ,но много ясно че няма да ми повярвате ,но не ми дреме аз си говоря истината , не съм точно пък като теб. “Ти си ми сърцето” - Фики , “Обратно в играта” - Преслава , “Не се изтриваш” - Преслава , “Как да изтрезнея” - Емилия и Тони , “Двойно влюбен” - Яница , “Пионката” - Кали , “И на всички като тебе” - Деси Слава , “Старай се да си първи” - Алисия , “Пак съм твоя” - Ани Хоанг , “Пей, сърце” - Галена и Цвети , “Просто шоу” - Галена , „Que Pasa“ - Кали , “Строго забранено” - Андреа и Сузанита , “Няма да ти пиша” - Преслава, “Дай ми още” - Анелия , “С друг ме бъркаш” - Фики и Галена , “Кажи ми” - Анелия и гърка , “Хавана Тропикана” - Галена , “Калифорния” - Емилия , “Добрини” - Преслава , “Чуплива и влюбена” - Преслава , “Точно ти” - Софи и Устата , “Бурята в сърцето ми” - Софи и Устата , “Отличен 6” - Тони Стораро , “Луда по тебе” - Камелия и тези от попа пускаха , това са всички песни в които съм присъствал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ето списъка написах всички песни които пускаха. Определено ДЖ-я беше фен на Преслава ,но много ясно че няма да ми повярвате ,но не ми дреме аз си говоря истината , не съм точно пък като теб. “Ти си ми сърцето” - Фики , “Обратно в играта” - Преслава , “Не се изтриваш” - Преслава , “Как да изтрезнея” - Емилия и Тони , “Двойно влюбен” - Яница , “Пионката” - Кали , “И на всички като тебе” - Деси Слава , “Старай се да си първи” - Алисия , “Пак съм твоя” - Ани Хоанг , “Пей, сърце” - Галена и Цвети , “Просто шоу” - Галена , „Que Pasa“ - Кали , “Строго забранено” - Андреа и Сузанита , “Няма да ти пиша” - Преслава, “Дай ми още” - Анелия , “С друг ме бъркаш” - Фики и Галена , “Кажи ми” - Анелия и гърка , “Хавана Тропикана” - Галена , “Калифорния” - Емилия , “Добрини” - Преслава , “Чуплива и влюбена” - Преслава , “Точно ти” - Софи и Устата , “Бурята в сърцето ми” - Софи и Устата , “Отличен 6” - Тони Стораро , “Луда по тебе” - Камелия и тези от попа пускаха , това са всички песни в които съм присъствал. Пълни глупости. Няма да пуснат нищо на Азис, Галин и Емануела, но по няколко песни на Емилия и Кали които въобще не витаят в дискотеките. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пълни глупости. Няма да пуснат нищо на Азис, Галин и Емануела, но по няколко песни на Емилия и Кали които въобще не витаят в дискотеките. :1000 (29): Ние пак трябва да се радваме,че евентуално са били пуснали Андрю. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ние пак трябва да се радваме,че евентуално са били пуснали Андрю. Искам нова чалга песен от нея. Даже тая боза ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Искам нова чалга песен от нея. Даже тая боза ме кефи. За Коледа или Нова година сигурно ще ни огрее. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пълни глупости. Няма да пуснат нищо на Азис, Галин и Емануела, но по няколко песни на Емилия и Кали които въобще не витаят в дискотеките. :1000 (29): И аз доста учуден бях ,че не ги чух , по принцип всички очакваха да пуснат Азис и особено Шушана , но уви това е пълния списък на който присъствах. Може би след мен бяха пуснати , но аз ви казвам това което чух! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Преслава с Иван Дяков ли танцува тук? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Защо не казвате, че Андреа участвала в "Столичани в повече"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Защо не казвате, че Андреа участвала в "Столичани в повече"? :1000 (29): Споменахме, но не го натрапваме постоянно. Аз всъщност не съм го гледал. Има ли линк някъде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Янева, лелята толкова се обличаше като монахиня по едно време, че помня като се появи с този мрежест бански в края на клипа, беше сензация Мигом това лято да пусне един морски клип по монокини да покаже изваяни форми! Много хубава песен, недоумявам защо не се завъртя поне като сезонен хит! И аз я чакам голичка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Споменахме, но не го натрапваме постоянно. Аз всъщност не съм го гледал. Има ли линк някъде? https://btvplus.bg/produkt/seriali/9330 Много е яка. Много хубава. Когато беше активна не ме кефеше особено, но сега.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 https://btvplus.bg/produkt/seriali/9330 Много е яка. Много хубава. Когато беше активна не ме кефеше особено, но сега.... :1000 (29): Мерси, но...За съжаление не можем да предоставим излъчване на нашия сигнал извън територията на България Сега ще видя някъде другаде из нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пробвай тук. https://noviseriali.com/%D1%81%D1%82%D0%BE%..._68c97e369.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари