Kremito Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Теодора определено ми липсва. Тя предлагаше хубави и стойностни парчета и албуми с много нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 "Шуши" - слайдшоу в изпълнение на Преси - с повече гледания от космическия клип "#JustShow" на Цървул Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тези стари улици назад ме връщат в моите дни, колко много страници - с добри и лоши спомени. Хиляди решения до верни тухли вързани, безброй вълнения побра сърцето ми. Наивно влюбвах се - без ум оставах, често правех глупости и сто пъти летях и падах. Каква ли аз не бях - преминах през какво ли не, дори да се боях, не го показах - не! Времето ме промени, но не съвсем, но не съвсем. И до днес животът ми е пъстър, луд, неукротен. Зная, че зад ъгъла ме чакат хубави неща, още по-вълнуващи от всичко досега. Ще ме разтърси пак любов голяма, с времето едно разбрах, че краен срок за нея няма. И пак бих тръгнала срещу вятъра дори, щом моите пътища повтарят ми: "Върви"! И роза бях и трън в очите в този мой живот, но даже лошото в дните си спомням с любов. Не бих изтрила даже ред - да го сменя с друг, не съжалявам и за ден от дните си до тук. Добро и лошо съм видяла в този мой живот, но даже лист в него няма без думата любов. Дори най-тъжните си дни бих преживяла пак, те правят още по-добри добрите дни след тях. Най-добрата част от текста. Пускайте на repeat за да направим 500 хиляди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Хиляди решения до верни тухли вързани, :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Хиляди решения до верни тухли вързани, :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Цитирах го от един сайт. :gun_bandana: ''Хиляди решения ту верни ту прибързани'' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Щом е щастлив,защо му е любовница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Щом е щастлив,защо му е любовница? Супер песен и много вярна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тези стари улици назад ме връщат в моите дни, колко много страници - с добри и лоши спомени. Хиляди решения до верни тухли вързани, безброй вълнения побра сърцето ми. Наивно влюбвах се - без ум оставах, често правех глупости и сто пъти летях и падах. Каква ли аз не бях - преминах през какво ли не, дори да се боях, не го показах - не! Времето ме промени, но не съвсем, но не съвсем. И до днес животът ми е пъстър, луд, неукротен. Зная, че зад ъгъла ме чакат хубави неща, още по-вълнуващи от всичко досега. Ще ме разтърси пак любов голяма, с времето едно разбрах, че краен срок за нея няма. И пак бих тръгнала срещу вятъра дори, щом моите пътища повтарят ми: "Върви"! И роза бях и трън в очите в този мой живот, но даже лошото в дните си спомням с любов. Не бих изтрила даже ред - да го сменя с друг, не съжалявам и за ден от дните си до тук. Добро и лошо съм видяла в този мой живот, но даже лист в него няма без думата любов. Дори най-тъжните си дни бих преживяла пак, те правят още по-добри добрите дни след тях. Най-добрата част от текста. Пускайте на repeat за да направим 500 хиляди! Най-любимата ми песен на Райна в последните години. Дори многомилионните и песни не ми въздействат толкова, колкото тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Супер песен и много вярна. Да, страхотна е! Може би последната (за сега), превърнала се в класика песен на Екстра Нина! И колкото е верен текстът, толкова е и не. Всичко е индивидуално. Има си доста, които макара и да получават всичко във връзката си, пак търсят чуждо... Може доста да се говори по тази тема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Очаквам тази вечер след изпълнението на Софка в Капките,гледанията на Антилопа да се качат и до края на седмицата да направи 18 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 "Шуши" - слайдшоу в изпълнение на Преси - с повече гледания от космическия клип "#JustShow" на Цървул Вие май живеете за да водите сравнения с Преслава и да изкарвате Галена най-черната... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Случай да ти се намира СД рип на този вселенски мегахит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Коментирай, как кралица Сашка яхва новата вълна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Коментирай, как кралица Сашка яхва новата вълна :1000 (29): Богоизбрана е! Какво ми тикат някаква Камелия за величие, вместо неостаряващата Сашка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Обаче това й беше пикът на Яни. "Двойно влюбен" е много яка песен, а доста слабо върви, даже по дискотеките не я пускат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Обаче това й беше пикът на Яни. "Двойно влюбен" е много яка песен, а доста слабо върви, даже по дискотеките не я пускат. Пускат я по 1-2 пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Страхотна мелодия, страшно запомняща се и запеваема, но за жалост всичко останало е трагично. Яни е топ неадекватна в клипа, който сам по себе си е потрес, аранжиментът е отвратителен (колко мотива без грам връзка могат да се наблъскат в 4 минути?), текстът е зле и той. Иска ми Яница да ѝ направи нова версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Обаче това й беше пикът на Яни. "Двойно влюбен" е много яка песен, а доста слабо върви, даже по дискотеките не я пускат. Кошчето за боклук я очаква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Обаче това й беше пикът на Яни. "Двойно влюбен" е много яка песен, а доста слабо върви, даже по дискотеките не я пускат. Той пикът й отмина с ония песни от Оцко преди не знам вече колко години.. след тях не помня нещо да е повторило успеха им с изключение на песента с Галин. Според мен получава това, което заслужава откъм гледания и популярност - песните й биват, но не са нещо УАУ. Чудното е как събра толкова фенска маса, че да влезе в топ 5 по подкрепа в годишните класации и да изпревари големи имена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Нека пикът да ѝ е минал: http://signal.bg/%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D1%86%...%D0%B8%D1%8F-2/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Коментирай, как кралица Сашка яхва новата вълна :1000 (29): Коментирай, че с 230к гледания има 500 коментара, а Лорена с 3.5 милиона- 350 и Анелия на Мило мое с 5.5 милона 397. Кралица Сашка Мис Васева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тя, Онаница (от онанирам), не е имала пик, че да "мине". 2-3 сезонни хитчета, това, ако е пик, ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Коментирай, че с 230к гледания има 500 коментара, а Лорена с 3.5 милиона- 350 и Анелия на Мило мое с 5.5 милона 397. Кралица Сашка Мис Васева Сашка Мис Васева може и да удари 1К коментара, култова персона. Коментирай участието и при Милен Цветков, уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Сашка Мис Васева може и да удари 1К коментара, култова персона. Коментирай участието и при Милен Цветков, уникална! И 1 милион гледания, както е тръгнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари