Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: Много си добра тези дни,защо така? "Всички сме деца на Бога, но да разбера не мога, че не знаем, не умеем само с обич да живеем..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Yaneva каза: "Всички сме деца на Бога, но да разбера не мога, че не знаем, не умеем само с обич да живеем..." Това е: за теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: Това е: за теб :1000 (29): О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Този проект не заслужаваше подобен флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 -A. каза: Този проект не заслужаваше подобен флоп. Това беше първият проект на Райна от поредицата слаби тракове. Масово аудиторията беше в шок след мегахита "Нежна полиция". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 -A. каза: Този проект не заслужаваше подобен флоп. Една от любимите ми песни на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Yaneva каза: О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): Малко ти беше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Cally-Pressyfan' каза: Това беше първият проект на Райна от поредицата слаби тракове. Масово аудиторията беше в шок след мегахита "Нежна полиция". А не знам защо не се хареса. Песента си е супер. После се завърна с ''Нещо неморално'', Вип Денс и ''Какъв подарък''. Не знам защо 2010 така пропадна при положение, че гледах това клипче с проектите от 2010 и те не са никак лоши: ''Ще ти говоря за любов''' ''Жени като теб''' ''Какво ти мисля'' ''Мирно'' ''Пълна промяна'' Fast каза: Една от любимите ми песни на Райна. И клипа е супер, но за съжаление не се хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Yaneva каза: О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): О,не,нямаме нужда от него.Без тоя е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: О,не,нямаме нужда от него.Без него е по-добре. Късно е, либе, за китка! Джига - Рига е тук, чете ни и вече ме поздрави с тематична песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Yaneva каза: Късно е, либе, за китка! Джига - Рига е тук, чете ни и вече ме поздрави с тематична песен! Кой ли му е казал,че го коментираме.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 -A. каза: Този проект не заслужаваше подобен флоп. Страхотна песен, както и тази: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: Кой ли му е казал,че го коментираме.. Има кой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: Кой ли му е казал,че го коментираме.. // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 #Doketo каза: Има кой! Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 xroflx9 каза: Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Много злоба има в теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Andrew Cunanan. каза: // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): xroflx9 каза: Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Важното е, че Джиго е тук! Готови сме за нови истерии, клетви и цветущи обръщения! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Andrew Cunanan. каза: Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Пак започваш с обвиненията без да знаеш. Не, не съм аз! Престани да ме забъркваш с неща с които нямам нищо общо, ако обичаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Andrew Cunanan. каза: // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Абе по-скоро везните ми към друг ми клонят,но ще го запазя в тайна. ПП: Джигито ми даде -,тази вечер режа вените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Stela каза: Пак започваш с обвиненията без да знаеш. Не, не съм аз! Престани да ме забъркваш с неща с които нямам нищо общо, ако обичаш. След като ти се казваш Стела - дай да не споменаваме никъде това име, а дори във въпросния случай - става въпрос за песен, пак правиш от мухата - слон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 #Doketo каза: Много злоба има в теб Не може всички да са мечета с нежни сърца като теб, Джиги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Yaneva каза: Не може всички да са мечета с нежни сърца като теб, Джиги! Тази песен повече подхожда за въпросния случай, помним ли как преди десетилетие Ванче скандализира с нея: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 МИТЕШ, коментирай тази песен. Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка (певицата де) И моя аватар нещо липсва, май е някакъв бъг на форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари