-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 МИТЕШ, коментирай тази песен. Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" Много по-добра и от ''Нашето любов е''. Понякога не разбирам защо някой песни не стават хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка Не съм спирала! Тази песен повече подхожда за въпросния случай, помним ли как преди десетилетие Ванче скандализира с нея: Ванче има много песни по повод завръщането на Джедаите! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка (певицата де) И моя аватар нещо липсва, май е някакъв бъг на форума. Има проблем с postimg.org, но при мен се вижда аватара ти. Впрочем всичките ми 150 страници с графики - липсват, сполетя ме съдбата на Кака Камзи, ПостИмидж с една ръка изтриха цялото ми творчество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 След като ти се казваш Стела - дай да не споменаваме никъде това име, а дори във въпросния случай - става въпрос за песен, пак правиш от мухата - слон. Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много по-добра и от ''Нашето любов е''. Понякога не разбирам защо някой песни не стават хитове. Да, но "Ти на мен" има два пъти повече гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам. Да не сте скарани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 МИТЕШ, коментирай тази песен. Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" Негативизмът от Пайнерските награди и от капките се стовари като тайфун върху нея, иначе се въртеше, даже я пуснаха на бала ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам. Прогледна ли най-сетне? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам. Време е "да помислиш и за себе си - животът е кратък! Обидно кратък", както пее кака Ванче: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Защо лелята (бабата) на фолка никога не е пяла на концерт "Животът продължава"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Защо лелята (бабата) на фолка никога не е пяла на концерт "Животът продължава"? А, да си имаме уважението - бабата на поп-фолка е само една и това е Малинка - Къпинка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Защо лелята (бабата) на фолка никога не е пяла на концерт "Животът продължава"? Така те харесвам! Коментирайки правилната певица, а не Пепче, Верче, Даниелче и т.н. Иначе лелята на фолка си има много трески за дялане, това че не пее "Животът продължава" е една от тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 А това би трябвало да е ”Двойно влюбен”, че и обложката май от съсвем друга песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 А това би трябвало да е ”Двойно влюбен”, че и обложката май от съсвем друга песен... А колко демо версии пуснаха вместо оригиналите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 А колко демо версии пуснаха вместо оригиналите Фики - Пате Галена ft. Sergio - Пантера Само тези двете са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Според груби сметки един от най-успешните български изпълнители в Спотифай - Криско - е изкарал над 25 000 лв. от стриймване на песните му в платформата. Спотифай плащат повече от youtube, но както знаем, в България вторият сайт е десетки пъти по-популярен. По данни от тази година клип, който направи 10 млн. гледания в тубата, ще изкара приблизително 12 000 лв. Информацията е от този сайт: https://www.digitalmusicnews.com/2018/01/16...vices-pay-2018/ По-надолу има списък с това кой сайт колко плаща на стрийм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Фики - Пате Галена ft. Sergio - Пантера Само тези двете са. На Пантера демото има ли го още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 А това би трябвало да е ”Двойно влюбен”, че и обложката май от съсвем друга песен... Това е работното заглавие на песента според мен и са сменяли текста в последната секунда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 На Пантера демото има ли го още? Издадоха го в компилации, албумът на Галена, пускат го по радио "Пайнер" И сега вече е в стрийминг услугите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Издадоха го в компилации, албумът на Галена, пускат го по радио "Пайнер" И сега вече е стрийминг услугите. :1000 (29): Ако си го свалил го искам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ако си го свалил го искам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Фики - Пате Галена ft. Sergio - Пантера Само тези двете са. Мисля че и На сантиметри на Ани Хоанг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не се сетих да разровя, мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Джордан с песен от Ганев Скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ето ви и демото на #ПростоШоу https://m.soundcloud.com/yavor-yovkov/galen...hou-master-2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари