Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Не знаех, че Емилия е писала текста за тази песен - никак лоша между другото, но излезе в неподходящ момент. Има малко нотката на ''Дай ми още'' на Ана. Ако беше излезнала 3 години по-късно сигурно щеше да се оцени повече.

Пореден връх в поезията. Малко под "Осмелявам се", но все пак - бисер! Диамант! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Пореден връх в поезията. Малко под "Осмелявам се", но все пак - бисер! Диамант! :Vishenka_05:

Не е нищо особено като текст, но все пак и правя евала защото е една от малкото които са пробвали подобно нещо. Аз между другото те мисля за доста обективна, но ти сама си призна, че Башурка не те кефи много и никой не може да те накара да я харесваш, но на черното не може да кажем бяло - жената си се старае и понякога пуска някакви ужасни като ''Само мой'', но понякога разбива с песни като ''Смелите'' която и след години ще е топ и няма да се забрави. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Като съм добра - не било типично за мен, защо съм била добра?

Като отговарям на постове за Башурка, в които обяснявам, че не ми харесва това нейно измислено величаене тук, нямало оправия.

То и угодия няма! :mf_surrender:

И защо да си длъжен да четеш моите постове 24/7 - блокирай ме и ще има оправия!

Ето отново, какво значи "измислено", защото и по клубове и навсякъде нейните хитове в последните години са разбивали. Ние сме ги били измисляли... Естествено, че ще величая една добра певица със стойностна дискография, която дори в комерсите си звучи по-различно. Освен това тук за всяка своя слаба песен здраво го е отнасяла. Пък ако само намекна дори за вичките пъти, в които я пренебрегнаха по церемонии и награди и тя все пак не каза нищо... Величаенето й е малко, поне това признание си е заслужила.

Сподели в други сайтове

Ок, прощавайте!

Длъжни сме да уважаваме Емилия! Ако не я харесваме, нещо не сме добре, излагаме се и не сме достойни... :1000 (19):

"Осмелявам се" е текст на десетилетието, тя е класна жена с разкошна визия и облекло, най-великият глас, който е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да въздейства и да се харесва на всички! Има най-желязната дискография в попфолка и ще си посипвам главата с пепел всеки път, в който не изтръпвам под звуците на хилядите хитове, които има! Ще гледам в захлас интервютата, в които ни занимава с личните си радости и тревоги с години... По участия пее само и единствено на живо и никога не буфосинхронизира!

Приемат ли се извиненията ми или трябва да добавя още някой суперлатив за певицата на двете десетилетия - Емилия Вълева? (прекратявам с Башурка)... :1000 (20):

Странно е, че се палиш повече, когато се хвали Емица, отколкото когато се плюе Ванча. Има толкова други певици, за които не реагираш като попарена, когато стане въпрос за тях. Наистина е странно.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не е нищо особено като текст, но все пак и правя евала защото е една от малкото които са пробвали подобно нещо.
Защо говориш пак глупости? Написала един текст и вече била една от малкото, които са пробвали...

Знаеш ли колко свои текста е направила Глория? И знаеш ли колко от тях се пеят и до днес, за рзлика от "текста" на Емилия?

Знаеше ли, че Десислава, освен свои песни, е писала текст и в първия албум на Ивана?

Знаеше ли, че Луна е направила не само песни, за които я подиграват, но и е написала поезия за свои балади?

А колко текста има Джена в първия си албум? Един от които на вечен за нея хит - "Омръзна ми".

Знаеше ли, че Мария сама си е правила "Спомен", която е нейна визитна картичка и до днес?

Сподели в други сайтове

Не знаех, че Емилия е писала текста за тази песен - никак лоша между другото, но излезе в неподходящ момент. Има малко нотката на ''Дай ми още'' на Ана. Ако беше излезнала 3 години по-късно сигурно щеше да се оцени повече.

Любимата ми песен на Башурка през последните години.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

На 16 е.

С Башурка подготвят своя втори дует - "Вземи си кака, да те отрака, вземи си леля, сложи ми го целия" :1000 (29):

Типична фенка на Ивана ... :mf_surrender: Само "чикии" са им в главата ...

Забелязвам много сексуална енергия има между вас двамата. Ако се видите на живо, първо ще се заяждате час-два, после ще си вдига пушек в леглото. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Знаеше ли, че Луна е направила не само песни, за които я подиграват, но и е написала поезия за свои балади?

При Луна е и музика, и текст.

Но аз не мисля, че те оспорват тези таланти, налични при други певици. Просто си коментират Емица. Кво толкоз...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Защо говориш пак глупости? Написала един текст и вече била една от малкото, които са пробвали...

Знаеш ли колко свои текста е направила Глория? И знаеш ли колко от тях се пеят и до днес, за рзлика от "текста" на Емилия?

Знаеше ли, че Десислава, освен свои песни, е писала текст и в първия албум на Ивана?

А колко текста има Джена в първия си албум? Един от които на вечен за нея хит - "Омръзна ми".

Знаеше ли, че Мария сама си е правила "Спомен", която е нейна визитна картичка и до днес?

За някой знаех, но за други не. Но нека не забравяме, че в бранша са сигурно 50-60-70 изпълнители. Т'ва, че само 10 макс 20 са пробвали да пишат текстове и музика си е похвално защото 30% от 100% не е нещо особено. Иначе Ваня, Сиана и Азис също са писали текстове за песни.

Интересно ми е мнението ти за факта, че Башурка почти никога не е ревала за награди.

Джена в една от най-слабите си години получи две - едната беше за ''Успехи зад граница'' и нещо повече.

Анелия е ревала и заплашвала с напускане.

Преслава и Галена няма смисъл да ги коментирам.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Странно е, че се палиш повече, когато се хвали Емица, отколкото когато се плюе Ванча. Има толкова други певици, за които не реагираш като попарена, когато стане въпрос за тях. Наистина е странно.
Не е странно, защото в случаите, в които се плюе Ванча - примерно за нов проект, както аз направих с Емрах и Башурка, не ходя под всеки пост да обяснявам на хората, за които песента е тъпа, че не са добре... Може да се провери темата за "Твое копие", примерно - има ли негативен коментар за песента и клипа, който аз да съм окачествила така, както си позволиха двата фена на Емилия? Хората са имали правото ДА НЕ харесат новата песен на Ивана, както аз съм имала правото да напиша кое ме кефи и кое - не.

Пропусна тази на Глория, една от любимите ми. Още един страхотен текст и музика също. :1000 (19):
Не може да се сравни с текстовете на десетилетието "Оставаш сам" и "Осмелявам се". Това са поетични шедьоври. Само Башурка има силни текстове и само тя е пробвала да си напише сама нещо!

Сподели в други сайтове

Естествено, че тъпотията "Оставаш сам" не може да се сравни с изброените от теб. :1000 (29): Не мисля, че някой изобщо има предвид, че Емата може да пише текстове. Обаче точно така звучиш и ти на моменти, когато я плюеш доста незаслужено. Жената никога не се е бутала между шамарите да е първа, нито е взела нещо на някой... Както казах тя по-скоро е била пренебрегвана през годините заедно с Камелия и Анелия.

И наистина съжалявам, ако в темата за "По такива си падам" звуча все едно не зачитам чуждото мнение, не държа песента да се харесва. Под "не сте добре" (доста пресилено признавам) имах предвид потреса си, че се харесва толкова новата на Криско със Слави, а не че някой не харесва на Емилия предложението. ;)

Сподели в други сайтове

Не е странно, защото в случаите, в които се плюе Ванча - примерно за нов проект, както аз направих с Емрах и Башурка, не ходя под всеки пост да обяснявам на хората, за които песента е тъпа, че не са добре... Може да се провери темата за "Твое копие", примерно - има ли негативен коментар за песента и клипа, който аз да съм окачествила така, както си позволиха двата фена на Емилия? Хората са имали правото ДА НЕ харесат новата песен на Ивана, както аз съм имала правото да напиша кое ме кефи и кое - не.

Не може да се сравни с текстовете на десетилетието "Оставаш сам" и "Осмелявам се". Това са поетични шедьоври. Само Башурка има силни текстове и само тя е пробвала да си напише сама нещо!

Не съм забелязал да отговарят на всеки негативен коментар. Явно си имате закачка не от днес :girl_witch:

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

При Луна е и музика, и текст.

Но аз не мисля, че те оспорват тези таланти, налични при други певици. Просто си коментират Емица. Кво толкоз...

Напротив, според А, Емилия заслужава уважение, защото била една от малкото, които са си написали текст...

За някой знаех, но за други не. Но нека не забравяме, че в бранша са сигурно 50-60-70 изпълнители. Т'ва, че само 10 макс 20 са пробвали да пишат текстове и музика си е похвално защото 30% от 100% не е нещо особено. Иначе Ваня, Сиана и Азис също са писали текстове за песни.

Интересно ми е мнението ти за факта, че Башурка почти никога не е ревала за награди.

Джена в една от най-слабите си години получи две - едната беше за ''Успехи зад граница'' и нещо повече.

Анелия е ревала и заплашвала с напускане.

Преслава и Галена няма смисъл да ги коментирам.

Кои награди е заслужавала Башурка и не ги е получила? Дайте да видим конкретно, а не така с общи приказки... Да видим категория, номинирани и отличен?

Започвам с дебют на "Нов фолк" - там я победи Валя. Кой може да каже, че "Весело момиче" е по-силен от "Искам всичко?

Сподели в други сайтове

Така е. Анкетата на Пайнер доказа, че Анелия има всяка година по един терминаторски хит, но загуби най-важното - фенската маса. Извинявай, но щом и Яница (която тук доста се подценява) я разби с гласове за какво изобщо говорим ? Тази година в една от класациите на сигнал беше ако не се лъжа на 8 или 9-то място. Супер зле като за име от ранга на Анелия. Емилия мисля, че със стойностните си проекти успя да запази уважението и една малка фенска маса, която Анелия отдавна изгуби.

Тя че загуби много фенове- загуби. Тук само 1-2 останаха, а навремето бяха десетки. Във форума на Планета да не говорим. Но така е като не знаеш кога да се спреш... През 2007 може и да ни идваше шокиращо и скандално Анелия да е разкрепостена и да пее кючеци (то по онова време дори и малко по-дивите й песни ни скандализираха, камо ли да беше направила кючек), но през 2017 вече не беше интересно, но тя не се усети.

Личи си обаче, че в нея все пак усет има. Зоопарк е страшно попадение, а двете неклипирани песни от албума са си отвсякъде старата Анелия, която всички харесваха. Тоест тя знае какви песни искат да слушат хората от нея и затова ги слага по албумите си, но не ги реализира с клипове.

Сигурно от година-две повтаряш за съживяване, а става все по-умряло...

Тя дебютира в Ара, а в Пайнер отиде, за да се пенсионира.

Казвам го от миналата година и то е факт. До едно време през 2017 беше много сухо и се правеха много еднотипни парчета от повечето изпълнители, неслучайно и лятото беше толкова слабо. Към края му взеха да се съживяват нещата, а после през есента още повече. Доста по-голямо разнообразие има откъм звучене от тогава, това си е очевидно. А като гледам вече и 10-те милиона не са толкова трудни за най-големите хитове. Та миналата година дори и тоталният супер хит Моро му едвам ги направи, а сега Емануела и Фики със сезонни хитове ще ги стигнат по-бързо.

Точно затова и аз не я понасям признавам си , тя най-много завижда на Преслава!

Точно пък Емилия не завижда на никой. Тя си е свикнала да си е в някаква златна среда и хората да си я уважават като голяма певица дори и без да е най-голямата. И след години ще е така. Тя ще е една от малкото, които ще имат 30-40 годишни кариери и още ще са интересни. За какво точно да завижда на Преслава?

Сподели в други сайтове

Естествено, че тъпотията "Оставаш сам" не може да се сравни с изброените от теб. :1000 (29): Не мисля, че някой изобщо има предвид, че Емата може да пише текстове. Обаче точно така звучиш и ти на моменти, когато я плюеш доста незаслужено. Жената никога не се е бутала между шамарите да е първа, нито е взела нещо на някой... Както казах тя по-скоро е била пренебрегвана през годините заедно с Камелия и Анелия.
Аз мога да звуча всякак и не само на моменти - позволено ми е, защото се излагам, ставам смешна и не съм добре, защото не харесвам Емилия. Но вие обективните нещо... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Казвам го от миналата година, и то е факт. До едно време през 2017 беше много сухо и се правеха много еднотипни парчета от повечето изпълнители, неслучайно и лятото беше толкова слабо. Към края му взеха да се съживяват нещата, а после през есента още повече. Доста по-голямо разнообразие има откъм звучене от тогава, това си е очевидно. А като гледам вече и 10-те милиона не са толкова трудни за най-големите хитове. Та миналата година дори и тоталният супер хит Моро му едвам ги направи, а сега Емануела и Фики със сезонни хитове ще ги стигнат по-бързо.

По-отдавна я въртиш тая плоча, а то все по-зле става. За последните 3 години се сещам за три песни: Хабиби, Чалга пеперудки и Луна-Президент. Какво друго се е забелязало? Миналата година една Дай ми още помня. Зимен хит От София до Банско, Мороко, Дразни ме - вече отшумяват. От началото на годината досега не се сещам за име, мелодия, рефрен...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Напротив, според А, Емилия заслужава уважение, защото била една от малкото, които са си написали текст...

Кои награди е заслужавала Башурка и не ги е получила? Дайте да видим конкретно, а не така с общи приказки... Да видим категория, номинирани и отличен?

Започвам с дебют на "Нов фолк" - там я победи Валя. Кой може да каже, че "Весело момиче" е по-силен от "Искам всичко?

Не говорим за заслужени награди а за факта, че не е ревала за тях. Четирите изпълнителки които споменах отгоре също понякога не са заслужавали определени награди, но са ги получавали. И тя през някоя успешна година е можела да тропне с крак и да каже искам ''Албум на годината'' или ''Песен на годината''. Веднага се сещам и за две други награди - Албум на годината когато спечелиха Мария и Андреа. :helpsmilie:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

От началото на годината досега не се сещам за име, мелодия, рефрен...

Напий сеее, звънни миии, уморен от всички, супер тъжен и пиян... :happyppl:

Сподели в други сайтове

Недей да караш форума да си мисли, че Дойката и лелятинещоси са били прави като ти се присмиваха. Кой и кога е казал, че "Оставаш сам" е поетичен шедьовър?

Престани да извърташ нещата, както на теб са ти удобни и да принизяваш това, което не харесваш, само защото не го харесваш ти!!!

Както ти не харесваш Башурка, така другите пък може да я харесват. Приеми го и стига сипа злоба, ирония и негативизъм, че отстрани изглеждаш като незадоволена комплексирана лелка, на която самата Емилия е направила нещо много лошо.

Сподели в други сайтове

Тя че загуби много фенове- загуби. Тук само 1-2 останаха, а навремето бяха десетки. Във форума на Планета да не говорим. Но така е като не знаеш кога да се спреш... През 2007 може и да ни идваше шокиращо и скандално Анелия да е разкрепостена и да пее кючеци (то по онова време дори и малко по-дивите й песни ни скандализираха, камо ли да беше направила кючек), но през 2017 вече не беше интересно, но тя не се усети.

Личи си обаче, че в нея все пак усет има. Зоопарк е страшно попадение, а двете неклипирани песни от албума са си отвсякъде старата Анелия, която всички харесваха. Тоест тя знае какви песни искат да слушат хората от нея и затова ги слага по албумите си, но не ги реализира с клипове.

Казвам го от миналата година, и то е факт. До едно време през 2017 беше много сухо и се правеха много еднотипни парчета от повечето изпълнители, неслучайно и лятото беше толкова слабо. Към края му взеха да се съживяват нещата, а после през есента още повече. Доста по-голямо разнообразие има откъм звучене от тогава, това си е очевидно. А като гледам вече и 10-те милиона не са толкова трудни за най-големите хитове. Та миналата година дори и тоталният супер хит Моро му едвам ги направи, а сега Емануела и Фики със сезонни хитове ще ги стигнат по-бързо.

Точно пък Емилия не завижда на никой. Тя си е свикнала да си е в някаква златна среда и хората да си я уважават като голяма певица дори и без да е най-голямата. И след години ще е така. Тя ще е една от малкото, които ще имат 30-40 годишни кариери и още ще са интересни. За какво точно да завижда на Преслава?

И аз не мисля, че има за какво Ема да завижда на Пепа. Към Пепа очакванията са по-високи и често се сгромолясва. От Ема не се очаква много и през 2-3 песни надскача себе си. Така може да крета още 20 години, докато Пепа без награди е бита карта.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...