Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много често си я пускам и не ми омръзва.Клипът също е много добър. А на мен тази ми е фаворитът от "Аз". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Брутална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 А на мен тази ми е фаворитът от "Аз". Мислех си, че само мен ме радва това парче. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Една от малкото хубави песни на Галя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Една от малкото хубави песни на Галя А на мен ми е една от най-бързо писналите песни на Галче. Много е изтъркана и като текст. :1000 (29): От "Аз" има толкова диаманти, а тази стана най-популярна тогава. С времето се оцениха по-добрите неща от тази албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Една от малкото хубави песни на Галя Ооо, обожавам я! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 А на мен ми е една от най-бързо писналите песни на Галче. Много е изтъркана и като текст. :1000 (29): От "Аз" има толкова диаманти, а тази стана най-популярна тогава. С времето се оцениха по-добрите неща от тази албум. Слушам я когато скъсам с някое гадже заедно с "Криво ще ми е". Онази от Мегами,"Мина ми" май беше също има готин текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Една от малкото хубави песни на Галя Невероятен проект! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 2 милиона🖤🖤 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Един от най-добрите клипове, правени в България изобщо: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Емилия и дъщерята на Анелия - Ивон, теглят томбола за спечелването на рокля за абитуриентски бал: https://www.facebook.com/emilia.online/vide...38147992866744/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 00:40 - публиката се разцепва под звуците на невероятния трак на НАДЯ !!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 00:40 - публиката се разцепва под звуците на невероятния трак на НАДЯ !!! Коя е тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Един от най-добрите клипове, правени в България изобщо: И краден както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Коя е тази? Една прекрасна певица!!!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И краден както винаги. Страхотно! Галошче е крала с вкус, и двете версии са топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Емилия и дъщерята на Анелия - Ивон, теглят томбола за спечелването на рокля за абитуриентски бал: https://www.facebook.com/emilia.online/vide...38147992866744/ :1000 (29): Ко му вика- прочети: И той : Никóлинка Тодорова. Незнае, къде да сложи ударението :1000 (29): Иначе Ема ми е много мила и добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Една прекрасна певица!!!! Която пропадна в дън земя и днес никой не помни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Която пропадна в дън земя и днес никой не помни. Да, защото спря да мачка чаршафите на Скерлев. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълним ли НДК САМОСТОЯТЕЛНО? Един от най-добрите самостоятелни концерти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И краден както винаги. Много странно как два крадени клипа излизат в един и същи ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много странно как два крадени клипа излизат в един и същи ден На Галошка е по-добър от на тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Много странно как два крадени клипа излизат в един и същи ден Галена е сънувала този клип предварително и нарочно го е направила... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 На Галошка е по-добър от на тази. тези имат и втора версия, все пак пара се е давало :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 :1000 (29): Ко му вика- прочети: И той : Никóлинка Тодорова. Незнае, къде да сложи ударението :1000 (29): Иначе Ема ми е много мила и добра. Прилича на момиче. И той тръгнал да пуска дълга коса. Какво им става на младежта? На мен не само ударението ми направи впечатление, но ми прозвуча сякаш на селски диалект. Готина е, но аз страдам по визията й от "Целувай ме" и "Ти замина". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари