petya1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тази му е топ на Борката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Оооо, на теб също пиша черна точка, макар да си ми слабост! Има супер приятен глас, много романтични песни, които ми носят хубаво чувство. Ок, хайде - и като мъж ми е сексапилен. Ами пее неща, които не му харесват и му личи... Харесвам и онази с Янева за ламята. Пропуснах я. Всичко друго да му се чуди човек що го е пуснал последните години. А малко на бавноразвиващ ми мязва освен това. Борко Тъпото му викахме едно време във форума, помниш ли :1000 (29): Иначе и на мен ми е бил симпатичен в малко моменти. Харесвам Старата ти снимка в негово изпълнение. Едно време правеше хубави песни. Като певец е железен на живо. чак го бъркаш с плейбек, но не импровизира и е скучен... Смятам, че един Магапаса е оставил повече хитове и хубави балади например, колкото и смешно да прозвучи в рама ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Е, дуетите с Пресла не му ги харесвам на Борьо! Те са му най-хубавите песни, МА! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 В последните дни не съм я спрял тая песен. Много е яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Борко Тъпото му викахме едно време във форума, помниш ли :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Харесвате ли тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 А малко на бавноразвиващ ми мязва освен това. Борко Тъпото му викахме едно време във форума, помниш ли :1000 (29): Това е, защото е добродушен и миловиден, а в днешно време сме свикнали на агресивни типове и гъзария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ами пее неща, които не му харесват и му личи... Харесвам и онази с Янева за ламята. Пропуснах я. Всичко друго да му се чуди човек що го е пуснал последните години. А малко на бавноразвиващ ми мязва освен това. Борко Тъпото му викахме едно време във форума, помниш ли :1000 (29): Иначе и на мен ми е бил симпатичен в малко моменти. Харесвам Старата ти снимка в негово изпълнение. Едно време правеше хубави песни. Като певец е железен на живо. чак го бъркаш с плейбек, но не импровизира и е скучен... Смятам, че един Магапаса е оставил повече хитове и хубави балади например, колкото и смешно да прозвучи в рама ... Искаш да кажеш, че това са лоши песни? Те са му най-хубавите песни, МА! Гадни бози, особено последните два! Тази като я видя, с нейния клюн и мазна усмивка, разваля ми кефа от Борче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Харесвате ли тази песен? Не слушам тази по скоро гледам заради мъжа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Това е, защото е добродушен и миловиден, а в днешно време сме свикнали на агресивни типове и гъзария. Това е много вярно. Много добър човек изглежда Борис Дали. С това буди симпатии дори да прави безлични песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не слушам тази по скоро гледам заради мъжа Ох, страшно любима от лято '06! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ами ето всичко ми е толкова безлично - от десетте публикувани клипове към песни от последните 7 години на Борис Дали, никоя не мога да се сетя как звучи "Ти реши" само помня, че я слушах от време на време. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много добър човек изглежда Борис Дали. Дали обича да му правят добрини? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ами ето всичко ми е толкова безлично - от десетте публикувани клипове към песни от последните 7 години на Борис Дали, никоя не мога да се сетя как звучи "Ти реши" само помня, че я слушах от време на време. И ние не можем да се сетим за Вера, Пламена и Даниела, ама ни ги навираш ежедневно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Дали обича да му правят добрини? Ти не подбираш, лелче - от daddy bear на twink си готова да се хвърлиш И ние не можем да се сетим за Вера, Пламена и Даниела, ама ни ги навираш ежедневно! ВЕРА е невероятна! Има огромни хитове и прекрасни клипове! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Дали обича да му правят добрини? Преси ще ти каже, тя е димпломиран висшист по специалност "добрини". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Гадни бози, особено последните два! Тази като я видя, с нейния клюн и мазна усмивка, разваля ми кефа от Борче! Сега ще отнесеш някоя обида, че засегна Преси За дуетите с Галена какво мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Дали обича да му правят добрини? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ти не подбираш, лелче - от daddy bear на twink си готова да се хвърлиш ВЕРА е невероятна! Има огромни хитове и прекрасни клипове! Много ги разбираш ти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Дали обича да му правят добрини? Питай го! Брат му беше много секси преди години. Редовно го виждах да се разхожда само по къси панталонки в Бобов дол на автогарата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ти не подбираш, лелче - от daddy bear на twink си готова да се хвърлиш ВЕРА е невероятна! Има огромни хитове и прекрасни клипове! И аз като Ивана си имам апетити! Хайде, да призная, Вера има няколко шедьовъра като текстове и концепция. Другите ти любимки са потрес, обаче! За дуетите с Галена какво мислиш? Повече харесвам "Всяка нощ"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много ги разбираш ти. :1000 (29): Кака Кели - дипломиран висшист по секс терапия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Рена защо ли е качила това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Питай го! Брат му беше много секси преди години. Редовно го виждах да се рязхожда само по къси панталонки в Бобов дол на автогарата. :1000 (29): Братята на Борис и Тони са по-яки и от известните си роднини! На Борис е сниман в един клип на Глорче, направо е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 И аз като Ивана си имам апетити! Хайде, да призная, Вера има няколко шедьовъра като текстове и концепция. Другите ти любимки са потрес, обаче! Повече харесвам "Всяка нощ"! И аз я харесвам, но и двете са ми на едно ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари