Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

И все пак не е нужно да се обясняваш на Слави. :rolleyes: Все пак ми напомняш на Емилия. А има къде-къде по-лоши варианти като Десислава, Анелия или Гергана.

Напомням ти на Емилия? Хехе, това е комплимент от твоята уста. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тази вечер съм на ретро вълна, но само на топа от ретро фолка - Глория, Деса и Ивана + старите песни на Тонката с косматите гърди :3fdb8960598fa63e:

Помним ли това? :1000 (29):

Как да не го помня? :3fdb8960598fa63e:

Любимата ми фотосесия на Тоньо. Що съм въздишала... :whistling:

tonistoraro_minijup.jpg

Сподели в други сайтове

Устните и очите... :whistling:

С брадичка е ме кефи повече, по-мъжествен е :3fdb8960598fa63e:

В този му период "жълтите" вече го спрягаха за тъпкач на Азис. :1000 (29):

Това от теб го чувам, кога са ги спрягали? :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Вие виждали ли сте Янка отблизо на дневна светлина? :mf_surrender:

:1000 (29):

Ама аз помислих, че го казваш сериозно.

Но нека сме искрени - Стораро се излага с песни. Вече или само балади или долни кючеци. Да се върне към гръцките кавъри.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Е, Кама отиде на промоцията на последния албум на Деса.

5e_xnrr17.jpg

Да, знам. Супер. На промоцията на Янева преди 5 години стояха една до друга и си лафиха доста сладкодумно. След това не са се засичали публично.

Скъпа непорочна Мона Лиза, топката е спокойна, а дишането равномерно.

И да не е вярно това с пиците, всичко друго остава и е факт. Всичките побоища и скандали. Не прочете ли, че инициалите й фигурират в доклади на МВР?

Изобщо не ме интересува средностатистеският българин какво помни и от какво се вълнува. Ние не сме масата, помним всичко и сме тук, за да го обсъждаме.

Някъде да съм казал, че очаквам ти или всички да разсъждавате като мен? В предния си пост ти обясних, че всеки си има различни нагласи и възприятия.

Всичко, което си описал в 4-5 реда, съм обобщил под наркомански прояви. Все пак пеят в заведения, пълни с мутри, алкохол и наркотици. Не намирам за скандално името и да е намесено често в подобни скандали. Не знам чак толквоа за какви кървави побоища говориш, но предполагам нито Преслава е пребила някой, нито пък някой е пребил нея. Много звезди имат срамни наркомански периоди. Галена и тя често се държи като надрусана по участия. Анелия също в миналото обичаше бялото повече от хляба. Твърде основна роля във всяко нещастие/бедствие отдавате на Преслава... Наистина си мисля, че това, че е взимала Певица на годината, когато други са били топ, са определили мнението ви по всеки казус с нея предварително. Добре, че Деса не беше в Пайнер. Сигурно и аз щях да я обработвам с вас :1000 (29):

И все пак не е нужно да се обясняваш на Слави. :rolleyes: Все пак ми напомняш на Емилия. А има къде-къде по-лоши варианти като Десислава, Анелия или Гергана.

Емилия е такъв тъпунгер, че всички други са като завършили харвард пред нея...

ДесиСлава отдавна израстна в това отношение. Към днешна дата е сред най добре и правилно говорещи изпълнители. А и тя от лиготия е давала вид на тъпа. Примерите с изцепки и се свеждат до първия биг брадър в който взе участие, а на Емилия от малкото национален ефир, който е видяла, изцепките и една след друга са струели. И така до ден днешен. Не може дори да се изкаже. Гледа тъпо като теле и много приказки за нищо. Просто Емилия е титана на мисълта в чалгата. И Софка не може да и се опре...

image.png

Сподели в други сайтове

Чакам за лятото от Райнето нещо дори по-хитово.Това парче не омръзва! Много як хит нацели, дано продължи да радва.

Скоро нова песен и дай Боже хит.

Е, той я подари на Лиска. Неговата версия е много по-яка.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Емилия е такъв тъпунгер, че всички други са като завършили харвард пред нея...

ДесиСлава отдавна израстна в това отношение. Към днешна дата е сред най добре и правилно говорещи изпълнители. А и тя от лиготия е давала вид на тъпа. Примерите с изцепки и се свеждат до първия биг брадър в който взе участие, а на Емилия от малкото национален ефир, който е видяла, изцепките и една след друга са струели. И така до ден днешен. Не може дори да се изкаже. Гледа тъпо като теле и много приказки за нищо. Просто Емилия е титана на мисълта в чалгата. И Софка не може да и се опре...

Точно така!

Да не ти е сестра Башурето?! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...