Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

"Пак ли" е най-яката песен в чалгата не просто за последните 10 години, ами може би изобщо. Никога няма да ми омръзне, щом за повече от 5 години не успя. Жалко, че попадна у тази лицемерка, трябваше да я изпее Пресунче :3fdb8960598fa63e:

Тук беше много красива и мега неадекватна :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

"Пак ли" е ужасна песен и отново само тук припадате по нея.Беше ми нужно да си разваля слуха с кофти гласа на Галя,за да си я припомня.

Тва е песента която изстреля Галя нагоре, как ще е ужасна? Страшен хит беше.

Сподели в други сайтове

Тва е песента която изстреля Галя нагоре, как ще е ужасна? Страшен хит беше.

Аз не отричам,че е била хит.Просто твърдението,че това била най яката песен в чалгата ми е изключително абсурдно.

Сподели в други сайтове

Аз не отричам,че е била хит.Просто твърдението,че това била най яката песен в чалгата ми е изключително абсурдно.

Е добре, това си е мое твърдение, не съм казала, че съм го подкрепила с национално проучване. Всеки има право на мнение, аз примерно не заклеймявам твоето, че само тук сме припадали по нея като абсурдно, макар да не съм съгласна.

Сподели в други сайтове

Е добре, това си е лично мнение, не съм казала, че съм го подкрепила с национално проучване. Всеки има право на такова, аз примерно не заклеймявам твоето, че само тук сме припадали по нея, като абсурдно, макар да не съм съгласна.

С кое не си съгласна? "Пак ли" нито беше хит,който да излезе от чалга границите,а просто популярна песен през сезона,който излезе.Към днешна дата нито някой се сеща за нея /освен Галена на участия може би/,нито нищо.И аз приемам "Докрай" или "Дай ми всичко" на Андреа за велики песни,но това си е лично мое мнение и не го изразявам публично.

Сподели в други сайтове

С кое не си съгласна? "Пак ли" нито беше хит,който да излезе от чалга границите,а просто популярна песен през сезона,който излезе.Към днешна дата нито някой се сеща за нея /освен Галена на участия може би/,нито нищо.И аз приемам "Докрай" или "Дай ми всичко" на Андреа за велики песни,но това си е лично мое мнение и не го изразявам публично.

Ами точно на участията на Галена тази песен се приема уникално, освен това многократно през годините се е случвало да я пуснат просто така в дискотеката се е избухвало силно. Няма как да знаем кой за какво се сеща извън форума и приятелския ни кръг. На мен песента ми харесва не като хитовост, а като цялостност - текст, музика, мелодия, аранжимент, изпяване, ако щеш. И всеки има право да изрази публично мнението си, стига да не засяга лично някого, аз не вярвам със своето да го направих. И да, "Докрай" и "Дай ми всичко" са супер яки и Андреа има поне още 10 на това ниво, за разлика от много по-"велики" певици :)

Сподели в други сайтове

Ами точно на участията на Галена тази песен се приема уникално, освен това многократно през годините се е случвало да я пуснат просто така в дискотеката се е избухвало силно. Няма как да знаем кой за какво се сеща извън форума и приятелския ни кръг. На мен песента ми харесва не като хитовост, а като цялостност - текст, музика, мелодия, аранжимент, изпяване, ако щеш. И всеки има право да изрази публично мнението си, стига да не засяга лично някого, аз не вярвам със своето да го направих. И да, "Докрай" и "Дай ми всичко" са супер яки и Андреа има поне още 10 на това ниво, за разлика от много по-"велики" певици :)

Окей,няма ядове.

Сподели в други сайтове

"Пак ли" е най-яката песен в чалгата не просто за последните 10 години, ами може би изобщо. Никога няма да ми омръзне, щом за повече от 5 години не успя. Жалко, че попадна у тази лицемерка, трябваше да я изпее Пресунче :3fdb8960598fa63e:

Тук беше много красива и мега неадекватна :Vishenka_05:

Това е най-слабото представяне (и пеене) на Галена според мен. Че е хубава - хубава е, но по-ужасен лайв не е имала.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...