Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Но май най-интересна ще е третата. Coming soon... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Сподели... Aaaa не пред хората.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Личи си, че на нейните любимки тика по-силни песни, искаше на П. да сложи "Първа шпага" да има ниски оценки Срамувате ли се от "Първа шпага"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Подреждането за Топ албум на Ивана също беше много добро и обективно, доволна съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Личи си, че на нейните любимки тика по-силни песни, искаше на П. да сложи "Първа шпага" да има ниски оценки Това си е найната тема, води си я както прецени, ще си избира, която песен иска. Доколкото си спомням YANEVA писа в скандалите кои певици искате и предложения за песни. Не търси кусури, пиши в темата за Преслава с Фаст и всичко ще е наред. А ако можеш да измислиш нещо прилично като тема - давай, на драго сърце ще я следя . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В петък излиза песента на Андреа и Sergio. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Янче, какво мислиш за тази песен на твоя любимец? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Янче, какво мислиш за тази песен на твоя любимец? Така те харесвам, подмазващ ми се, а не вечно търсещ маана! Тази песен ми е в топ 3 на Борисче, обожавам и боготворя! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Така те харесвам, подмазващ ми се, а не вечно търсещ маана! Тази песен ми е в топ 3 на Борисче, обожавам и боготворя! :1000 (30): Аз съм фурнаджийска лопата като моята любимка За да ти го докажа, поздрав с една прекрасна песен: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Така те харесвам, подмазващ ми се, а не вечно търсещ маана! Тази песен ми е в топ 3 на Борисче, обожавам и боготворя! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Срамувате ли се от "Първа шпага"? Не. Страхотна е. В петък излиза песента на Андреа и Sergio. Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аз съм фурнаджийска лопата като моята любимка За да ти го докажа, поздрав с една прекрасна песен: Факт, в това ти е чара! Благодаря! Песента е наистина чудничка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не. Страхотна е. Инфо? Андреа пусна обложка в инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Андреа пусна обложка в инстаграм. Ооооо! Най-накрая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Я да послушаме малко хубава музика от топ албума на Ивана: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Я да послушаме малко хубава музика от топ албума на Ивана: Харесвам фолклорните песни на Ивана. Ако признаеш, че Преси е най-успешната чалгарка, може и да се разбираме. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Харесвам фолклорните песни на Ивана. Ако признаеш, че Преси е най-успешната чалгарка, може и да се разбираме. :1000 (29): Най-сетне смислен пост от теб! А последното изречение, ще се направя, че съм пропуснала да видя... Най-успешните чалгарки, с някаква тежест в обществото, са Глория и Ивана. Веднага след тях са Кама и Деса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Най-сетне смислен пост от теб! А последното изречение, ще се направя, че съм пропуснала да видя... Най-успешните чалгарки, с някаква тежест в обществото, са Глория и Ивана. Веднага след тях са Кама и Деса. Първо Деса, после Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Най-сетне смислен пост от теб! А последното изречение, ще се направя, че съм пропуснала да видя... Най-успешните чалгарки, с някаква тежест в обществото, са Глория и Ивана. Веднага след тях са Кама и Деса. Не се излагай, лелче. Масово обществеността приема първите две са нафталинени госпожи, а третата за бездарна к*рва. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не и преди да навърша 34 Коментирай решението да се оттегли от сцената за около 1 година - признавам, че ме изненада! Познавайки я, смятах че ще пее до осмия месец и ще се върне една седмица след раждането Невероятна - истинска самодива! Дано наистина обаче си почине до другата година. Ама вие сте опасна работа, обаче. Не е казано, че в "Нереализираните" ще а само тежки песни. Аз смятам, че "Сърфирай с мен" е супер сладкото предложение, особено частта, в която пее "с нежни движения...", ми е влязла под кожата много сериозно. Когато предложих "Закъснях" на Ивана, получих въпроси защо не съм сложила "Убиец на любов" или "Не искам да знаеш"... Целта на темата не е да се оценяват хитови песни, останали без клип, а да се дава шанс да се чуят тракове, които повечето потребители да не са и слушали никога и да имат тази възможност за първи път в темата. За Преслава имаше предложения да се дадат "Горчиви спомени" и "Не и утре", които бяха максимално популярни едно време, за Райна сега - "На всички обичани преди"... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сакам да презапишат "Неприлична" в дует - Деси ще пее куплетите попаджийски, а лелка ще вкара едно яко вибрато в припева, за по-хитов чака-рака елемент. О, ''Твоя начин'' е жесток трак на Биолчев. Не мисля, че е тежка песен, но също така е факт, че ти писа за предложения а аз тотално изкл. да ти пиша. Лично на мен ''Сърфирай с мен'' ме кефи, но може би от Райна 2007 най-много реализация заслужаваше ''Няма връщане назад''. Коментирай този трак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не се излагай, лелче. Масово обществеността приема първите две са нафталинени госпожи, а третата за бездарна к*рва. Коя общественост бе, Кали? :1000 (29): Ивана и Глория са гостували на най-големите бг журналисти, които са ги признавали за нещо огромно и различно, макар и да не слушат чалга. А Пресли кой я бръсне за слива, извън чалготеките и мутрите? :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Коя общественост бе, Кали? :1000 (29): Ивана и Глория са гостували на най-големите бг журналисти, които са ги признавали за нешо огромно, макар и да не слушат чалга. А Пресли кой я бръсне за слива, извън чалготеките и мутрите? :1000 (19): Обществеността извън читалището в Две могили и старческия дом в Айтос Факт, че над десетилетие не са актуални и лежат на стари ларви! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 О, ''Твоя начин'' е жесток трак на Биолчев. Не мисля, че е тежка песен, но също така е факт, че ти писа за предложения а аз тотално изкл. да ти пиша. Лично на мен ''Сърфирай с мен'' ме кефи, но може би от Райна 2007 най-много реализация заслужаваше ''Няма връщане назад''. Коментирай този трак! Вял припев. Предпочитам си "ти ръцете сложи си..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Обществеността извън читалището в Две могили и старческия дом в Айтос Факт, че над десетилетие не са актуални и лежат на стари ларви! Сбъркана представа за "актуалност". Но на това ви научи Преси, вие не сте виновни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари