Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Бахти лудите хора... Сигурно ни е сложили линкове към профилите ни във ФВ в Bookmarks... И не само нашите... Той и в чата на рама това правеше основно -разпитваше все за профилите във бф на потребители от форума и ги обиждаше, а другите му се радваха... Но всеки е бил опарен от лошотията му, а такива

и в живота се отлъчват отвсчкъде...Колко болни хора има. То човек колкото и д е толерантен с хомосексуалните, такива направо могат да те отвратят...

Ми то това е изрод. Не бих дори поставил въпроса до сексуалността.

Толкова да нямаш личен живот и да си го осмисляш с подобни лайна. Но така или иначе карма си има, на всеки му се връща всичко - многократно. Само като му видя счупения фейс и осъзнавам, че е достатъчно наказан.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-слушаните пайнерски песни, излезли през 2018:

YOUTUBE:

1. Емануела "Нотариално заверен": 8 млн.

2. Фики "Аз измръзнах" 7 645 000

3. Анелия "Зоопарк": 5 777 000

4. Преслава "Обратно в играта" 4 950 000

5. Деси Слава и Джордан "Дали ще те оставя" 4 133 000

6. Галин "Тексас плейс" 3 392 000

Съпоставка с най-стриймвани в SPOTIFY:

1. Обратно в играта: 5 053

2. Нотариално заверен: 3 618

3. Зоопарк: 2 685

4 .Аз измръзнах: 2 433

5. Тексас плейс: 1 473

6. Дали ще те оставя: 1 130

Топ 10 най-следвани в Spotify

1. Преслава - 223

2. Галена - 190

3. Галин - 186

4. Анелия - 176

5. Емануела - 166

6. Джена - 103

7. Теди Александрова - 96

8. Джулия - 88

9. Фики - 75

10. Деси Слава - 71

Емилия и Яница без малко влизат в топ 10. И двете имат 66 последователи.

Коментирайте че Преслава държи най-стрийваната песен и е най-следваната. Първите големи Пайнерски успехи в платформата.

Правете още стриймове на Обратно в играта да стигнем 10к. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Еми и той е нямал изгода, но е факт, че го е напаривл това.

Каква полза е имал и от интригата със Слави? Каква полза си имал и ти? Нормално вие да сте заподозрени и ето, че съм излязъл прав. Бил е Докето.

Ами малка ли е ползата, че нямаше да влизам от срам ако имах такъв космат задник и палава снимка как го обработвам с пръст обикаля по всички потребители от рамания :roll1:

После след всеки опит да кажа нещо и да тежи, децата щяха да ме обработват с оригинални реплики от типа "Не ти остава нищо друго освен да се утешиш с пръстче"

А специално тогава се почувствах наистина смазан от тази постъпка. Не знаех колко трябва да е обсебен някой от мен, за да се опитва с месеци да ме уязви. Тогава писах и 1-2 пъти в месеца и дори не разбрах веднага за случилото се. Първо 2-3 пъти некой пусна некви фитили, ама аз го приех като опит за провокация, на който ако обърна внимание, ще наруша игнора, който от месеци практикувах към двамата потребители.

Ти за пореден път тогава прояви принципи в този форум. А една част от пишещите толквова се радваха, че съм аз, че и през главата не им е минало, че може и да не съм. И когато се опитвах да обясна, че всичко е скалъпено, дори не се интересуваха каква е истината. Просто изпитваха удоволствие да съм в позицията на смазан, защото не веднъж съм ги поставял в подобна позиция.

image.png

Сподели в други сайтове

...който ако обърна внимание, ще наруша игнора, който от месеци практикувах към двамата потребители.

Точно въпросният ден ме беше обиждал под постове на Фокси и под мои-собствени.

Сподели в други сайтове

Най-слушаните пайнерски песни, излезли през 2018:

YOUTUBE:

1. Емануела "Нотариално заверен": 8 млн.

2. Фики "Аз измръзнах" 7 645 000

3. Анелия "Зоопарк": 5 777 000

4. Преслава "Обратно в играта" 4 950 000

5. Деси Слава и Джордан "Дали ще те оставя" 4 133 000

6. Галин "Тексас плейс" 3 392 000

Съпоставка с най-стриймвани в SPOTIFY:

1. Обратно в играта: 5 053

2. Нотариално заверен: 3 618

3. Зоопарк: 2 685

4 .Аз измръзнах: 2 433

5. Тексас плейс: 1 473

6. Дали ще те оставя: 1 130

Къде е Райна?

Сподели в други сайтове

Мен не ме слагай в кюпа, на мен ми бяха пратени и наречени, че са твои, моята грешка беше, че за миг не се усъмних в думите на Дойчо и ги изплясках тук в момент на афект, за което съжалявам.

Не съм аз този, който ти преравяше профила във фейса и разпрати онази снимка, в която ти наподобяваше Тарзан, сочейки я за компромат. Блокирал съм те отдавна и съм приключил въпроса.

Отчетох по рано в постовете си приятната промяна в писането ти. Вече не си на режим "подминавам, без да прочета", но все пак видимото удоволствие от това че си ме изложил, когато все още вярваше, че съм аз и че си успял, което струеше от постовете ти, показват, че си човек, който би минал границата на нормалното и би използвал най личното срещу врага си. Аз обичам да играя играта достойно. Ами ако това беше някой друг малко по малък с рехава психика и наистина снимките бяха негови, замисляш ли се, че можеш да му унищожиш живота. Това, че е мърсувал с пръстче може да му коства доживотни подигравки и да си посегне на живота. Това са много опасни неща. Затова избеснях и настоявах за наказание с публичен демократичен вот. Пръснахме със скандал тогава наистина. Не, че не правя и иначе впе4атление, но ти ме превърнаа в тема номер 1, а накрая вместо да ми избодеш очите, буквално ми изписа веждите. Много хора взеха отношение.

Само аз съм успявал да осигуря тримесечна почивка за потребител. Истински драма Кинг :1000 (6):

Но и ти оставаш в историята на форума. Вече си имаме нов стереотип потребители във форума. Цари времето на сенужките във форума. Както преди време имаше време на златките :D :P

image.png

Сподели в други сайтове

Ами малка ли е ползата, че нямаше да влизам от срам ако имах такъв космат задник и палава снимка как го обработвам с пръст обикаля по всички потребители от рамания :roll1:

После след всеки опит да кажа нещо и да тежи, децата щяха да ме обработват с оригинални реплики от типа "Не ти остава нищо друго освен да се утешиш с пръстче"

А специално тогава се почувствах наистина смазан от тази постъпка. Не знаех колко трябва да е обсебен някой от мен, за да се опитва с месеци да ме уязви. Тогава писах и 1-2 пъти в месеца и дори не разбрах веднага за случилото се. Първо 2-3 пъти некой пусна некви фитили, ама аз го приех като опит за провокация, на който ако обърна внимание, ще наруша игнора, който от месеци практикувах към двамата потребители.

Ти за пореден път тогава прояви принципи в този форум. А една част от пишещите толквова се радваха, че съм аз, че и през главата не им е минало, че може и да не съм. И когато се опитвах да обясна, че всичко е скалъпено, дори не се интересуваха каква е истината. Просто изпитваха удоволствие да съм в позицията на смазан, защото не веднъж съм ги поставял в подобна позиция.

Истината е, че хората са станали много злобни и лоши и без да се замислят за последствията са готови да изсипят кофа лайна върху всеки. Радвам се, че възпитанието ми и възприятието за света не ми позволяват да направя падобни неща.

Винаги съм бил на принципа, че човек трябва да прави добро без да очаква същото от среща. Дори и да съм груб в дискусии тук, всичко остава в рамките на форума.

Но както ти казах - кармата е най-голямата съдя за нашите постъпки....

Сподели в други сайтове

Истината е, че хората са станали много злобни и лоши и без да се замислят за последствията са готови да изсипят кофа лайна върху всеки. Радвам се, че възпитанието ми и възприятието за света не ми позволяват да направя падобни неща.

Винаги съм бил на принципа, че човек трябва да прави добро без да очаква същото от среща. Дори и да съм груб в дискусии тук, всичко остава в рамките на форума.

Но както ти казах - кармата е най-голямата съдя за нашите постъпки....

Ами ние сме доказателството, че каквато и фен война да се води и хейт да се сипе по Деса и Кама, няма да си псуваме майките, да се кълнем, и да пренесем нещата извън форума и чалгата... Малко хора днес имат правилно усещане за справедливост. Комплексите и нереализацията на хората като ХОРА и като професия из изкривява усещането за правилно и грешно.

От онази ситуация със снимките на косматотото "ми" дупе излезе и нещо полезно. Заговори се публично във форума за новата вълна чекиджии от ремео и гепиме, плъзнали из форума. Такова нещо дори в планета не съм виждал като пишеха стотици деца и психопати. Заговори се за интригантсването срещу потребители по чатова и ровене в личното им пространство... Та дано и тази вълна отмине. Имаше моменти , в които ме бе гнус да пиша като прочета постовете из темите... В твое лице винаги съм виждал сходни схващания за нещата извън чалгата. И не си тръгвал винаги със стадото дори и с риск понякога да изглеждаш черната овца. Смел и краен :drunk:

image.png

Сподели в други сайтове

Ами ние сме доказателството, че каквато и фен война да се води и хейт да се сипе по Деса и Кама, няма да си псуваме майките, да се кълнем, и да пренесем нещата извън форума и чалгата... Малко хора днес имат правилно усещане за справедливост. Комплексите и нереализацията на хората като ХОРА и като професия из изкривява усещането за правилно и грешно.

От онази ситуация със снимките на косматотото "ми" дупе излезе и нещо полезно. Заговори се публично във форума за новата вълна чекиджии от ремео и гепиме, плъзнали из форума. Такова нещо дори в планета не съм виждал като пишеха стотици деца и психопати. Заговори се за интригантсването срещу потребители по чатова и ровене в личното им пространство... Та дано и тази вълна отмине. Имаше моменти , в които ме бе гнус да пиша като прочета постовете из темите... В твое лице винаги съм виждал сходни схващания за нещата извън чалгата. И не си тръгвал винаги със стадото дори и с риск понякога да изглеждаш черната овца. Смел и краен :drunk:

Да, радвам се че цинизмите на една определена групичка по чат темите, приключи. Наистина, колкото и широко скроен да е човек, някой неща преминаваха границата.

Да се учат от нас на спортсменство !!! Уважението ми го имаш, знаеш ;)

Сподели в други сайтове

Точно въпросният ден ме беше обиждал под постове на Фокси и под мои-собствени.

Стига вече го игра тънкообидчива жертва. Имало е модератори. Повечето пъти съм си получавал почивка. Това, че ти ми даваш материал с някои от безумните неща, които си писал, за да се правиш на интересен, за да те наричам какъвто и да е си е твой проблем. Дори и с това си действие показа нестабилност и обсебеност от мен, а и прояви слабост много бързо. Всичко което съм използвал в редките случаи, в които съм обръщал внимание на опитите ти да ме вкараш в словесен двубой са твои изцепки и излагации. Като си го търсиш, знай срещу кого тръгваш и бъди готов да си го получиш. А не като обидена госпожичка да ми кроиш пъклени планове и да занимаваш целия форум с нараненото си от мен его. След тази ти постъпка много хора писаха същите неща, които и аз съм ти казвал за начина по който изглеждаш отстрани. Смятам, че без да искам ти направих добро и сега си малко по смирен.

image.png

Сподели в други сайтове

Той Сенуж не е виновен,че е повярвал на това.И на мен Дойката ми ги прати и каза,че това са снимки на Слави,но тогава още не бях ориентиран във форума и се заяждах със Слави,за което се извинявам! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Дали ще те оставя е по вървежна по дискотеките. :girl_witch:

Разликата е, че Райна постига подобен успех след години лутане и слаби попфолк проекти. Предния и подобен услех беше “Принцеса” която е с два милиона. Деса и Джордан пуснат песента си след много успешен дует и като цяло силни проекти и от двамата през последните години. Това доказва, че успеха за Райна е доста по-реален докато при другите двама е по инерция.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Поздрав!

Благодаря! :1000 (30): Мислех и нея да публикувам,защото и тя ми е любима.Прекрасни балади остави във времето!Попаднах случайно в youtube на тях и реших да си ги припомня. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Благодаря! :1000 (30): Мислех и нея да публикувам,защото и тя ми е любима.Прекрасни балади остави във времето!Попаднах случайно в youtube на тях и реших да си ги припомня. :girl_witch:

За Молитва какво ще кажеш, от по-новите?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Нината правеше екстра ;) песни по едно време.

Ама по едно време, между историите с тогавашния и мъж и като почна да прави

които тогава ми се видяха рядко тъпи (а сега кефят даже, ко да се прави) я бях отписал.

Има какво да се открие из нейната дискография, цифра албуми има все пак.

Сподели в други сайтове

За Молитва какво ще кажеш, от по-новите?

Хубава песен,но за съжаление няма кой да я оцени в днешно време. :helpsmilie: Иначе аз й харесвам почти всичко на Нина. :girl_witch: ''Любовница",която бях споделила тук ми е много любима.

Сподели в други сайтове

Или тая уникална простотия ... А сега даже няма да откажа продължение ...

И мен ме дразнеха тия опити, нея я е срам от тия песни и не ги споделя никога, ама явно се е повлияла от някого :D От простотиите й ме кефи само "Дръж ме". И клипът е култов - след 2:50 премрежени погледи пред джамията, пазар с любеници... :D

Хубава песен,но за съжаление няма кой да я оцени в днешно време. :helpsmilie: Иначе аз й харесвам почти всичко на Нина. :girl_witch: ''Любовница",която бях споделила тук ми е много любима.

По мои наблюдения е най-добре приетата песен от новия й период :D

На мен тази повече ми харесва.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Разликата е, че Райна постига подобен успех след години лутане и слаби попфолк проекти. Предния и подобен услех беше “Принцеса” която е с два милиона. Деса и Джордан пуснат песента си след много успешен дует и като цяло силни проекти и от двамата през последните години. Това доказва, че успеха за Райна е доста по-реален докато при другите двама е по инерция.

Райна е в топ 5 в YouTube и Spotify, но тук както винаги е удобно забравяна.

Сподели в други сайтове

И мен ме дразнеха тия опити, нея я е срам от тия песни и не ги споделя никога, ама явно се е повлияла от някого :D От простотиите й ме кефи само "Дръж ме". И клипът е култов - след 2:50 премрежени погледи пред джамията, пазар с любеници... :D

По мои наблюдения е най-добре приетата песен от новия й период :D

На мен тази повече ми харесва.

Сигурно ти е кеф,че Нина се завърна. :1000 (19): "Добре съм"не я бях слушала,хубава е. :girl_witch:

Мнение? :happyppl:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...