Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Сашето е #9 в тренда, коментирайте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Сигурно ти е кеф,че Нина се завърна. :1000 (19): "Добре съм"не я бях слушала,хубава е. Мнение? Коментирай този неоценен хит! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Коментирай този неоценен хит! Много свежо и танцувално. А това просто го обожавам. Незнам дали си я включил в анкетата,но бих гласувала за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много свежо и танцувално. А това просто го обожавам. Незнам дали си я включил в анкетата,но бих гласувала за нея. Не, само по-известните включих... На мен Жажда и Сънено небе са ми любимите от 9ият елемент Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 В сметките ви за Спотифай нещо не виждам да присъства и Андреа, която макар и да не е пускала песен тази година, всъщност е първата стрийминг кралица от поп-фолка там. И то не с няколко хиляди, а със стотици хиляди- 239k на Love Is Mine, 194k на Неблагодарен, 168k на Хайде опа, 126K на Излъжи ме и т.н. За Азис от мъжете да не говорим- 1.6 милиона на Сен Тропе, 638k на Хабиби... Сашето е #9 в тренда, коментирайте. Кралица Васева знае как да се завърне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Кралица Васева знае как да се завърне! Фъфлейки в скучна песен, добро завръщане ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много злоба по Сашка, ще кажете, че ви е употребила мъжете. Впрочем кой "модератор" ми изтри аватара на Сашка и докога своеволията на самозабравилите се, приемащи Рамания за бащиния, "органи на властта", ще продължават? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 И моя е изтрит.. Аман!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много злоба по Сашка, ще кажете, че ви е употребила мъжете. Впрочем кой "модератор" ми изтри аватара на Сашка и докога своеволията на самозабравилите се, приемащи Рамания за бащиния, "органи на властта", ще продължават? Не е злоба, а мнение. Аз аватар не съм ти трила, малко по-спокойно с изказванията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 И как са ви изтрити, като аз ги виждам? Може да се е сринал сайта в който са качени, преди време беше се случило и с моя аватар. Преди да мрънкате, проверете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тук се виждат и двата, а от телефона - не, странно, защото сутринта моят се показваше и там. Съжалявам, ако съм засегнал нечии модераторски крехки и раними чувства. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тук се виждат и двата, а от телефона - не, странно, защото сутринта моят се показваше и там. Съжалявам, ако съм засегнал нечии модераторски крехки и раними чувства. Аз съм от телефона и ви ги виждам. Трудно ще ме засегнеш, постарай се повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз съм от телефона и ви ги виждам. Трудно ще ме засегнеш, постарай се повече. Ако си мислиш, че ще тръгна да говоря за нещо, ейтака - за да засегна някого или да го обидя - не си права. Нито целя да водя война с теб, нито с който и да е било, поздрав с тази песен, знам, че харесваш Глория: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ако си мислиш, че ще тръгна да говоря за нещо, ейтака - за да засегна някого или да го обидя - не си права. Нито целя да водя война с теб, нито с който и да е било, поздрав с тази песен, знам, че харесваш Глория: Не искам и да водя спорове. Просто беше тъпо да реагираш за модераторски действия, които не съм извършвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз моя аватар си го виждам, но повечето други- не. :1000 (29): Очевидно е някакъв бъг. Фъфлейки в скучна песен, добро завръщане ... Аз, честно казано, не чувам чак такова фъфлене. Гласът й просто е изкривен в типичен Оцков стил. Да не говорим, че тя никога не е пяла такъв тип чалга, изисква се време докато напълно навлезе в атмосферата на новото време. :1000 (29): За мен най-интересното около този проект е това, че тя действително успя да стане част от една актуална вълна, която все още е вървежна по клубовете. От тази страна да гледаме. Самата Сашка си каза в интервю, че оставя 90-те зад себе си и ще се опитва да е интересна на новите поколения, които тепърва се запознават с нея. Ако бях слушал интервюто преди да излезе песента сигурно нямаше да й повярвам, защото тя от години не беше пускала проекти, с които да е сериозна конкуренция на някого, но ето, че тя наистина го направи. Тази песен не е хит в пълноценния смисъл на думата само защото е на отписаната от широката публика Сашка Васева, но иначе си е едно доста здраво и успешно парче. Сега виждам, че дори и в Попнейбъл е влязла на 50 място само с няколко дни участие там- лидерка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Гледам интервюто на Сашка в "Челюсти", още не е минала и половината, а аз се напиках от смях. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Хора, Емилия и Емрах смазаха! Емилия за 22 часа мина по лайкове ''По-силна ставам''. Да не говорим, че има голям hype към проекта. Понякога и топ имена като Галена, Анелия и Преслава не правят 700 коментара за един ден. Вече са и на началната страница. ;о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Боже, смазала е! Народа припада по нея. С големи позитиви ще излезе от шоуто за разлика от Коцето. Отива и този стил. ''Ужааас! Тита помагай''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Какво виждат очите ми, кралица Васева в Трендинг !? Коя друга с 25-годишна кариера може да се похвали с подобно нещо? Смаза!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Дори времето на оргиите на Глориеви бяха като детска песен пред присъствието на този индивид. Какво имаш предвид? Янева прави магии! И аз почнах много да слушам тея класики.. Ще преоткриеш ти леля Кюфтана! Целият форум трябва да съберем пари и да почерпим Янева за наша сметка на някое участие на Ивана за доброто дело. Стигат ми и такива постове като горния в замяна! Представям си един идеален свят, в който всички слушаме дружно Ванча и се кланяме пред олтар с нейния облик! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Представям си един идеален свят, в който всички слушаме дружно Ванча и се кланяме пред олтар с нейния облик! :1000 (29): Минаха тези времена ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Минаха тези времена ... Където е текло, пак ще тече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Между другото, след като взехме да говорим по-усилено за Спотифай реших да си позагубя малко време и да направя списък с някои от най-стриймваните песни, които са качени преди Пайнерските и вече имат повече слушания от тях. Доста дълъг списък се оказа, което значи, че Пайнер пак са открили топлата вода късно. Но по-добре късно, отколкото никога. На някои изпълнители съм сложил максимум 10 най-популярни, защото иначе щях да си броя до утре по това време. :1000 (29): Азис - Сен Тропе - 1,541,723 Азис - Хабиби - 638,094 Азис - Хоп - 605,470 Азис - ММА - 460,495 Азис - Кажи честно - 390,611 Азис - Евала - 338,167 Азис - Хайде на морето - 319,189 Азис - Ти за мен си само секс - 250,321 Азис - Няма накъде - 223,860 Азис ft. Ванко 1 - Като тебе втори няма - 202,547 Sahara - Tyalee - 247,348 Андреа - Love Is Mine - Love Is Mine - 239,236 Андреа - Неблагодарен - 194,271 Андреа - Хайде опа - 168,418 Sahara - Tyalee R&B - 155,961 Андреа - Излъжи ме - 126,153 Андреа ft. Кости - Употребена - 87,844 Андреа ft. Сузанита - Строго забранено - 79,451 Андреа - Докрай - 44,478 Андреа и Кристали - На екс - 39,517 Алисия - Мой - 179,462 Алисия - На ти ми говори - 159,983 Алисия - Познаваш ме - 158,023 Алисия и Тони Стораро - Не давам да си чужда - 154,023 Алисия - Ти ли - 151,990 Галена и Accent - Te Quero - 443,547 Тони Стораро и Фики - Кажи ми като мъж - 121,510 Тони Стораро - Лято 2016 - 100,526 Тони Стораро - Милионерче - 67,239 Тони Стораро - Две, три четири - 67,239 Тони Стораро - Специален поздрав - 45,838 Деси Слава и Азис - Казваш, че ме обичаш - 54,315 Деси Слава и Костас Мартакис - Agapi Mou - 41,679 Деси Слава и Азис - Жадувам - 28,999 Деси Слава и Азис - Знам, че боли - 28, 859 Деси Слава - Реге Тон и малко чалга - 28,068 Деси Слава ft. Mandi and Ustata - Пусни го пак - 26,606 Деси Слава - Искам, но не мога - 15,648 Деси Слава и Тони Стораро - Не искам без теб - 13,527 Деси Слава - Истински щастливи - 11,535 Софи Маринова и Устата - Бурята в сърцето ми - 46,691 Софи Маринова - Love Unlimited Mix - 34,336 Софи Маринова - Love Unlimited - 23,540 Софи Маринова - Като дете - 22,714 Софи Маринова и Устата - Точно ти - 27,870 Софи Маринова - Онзи фатален ден - 20,886 Софи Маринова и Устата - Чужди устни - 18,137 Софи Маринова - Бели рози - 16,107 Анелия и Миро - Завинаги - 18,750 Анелия, Софи Маринова и Гринго - Не лъжи жена - 9,349 Глория - Феникс - 6,651 Глория - Изсвирете нещо ударно - 5,636 Глория и Азис - Не сме безгрешни - 5,538 Мисля, че е добре да го имаме този списък преди Пайнерските цифри да направят платформата още по-голям фактор за жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Където е текло, пак ще тече... Май ще гушкаш Мечо Пух... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Май ще гушкаш Мечо Пух... Ванчето вече е с фигурата на Зайо, а аз имам желание нея да гушкам! :1000 (29): "Мечо Пух" остана в миналото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари