Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много си добра тези дни,защо така? "Всички сме деца на Бога, но да разбера не мога, че не знаем, не умеем само с обич да живеем..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 "Всички сме деца на Бога, но да разбера не мога, че не знаем, не умеем само с обич да живеем..." Това е: за теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Това е: за теб :1000 (29): О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Този проект не заслужаваше подобен флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Този проект не заслужаваше подобен флоп. Това беше първият проект на Райна от поредицата слаби тракове. Масово аудиторията беше в шок след мегахита "Нежна полиция". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Този проект не заслужаваше подобен флоп. Една от любимите ми песни на Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): Малко ти беше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Това беше първият проект на Райна от поредицата слаби тракове. Масово аудиторията беше в шок след мегахита "Нежна полиция". А не знам защо не се хареса. Песента си е супер. После се завърна с ''Нещо неморално'', Вип Денс и ''Какъв подарък''. Не знам защо 2010 така пропадна при положение, че гледах това клипче с проектите от 2010 и те не са никак лоши: ''Ще ти говоря за любов''' ''Жени като теб''' ''Какво ти мисля'' ''Мирно'' ''Пълна промяна'' Една от любимите ми песни на Райна. И клипа е супер, но за съжаление не се хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 О, аз и на Джиги съм простила. Даже ще го посрещна обратно във форума с: "Добре дошъл в Рамания бе, Джиги, аз още пазя клетвите ти живи. Онази нощ не мога да забравя - само ти, само ти, ми каза "Я пукни"... :1000 (29): О,не,нямаме нужда от него.Без тоя е по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 О,не,нямаме нужда от него.Без него е по-добре. Късно е, либе, за китка! Джига - Рига е тук, чете ни и вече ме поздрави с тематична песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Късно е, либе, за китка! Джига - Рига е тук, чете ни и вече ме поздрави с тематична песен! Кой ли му е казал,че го коментираме.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Този проект не заслужаваше подобен флоп. Страхотна песен, както и тази: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Кой ли му е казал,че го коментираме.. Има кой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Кой ли му е казал,че го коментираме.. // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Има кой! Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Много злоба има в теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мда,сигурно от останалите членове на бандата ти "Ромеовци" Важното е, че Джиго е тук! Готови сме за нови истерии, клетви и цветущи обръщения! :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Пак започваш с обвиненията без да знаеш. Не, не съм аз! Престани да ме забъркваш с неща с които нямам нищо общо, ако обичаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 // Страхотна песен на Емил Димитров, дали някоя чалгарка няма да я притвори в свой вариант? Абе по-скоро везните ми към друг ми клонят,но ще го запазя в тайна. ПП: Джигито ми даде -,тази вечер режа вените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Пак започваш с обвиненията без да знаеш. Не, не съм аз! Престани да ме забъркваш с неща с които нямам нищо общо, ако обичаш. След като ти се казваш Стела - дай да не споменаваме никъде това име, а дори във въпросния случай - става въпрос за песен, пак правиш от мухата - слон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много злоба има в теб Не може всички да са мечета с нежни сърца като теб, Джиги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не може всички да са мечета с нежни сърца като теб, Джиги! Тази песен повече подхожда за въпросния случай, помним ли как преди десетилетие Ванче скандализира с нея: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 МИТЕШ, коментирай тази песен. Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Въй, Янева ще мачка (певицата де) И моя аватар нещо липсва, май е някакъв бъг на форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари