Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

МИТЕШ, коментирай тази песен. :Vishenka_05: Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" :gun_bandana:

Много по-добра и от ''Нашето любов е''. Понякога не разбирам защо някой песни не стават хитове. :helpsmilie:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Въй, Янева ще мачка :3fdb8960598fa63e:
Не съм спирала! :3fdb8960598fa63e:

Тази песен повече подхожда за въпросния случай, помним ли как преди десетилетие Ванче скандализира с нея:

Ванче има много песни по повод завръщането на Джедаите! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Въй, Янева ще мачка :3fdb8960598fa63e:

(певицата де)

И моя аватар нещо липсва, май е някакъв бъг на форума.

Има проблем с postimg.org, но при мен се вижда аватара ти. Впрочем всичките ми 150 страници с графики - липсват, сполетя ме съдбата на Кака Камзи, ПостИмидж с една ръка изтриха цялото ми творчество. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

След като ти се казваш Стела - дай да не споменаваме никъде това име, а дори във въпросния случай - става въпрос за песен, пак правиш от мухата - слон.

Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам.

Сподели в други сайтове

Много по-добра и от ''Нашето любов е''. Понякога не разбирам защо някой песни не стават хитове. :helpsmilie:

Да, но "Ти на мен" има два пъти повече гледания.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

МИТЕШ, коментирай тази песен. :Vishenka_05: Жалко, че не се оцени .. много по-яка е от "Без теб" :gun_bandana:

Негативизмът от Пайнерските награди и от капките се стовари като тайфун върху нея, иначе се въртеше, даже я пуснаха на бала ми. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не, просто не желая да ме свързвате с него и с неговите действия, какво и защо аз си знам.

Време е "да помислиш и за себе си - животът е кратък! Обидно кратък", както пее кака Ванче:

:Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Защо лелята (бабата) на фолка никога не е пяла на концерт "Животът продължава"? :gun_bandana:

А, да си имаме уважението - бабата на поп-фолка е само една и това е Малинка - Къпинка! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Защо лелята (бабата) на фолка никога не е пяла на концерт "Животът продължава"? :gun_bandana:
Така те харесвам! Коментирайки правилната певица, а не Пепче, Верче, Даниелче и т.н. :Vishenka_05:

Иначе лелята на фолка си има много трески за дялане, това че не пее "Животът продължава" е една от тях!

Сподели в други сайтове

Според груби сметки един от най-успешните български изпълнители в Спотифай - Криско - е изкарал над 25 000 лв. от стриймване на песните му в платформата.

Спотифай плащат повече от youtube, но както знаем, в България вторият сайт е десетки пъти по-популярен. По данни от тази година клип, който направи 10 млн. гледания в тубата, ще изкара приблизително 12 000 лв. Информацията е от този сайт: https://www.digitalmusicnews.com/2018/01/16...vices-pay-2018/ По-надолу има списък с това кой сайт колко плаща на стрийм.

Сподели в други сайтове

SZgMmQl.jpg

А това би трябвало да е ”Двойно влюбен”, че и обложката май от съсвем друга песен...

Това е работното заглавие на песента според мен и са сменяли текста в последната секунда.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...