SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Направих още една бърза справка за стрийминга в Спотифай- този път за слушанията на наскоро качените Пайнерски песни от предишните години. Потресох се, че тези парчета почти не се слушат там, но все пак забелязах някакъв растеж на интереса към по-новите песни- от 2015 всички са с под 1000 гледания, от 2016 има само 3 с повече от 1000, а от 2017 почти всички големи хитове са с хиляди. Интересно е и това, че имена като Галин и Емануела правят цифри над 1000 дори и с песни от миналата година, които не са им били някакви тотални хитове. 2015 Всичко под 1000 2016 Анелия - Дай ми още - 2,625 Галин ft. Азис - На Египет фараона - 2,286 Деси Слава - И на всички като тебе - 1,174 2017 Галена - Моро му - 2,806 Анелия - Мило мое - 2,401 Галена - The Boss - 2,100 Преслава - Не се изтриваш - 2,263 Галена - Просто шоу - 2,204 Анелия и Кириакос - Кажи ми - 2,123 Галин и Лорена - Нощта гърми - 2,121 Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1,604 Галин - Ме густа - 1,502 Емануела - Виновна - 1,733 Емануела - Без чувства - 1,441 Анелия - С тебе ми е най - 1,319 Галин - Мойта дама - 1,308 Галена - Мина ми - 1294 Джена - Коя - 1,092 Емилия ft. Емануела - 1,067 Емануела и Мария Цветкова - Незабравима - 1,023 А при най-актуалните хитове цифрите дори стават по-обещаващи, да ги припомня: Преслава - Обратно в играта - 5,198 Емануела - Нотариално заверен - 3,735 Анелия - Зоопарк - 2,934 Райна - Зле те чувам - 2,040 Галин - Тексас Плейс - 1,625 Анелия - Тук ли си - 1,297 Джулия - Твоя бях - 1,224 Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 1,177 Има някакъв шанс за по-голяма засилка, може би. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Андреа е най-добрата и в Спотифай, кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Андреевите няма какво друго да кажем освен : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Като говорите за Spotify обърнете внимание, че Емануела и Emanuela са два различни артиста там. Единият с песните в "Пайнер", другият от "Ара" пък е доста по-слушан... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Направих още една бърза справка за стрийминга в Спотифай- този път за слушанията на наскоро качените Пайнерски песни от предишните години. Потресох се, че тези парчета почти не се слушат там, но все пак забелязах някакъв растеж на интереса към по-новите песни- от 2015 всички са с под 1000 гледания, от 2016 има само 3 с повече от 1000, а от 2017 почти всички големи хитове са с хиляди. Интересно е и това, че имена като Галин и Емануела правят цифри над 1000 дори и с песни от миналата година, които не са им били някакви тотални хитове. 2015 Всичко под 1000 2016 Анелия - Дай ми още - 2,625 Галин ft. Азис - На Египет фараона - 2,286 Деси Слава - И на всички като тебе - 1,174 2017 Галена - Моро му - 2,806 Анелия - Мило мое - 2,401 Галена - The Boss - 2,100 Преслава - Не се изтриваш - 2,263 Галена - Просто шоу - 2,204 Анелия и Кириакос - Кажи ми - 2,123 Галин и Лорена - Нощта гърми - 2,121 Галин и Емануела - 5,6,7,8 - 1,604 Галин - Ме густа - 1,502 Емануела - Виновна - 1,733 Емануела - Без чувства - 1,441 Анелия - С тебе ми е най - 1,319 Галин - Мойта дама - 1,308 Галена - Мина ми - 1294 Джена - Коя - 1,092 Емилия ft. Емануела - 1,067 Емануела и Мария Цветкова - Незабравима - 1,023 А при най-актуалните хитове цифрите дори стават по-обещаващи, да ги припомня: Преслава - Обратно в играта - 5,198 Емануела - Нотариално заверен - 3,735 Анелия - Зоопарк - 2,934 Райна - Зле те чувам - 2,040 Галин - Тексас Плейс - 1,625 Анелия - Тук ли си - 1,297 Джулия - Твоя бях - 1,224 Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 1,177 Има някакъв шанс за по-голяма засилка, може би. Нощта гърми има и 1 023 слушания от профила на Лорена. Като общия сбор я прави най-слушаната песен за 2017 от Спотифай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Нощта гърми има и 1 023 слушания от профила на Лорена. Като общия сбор я прави най-слушаната песен за 2017 от Спотифай Не знаех, че и Лорена има профил, на мен нещо не ми излезе. Тя наистина излиза най-слушаната. ПП: Излезе като написах Lorena. Като говорите за Spotify обърнете внимание, че Емануела и Emanuela са два различни артиста там. Единият с песните в "Пайнер", другият от "Ара" пък е доста по-слушан... Това си е ясно, Ара и Диапазон отдавна качват продукцията на изпълнителите си там. Затова и Алисия и Тони Стораро имат такива цифри. В случая статистиката е за слушанията на изпълнителите за периода им в Пайнер, на песните качени от Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Помним ли проекта, с който изгря една звезда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 #soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Възможно е да търсите всичките песни и албуми на конкретна музикална компания в Spotify и Deezer. Използвайте label:"наименованието на лейбъла тук" Например label:"Payner" Надявам се това да улесни правенето на статистики занапред. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Помним ли проекта, с който изгря една звезда? Разбира се, много любима! Липсва ми този Галин. А помним ли тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Утре вечер Анелия и Криско в Hell's kitchen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Алисия е най-добрата и в Спотифай, кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Помним ли проекта, с който изгря една звезда? Най-любимата ми песен на Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Разбира се, много любима! Липсва ми този Галин. А помним ли тази? Обожавам старите му песни след възхода. Дори и тези, които не се откроиха особено много, са ми супер любими. Първата, която не ми хареса, е "Сменям ти адреса", но и нея си пускам. Оплюх и "Мойта дама", но сега ми харесва. Единствено не мога да слушам баладата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Възможно е да търсите всичките песни и албуми на конкретна музикална компания в Spotify и Deezer. Използвайте label:"наименованието на лейбъла тук" Например label:"Payner" Надявам се това да улесни правенето на статистики занапред. Благодаря, от полза ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Обожавам старите му песни след възхода. Дори и тези, които не се откроиха особено много, са ми супер любими. Първата, която не ми хареса, е "Сменям ти адреса", но и нея си пускам. Оплюх и "Мойта дама", но сега ми харесва. Единствено не мога да слушам баладата. Баладата и аз не я харесвам. А за тази, какво мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Баладата и аз не я харесвам. А за тази, какво мислиш? Супер любима, мисля, че тогава не слушах много чалга, а само нея Честно казано Галин още 2011 го харесах, не визуално в никакъв случай, но усещах потенциал в него. Много ми се искаше някои от песните на Карлос да бяха негови, например "Дяволски вярно", невероятна, а заради изпълнителя не се забеляза особено. П.П. И "Царят на купона" не ми харесва днес, даже като я пускат в дискотеките и не се сещам коя е Но като излезе я слушах, вероятно по инерция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Искам Лорена да смаже като психопатка, време й е да се докаже като лидерка, тъкмо вещицата Преслава няма да я има тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Искам Лорена да смаже като психопатка, време й е да се докаже като лидерка, тъкмо вещицата Преслава няма да я има тази година. Измий си устата със светена вода (или по-скоро клавиатурата) за тези твои думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Супер любима, мисля, че тогава не слушах много чалга, а само нея Честно казано Галин още 2011 го харесах, не визуално в никакъв случай, но усещах потенциал в него. Много ми се искаше някои от песните на Карлос да бяха негови, например "Дяволски вярно", невероятна, а заради изпълнителя не се забеляза особено. На мен ми харесва и визуално дори :1000 (29): Имаше песен с Радина май се казваше, тя не ми харесва. Иначе тази ми беше много любима, заради Галин само обаче, Кристиана не я харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Измий си устата със светена вода (или по-скоро клавиатурата) за тези твои думи Друго бих си измил :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Страдам, но по такива си падаааам :1000 (6): :1000 (6): Ще гушкаме ли Мечо Пух? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Страдам, но по такива си падаааам :1000 (6): :1000 (6): Ще гушкаме ли Мечо Пух? Цяла нооощ! Каката обаче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Цяла нооощ! Каката обаче! Когато кажа ти: "не ми пиши",как на линия си наблюдавам и от яд полудявам. Голямо зарибяване стана с тази песен. Каката избухна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Емилия подкарва тоталните хитове още от началото на годината. Анелия и тя, явно този път са се амбицирали да са по-силни от предната. И двете вече са без Коко- време е за ново начало, току-виж и дует направили. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари