Willy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Бива ли да е толкова яка и да има толкова малк гледания? Явно не се е слушала в махалата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Но ми прави впечатление, този път Емили Башурова разби Анелия с интерес между чалга меломаните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Добър вечер, група! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Но ми прави впечатление, този път Емили Башурова разби Анелия с интерес между чалга меломаните. Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 https://www.vbox7.com/play:160ec8d97e Ивана тук е уникална Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: И да стреляш, такива са фактите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 https://www.vbox7.com/play:160ec8d97e Ивана тук е уникална Факт! "От изворът" се нарежда веднага след "Бяла роза" сред авторските песни на фолклорна основа. Огромен шлагер, който наскоро беше обявен за забравен от Башурин фен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Факт! "От изворът" се нарежда веднага след "Бяла роза" сред авторските песни на фолклорна основа. Огромен шлагер, който наскоро беше обявен за забравен от Башурин фен... От него, а не той. Пише се с кратък член, лелче! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Факт! "От изворът" се нарежда веднага след "Бяла роза" сред авторските песни на фолклорна основа. Огромен шлагер, който наскоро беше обявен за забравен от Башурин фен... "От изворА". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Но ми прави впечатление, този път Емили Башурова разби Анелия с интерес между чалга меломаните. Не мисля, че можем да говорим за разбиване, защото и двете нацелиха много силни парчета, които може и да се окажат повече от сезонни. Емилия започна с по-голяма гледаемост, да, но това е защото песента на Анелия се носеше из нета от известно време и доста хора вече я бяха чували. Но като гледам Зоопарка задържа интереса към себе си доста дълго време и ще има над 6 милиона гледания за месец, което е тотален успех. Пожелавам и на Емилия и Емрах същия, песента им си е трепач. Посъживява си се чалгата. По едно време доста бяха зациклили откъм гледаемост и едвам стигаха до 10 милиона, а в момента имаме няколко песни, които като гледам не изпитват голяма трудност да ги направят. Всъщност, щом направихме статистика за Спотифай, да направим и за добрият стар YouTube: Емануела - Нотариално заверен - 8,028,206 Фики - Аз измръзнах - 7,687,536 Лоренцо - Инстаграм - 6,618,271 Анелия - Зоопарк - 5,905,053 Преслава - Обратно в играта - 4,977,037 Райна - Зле те чувам - 4,480,771 Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 4,144,588 Алисия - Старай се да си първи - 3,553,810 Галин ft. Adnan Beats & Dessita - Texas Place - 3,472,892 Джена - Диагноза - ти - 2,576,138 Джулия съвсем скоро също ще е в този списък, а предполагам, че и Емилия-Емрах и Цветелина Янева. Доста стабилно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 От него, а не той. Пише се с кратък член, лелче! "От изворА". Благодаря за поправките на интелектуалните фенове на Пресли. Взимам си бележка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 “По такива си падам” е песента, която събра Емилия с Емрах, най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Тоя има ли 18 че го взеха като топъл хляб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Благодаря за поправките на интелектуалните фенове на Пресли. Взимам си бележка! Ние сме каймак на поп-фолк феновете, подобно на нашата любимка сред гилдията Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 “По такива си падам” е песента, която събра Емилия с Емрах, най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Тоя има ли 18 че го взеха като топъл хляб На 16 е. С Башурка подготвят своя втори дует - "Вземи си кака, да те отрака, вземи си леля, сложи ми го целия" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 “По такива си падам” е песента, която събра Емилия с Емрах, най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”. Тоя има ли 18 че го взеха като топъл хляб Всеки може да влезе в Пайнер с връзки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Да не забравя Богиня Саманта, която стартира в Пайнер на 15 като единствената девствена певица и няколко месеца по-късно забременя Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ние сме каймак на поп-фолк феновете, подобно на нашата любимка сред гилдията Препинатален знак нямаш в края на изречението си, кака! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 ... вземи си леля, сложи ми го целия" :1000 (29): Типична фенка на Ивана ... Само "чикии" са им в главата ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Типична фенка на Ивана ... Само "чикии" са им в главата ... :roll1: ама тва вярно прозвуча във Ванча стайл, ето материал за следващата чекия Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: Животно ли ме нарече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не мисля, че можем да говорим за разбиване, защото и двете нацелиха много силни парчета, които може и да се окажат повече от сезонни. Емилия започна с по-голяма гледаемост, да, но това е защото песента на Анелия се носеше из нета от известно време и доста хора вече я бяха чували. Но като гледам Зоопарка задържа интереса към себе си доста дълго време и ще има над 6 милиона гледания за месец, което е тотален успех. Пожелавам и на Емилия и Емрах същия, песента им си е трепач. Посъживява си се чалгата. По едно време доста бяха зациклили откъм гледаемост и едвам стигаха до 10 милиона, а в момента имаме няколко песни, които като гледам не изпитват голяма трудност да ги направят. Всъщност, щом направихме статистика за Спотифай, да направим и за добрият стар YouTube: Емануела - Нотариално заверен - 8,028,206 Фики - Аз измръзнах - 7,687,536 Лоренцо - Инстаграм - 6,618,271 Анелия - Зоопарк - 5,905,053 Преслава - Обратно в играта - 4,977,037 Райна - Зле те чувам - 4,480,771 Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 4,144,588 Алисия - Старай се да си първи - 3,553,810 Галин ft. Adnan Beats & Dessita - Texas Place - 3,472,892 Джена - Диагноза - ти - 2,576,138 Джулия съвсем скоро също ще е в този списък, а предполагам, че и Емилия-Емрах и Цветелина Янева. Доста стабилно. Разбира се, че може да говорим за ''разбиване'' като начален интерес - форума е факт за което. Емилия гони вече пета страница а ако не се лъжа Анелия няма и три. Не казвам, че в дългосрочен план Емилия ще властва, но като начален интерес определено я надмина. Да не говорим, че при Анелия нещата са мноооого мътни. Не ми се връзва много този жесток интерес към проекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Типична фенка на Ивана ... Само "чикии" са им в главата ... Клипът ще стартира с кадър, в който Анелия си запушва носа и се провиква - "тук мирише на к..ви", а по червен килим зад нея, парадно ще върви Башурка, под ръка с новата надежда на Пайнер, бършейки с пайетена кърпичка млякото около устата му. Пък и ти какво си помисли от заглавието, какви ти "чикии" - песента ще е възхвала на таланта на синковеца на Тонката, сложи ми целия си потенциал в краката, че трябва хит, ще пее Башурка! Ще има и табани с любимите ми тоалети, купени от бутиците в Димитровград, където са пазарували с Десислава още през 1999 година. Класа и стил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Разбира се, че може да говорим за ''разбиване'' като начален интерес - форума е факт за което. Емилия гони вече пета страница а ако не се лъжа Анелия няма и три. Не казвам, че в дългосрочен план Емилия ще властва, но като начален интерес определено я надмина. Да не говорим, че при Анелия нещата са мноооого мътни. Не ми се връзва много този жесток интерес към проекта. Ако говорим за такъв тип първоначален интерес- да, песента на Емилия определено е по-обсъждана и харесвана тук. Но да не забравяме, че част от причината е дебюта на Емрах. Мен много ме радва какъв интерес предизвикват двамата. Надявам се на по-дълготраен хит, от ранга на Как да изтрезнея, а защо не и на Кой. Възможно е, според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Искаме още ... Още! Още! Още! Границата между "забавна" и "смешна" е толкова тънка, че напоследък все по-често я преминаваш. Разбирам те, де! Не ти е лесно и на теб, ама дай го малко по-достойно, че тъкмо се отървахме от Дойката... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Всеки може да влезе в Пайнер с връзки. Очевидно момчето не е бездарник, защо да не е в Пайнер? Може да го направи и без връзки. Дори баща му да го бутне в началото, ако няма грам талант, няма да му се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари