asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Напий сеее, звънни миии, уморен от всички, супер тъжен и пиян... Ко речи? Сещам се само, че Яница пее нещо за кръчми. Нищо не се запомня от новите песни. И си остават в тесния чалгарски кръг. Няма масови хитове като Сен Тропе, Милионерче, Луда по тебе, Шампанско и сълзи - тях ги знаеше всеки българин. Сега всеки знае Антилопа и Тошка 3. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Няма награди от 2 години. Аргументът ти е невалиден. И какво е постигнала през тия две години? Ема има по-големи хитове. А след още 2, ко ще правим? Гаснем нещо... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Истината все още си е в "мачкам те, трия те, даже те забравих...", ако питате мен... Е да, но ако говорим от началото на тази година, Емануела определено държи хита до този момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не говорим за заслужени награди а за факта, че не е ревала за тях. Четирите изпълнителки които споменах отгоре също понякога не са заслужавали определени награди, но са ги получавали. И тя през някоя успешна година е можела да тропне с крак и да каже искам ''Албум на годината'' или ''Песен на годината''. Веднага се сещам и за две други награди - Албум на годината когато спечелиха Мария и Андреа. С какво наградата на Андреа е незаслужена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 И какво е постигнала през тия две години? Ема има по-големи хитове. А след още 2, ко ще правим? Гаснем нещо... Не се изтриваш мина гледанията на прехвалената Моро му наскоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 С какво наградата на Андреа е незаслужена? Това беше първата или втората година когато не се гласуваше за албум на годината а се определяше по продажби. Албума на Андреа беше на 20 дни като бяха наградите. Иначе албума не е лош, но определено не е бил най-продавания за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не се изтриваш мина гледанията на прехвалената Моро му наскоро. Не помня цитираните от теб песни. Помня Как да изтрезнея на Башурка, обаче. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ко речи? Сещам се само, че Яница пее нещо за кръчми. Нищо не се запомня от новите песни. И си остават в тесния чалгарски кръг. Няма масови хитове като Сен Тропе, Милионерче, Луда по тебе, Шампанско и сълзи - тях ги знаеше всеки българин. Сега всеки знае Антилопа и Тошка 3. Ее, аз ти говоря за това какво е хит по клубовете в момента. Става въпрос за последната на Емануела - "Нотариално заверен". Засега е най-големият чалга хит тая година. Иначе тия шлагерните и национални мегахитове, за които говориш, отдавна сме се примирили, че няма да ни огреят. Една "Шушана" имахме миналата година, донякъде Азис. И това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не говорим за заслужени награди а за факта, че не е ревала за тях. Четирите изпълнителки които споменах отгоре също понякога не са заслужавали определени награди, но са ги получавали. И тя през някоя успешна година е можела да тропне с крак и да каже искам ''Албум на годината'' или ''Песен на годината''. Веднага се сещам и за две други награди - Албум на годината когато спечелиха Мария и Андреа. Тоест, няма категория, в която да е заслужавала най-много и да е била ощетена, а просто не тропала с крак и тя... Ами да е! Недей да караш форума да си мисли, че Дойката и лелятинещоси са били прави като ти се присмиваха. Кой и кога е казал, че "Оставаш сам" е поетичен шедьовър? Престани да извърташ нещата, както на теб са ти удобни и да принизяваш това, което не харесваш, само защото не го харесваш ти!!! Както ти не харесваш Башурка, така другите пък може да я харесват. Приеми го и стига сипа злоба, ирония и негативизъм, че отстрани изглеждаш като незадоволена комплексирана лелка, на която самата Емилия е направила нещо много лошо. Защо говориш от името на целия форум? Кой беше ти? И за да си спокоен - приеми, че Дойката и лелятинещо си, са били прави да ми се "присмиват". Не знам защо, обаче, си мислиш, че ми пука как "излеждам" в твоите очи, или в очите на някой фен на Емилия? И ти не ми изглеждаше особено добре, когато наскоро отвърна на простичка шега на Кондома с "класната затапка", че като мълчи може да излъже някого, че е умен, но аз не ходя след всеки твой пост, да ти разяснявам как ми се е сторило това отстрани! За Башурка ще пиша колкото си искам. Ти уж нямаше да обръщаш внимание, пък не спираш да ми отговаряш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ее, аз ти говоря за това какво е хит по клубовете в момента. Става въпрос за последната на Емануела - "Нотариално заверен". Засега е най-големият чалга хит тая година. Иначе тия шлагерните и национални мегахитове, за които говориш, отдавна сме се примирили, че няма да ни огреят. Една "Шушана" имахме миналата година, донякъде Азис. И това е. Аз Шушана не я споменах, понеже е стар хит, иначе важи поне тя. По клубовете Алисия, Анелия, Теда и Емилия са най-вървежни сякаш, каквото и да издрискат. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Скоро някой каза, че му липсвали скандалите тук. Може да се спретне скандалче. Благодарение на Емилия :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не помня цитираните от теб песни. Помня Как да изтрезнея на Башурка, обаче. Не се изтриваш е много по-голям хит чисто статистически. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз Шушана не я споменах, понеже е стар хит, иначе важи поне тя. По клубовете Алисия, Анелия, Теда и Емилия са най-вървежни сякаш, каквото и да издрискат. Аман от тоя лисугер и еднаквите й песни. Няма отърване от нея. Ще си помисли човек, че плаща на диджеите да й въртят незапомнящите се с нищо в последните години песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Скоро някой каза, че му липсвали скандалите тук. Може да се спретне скандалче. Благодарение на Емилия :1000 (29): То вече се спретна! Какво още искат, след като признах Башурка за певица на две десетилетия, а вече и за текстописка на десетилетието! Специално заради препоръките на двата фена на Емилия, ще ида и да се прегледам, да ми каже специалист дали съм добре. Във формуляра, под графа оплаквания и симптоми, ще напиша - "Не харесвам Емилия Башур". Дано ми предложат адекватно лечение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тоест, няма категория, в която да е заслужавала най-много и да е била ощетена, а просто не тропала с крак и тя... Ами да е! Защо говориш от името на целия форум? Кой беше ти? И за да си спокоен - приеми, че Дойката и лелятинещо си, са били прави да ми се "присмиват". Не знам защо, обаче, си мислиш, че ми пука как "излеждам" в твоите очи, или в очите на някой фен на Емилия? И ти не ми изглеждаше особено добре, когато наскоро отвърна на простичка шега на Кондома с "класната затапка", че като мълчи може да излъже някого, че е умен, но аз не ходя след всеки твой пост, да ти разяснявам как ми се е сторило това отстрани! За Башурка ще пиша колкото си искам. Ти уж нямаше да обръщаш внимание, пък не спираш да ми отговаряш! Отговарям ти, да! Изключително забавно ми е как жена с претенции като теб може да се излага толкова много в толкова кратък период и да не го осъзнава. Или да го осъзнава, но да се опитва да ни заблуди всъщност, че не говори пълни глупости. П.С. Само не се натъжавай отново и не напускай форума пак. Ще трябва пак модераторите да затварят за рекордно време половината теми във форума с всички анкети, класации и допитвания. Тъкмо го го беше раздвижила и всички разбраха, че ти си "виновницата" за този факт. Ще ни липсваш. Поздравявам те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Става въпрос за последната на Емануела - "Нотариално заверен". Засега е най-големият чалга хит тая година. Анелия до месец ще я е минала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 То вече се спретна! Какво още искат, след като признах Башурка за певица на две десетилетия, а вече и за текстописка на десетилетието! Специално заради препоръките на двата фена на Емилия, ще ида и да се прегледам, да ми каже специалист дали съм добре. Във формуляра, под графа оплаквания и симптоми, ще напиша - "Не харесвам Емилия Башур". Дано ми предложат адекватно лечение! Спокойно, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 То вече се спретна! Какво още искат, след като признах Башурка за певица на две десетилетия, а вече и за текстописка на десетилетието! Специално заради препоръките на двата фена на Емилия, ще ида и да се прегледам, да ми каже специалист дали съм добре. Във формуляра, под графа оплаквания и симптоми, ще напиша - "Не харесвам Емилия Башур". Дано ми предложат адекватно лечение! Мариета Ангелова пасти да яде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Мариета Ангелова пасти да яде! Ако бъдем честни, дори Джорджано пише по-добри текстове от нея в днешно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Поздравявам те! Благодаря за поздрава, но и тази песен ми е прехвалена и никога не ме е кефила... Едно и също - "искам те, искам те, искам до мене, моя безумна, безумна любов. Как да обичам, обичам без тебе"... Клишета, които натъртва едно след друго н на брой пъти. Да, знам че сега ще бъда горена на клада, защото и този дует е сипан с мед и захар тук, но това съм аз! И да, вече казах, че ще ида да се прегледам, защото не мога да слушам Емилия, така че можеш да отдъхнеш спокойно! Да напусна най-много за ден-два, докато траят клиничните изследвания дали съм добре и лечението на симптома "Не чувам нищо съществено ни в песните, ни в гласа на Башур". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Анелия до месец ще я е минала -А твърди, че гледанията й са купени. А щом -А го казва, значи е така!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Анелия до месец ще я е минала С купени гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 -А твърди, че гледанията й са купени. А щом -А го казва, значи е така!!!!! Дори да има купени пак остава най-големият хит за 2018 и щом Danger го казва, значи е така!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Паричките от входа в Зоопарка, отиват за купуване на гледанията на Анелия. Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Дори да има купени пак остава най-големият хит за 2018 и щом Danger го казва, значи е така!!!! Нещата, свързани с Danger ги решавам АЗ!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари