Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Напий сеее, звънни миии, уморен от всички, супер тъжен и пиян... :happyppl:

Ко речи? :feminist_en: Сещам се само, че Яница пее нещо за кръчми. Нищо не се запомня от новите песни. И си остават в тесния чалгарски кръг. Няма масови хитове като Сен Тропе, Милионерче, Луда по тебе, Шампанско и сълзи - тях ги знаеше всеки българин. Сега всеки знае Антилопа и Тошка 3.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Няма награди от 2 години. Аргументът ти е невалиден.

И какво е постигнала през тия две години? Ема има по-големи хитове. А след още 2, ко ще правим? Гаснем нещо...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Истината все още си е в "мачкам те, трия те, даже те забравих...", ако питате мен... :Vishenka_05:

Е да, но ако говорим от началото на тази година, Емануела определено държи хита до този момент.

Сподели в други сайтове

Не говорим за заслужени награди а за факта, че не е ревала за тях. Четирите изпълнителки които споменах отгоре също понякога не са заслужавали определени награди, но са ги получавали. И тя през някоя успешна година е можела да тропне с крак и да каже искам ''Албум на годината'' или ''Песен на годината''. Веднага се сещам и за две други награди - Албум на годината когато спечелиха Мария и Андреа. :helpsmilie:

С какво наградата на Андреа е незаслужена?

Сподели в други сайтове

И какво е постигнала през тия две години? Ема има по-големи хитове. А след още 2, ко ще правим? Гаснем нещо...

Не се изтриваш мина гледанията на прехвалената Моро му наскоро. :whistling:

Сподели в други сайтове

С какво наградата на Андреа е незаслужена?

Това беше първата или втората година когато не се гласуваше за албум на годината а се определяше по продажби. Албума на Андреа беше на 20 дни като бяха наградите. Иначе албума не е лош, но определено не е бил най-продавания за годината.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не се изтриваш мина гледанията на прехвалената Моро му наскоро. :whistling:

Не помня цитираните от теб песни. Помня Как да изтрезнея на Башурка, обаче.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Ко речи? :feminist_en: Сещам се само, че Яница пее нещо за кръчми. Нищо не се запомня от новите песни. И си остават в тесния чалгарски кръг. Няма масови хитове като Сен Тропе, Милионерче, Луда по тебе, Шампанско и сълзи - тях ги знаеше всеки българин. Сега всеки знае Антилопа и Тошка 3.

Ее, аз ти говоря за това какво е хит по клубовете в момента. Става въпрос за последната на Емануела - "Нотариално заверен". Засега е най-големият чалга хит тая година. Иначе тия шлагерните и национални мегахитове, за които говориш, отдавна сме се примирили, че няма да ни огреят. Една "Шушана" имахме миналата година, донякъде Азис. И това е.

Сподели в други сайтове

Не говорим за заслужени награди а за факта, че не е ревала за тях. Четирите изпълнителки които споменах отгоре също понякога не са заслужавали определени награди, но са ги получавали. И тя през някоя успешна година е можела да тропне с крак и да каже искам ''Албум на годината'' или ''Песен на годината''. Веднага се сещам и за две други награди - Албум на годината когато спечелиха Мария и Андреа. :helpsmilie:
Тоест, няма категория, в която да е заслужавала най-много и да е била ощетена, а просто не тропала с крак и тя... Ами да е!

Недей да караш форума да си мисли, че Дойката и лелятинещоси са били прави като ти се присмиваха. Кой и кога е казал, че "Оставаш сам" е поетичен шедьовър?

Престани да извърташ нещата, както на теб са ти удобни и да принизяваш това, което не харесваш, само защото не го харесваш ти!!!

Както ти не харесваш Башурка, така другите пък може да я харесват. Приеми го и стига сипа злоба, ирония и негативизъм, че отстрани изглеждаш като незадоволена комплексирана лелка, на която самата Емилия е направила нещо много лошо.

Защо говориш от името на целия форум? Кой беше ти?

И за да си спокоен - приеми, че Дойката и лелятинещо си, са били прави да ми се "присмиват". Не знам защо, обаче, си мислиш, че ми пука как "излеждам" в твоите очи, или в очите на някой фен на Емилия? И ти не ми изглеждаше особено добре, когато наскоро отвърна на простичка шега на Кондома с "класната затапка", че като мълчи може да излъже някого, че е умен, но аз не ходя след всеки твой пост, да ти разяснявам как ми се е сторило това отстрани!

За Башурка ще пиша колкото си искам. Ти уж нямаше да обръщаш внимание, пък не спираш да ми отговаряш!

Сподели в други сайтове

Ее, аз ти говоря за това какво е хит по клубовете в момента. Става въпрос за последната на Емануела - "Нотариално заверен". Засега е най-големият чалга хит тая година. Иначе тия шлагерните и национални мегахитове, за които говориш, отдавна сме се примирили, че няма да ни огреят. Една "Шушана" имахме миналата година, донякъде Азис. И това е.

Аз Шушана не я споменах, понеже е стар хит, иначе важи поне тя. По клубовете Алисия, Анелия, Теда и Емилия са най-вървежни сякаш, каквото и да издрискат.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Аз Шушана не я споменах, понеже е стар хит, иначе важи поне тя. По клубовете Алисия, Анелия, Теда и Емилия са най-вървежни сякаш, каквото и да издрискат.

Аман от тоя лисугер и еднаквите й песни. Няма отърване от нея. Ще си помисли човек, че плаща на диджеите да й въртят незапомнящите се с нищо в последните години песни.

Сподели в други сайтове

Скоро някой каза, че му липсвали скандалите тук. Може да се спретне скандалче. Благодарение на Емилия :1000 (29):
То вече се спретна! Какво още искат, след като признах Башурка за певица на две десетилетия, а вече и за текстописка на десетилетието!

Специално заради препоръките на двата фена на Емилия, ще ида и да се прегледам, да ми каже специалист дали съм добре. Във формуляра, под графа оплаквания и симптоми, ще напиша - "Не харесвам Емилия Башур". Дано ми предложат адекватно лечение!

Сподели в други сайтове

Тоест, няма категория, в която да е заслужавала най-много и да е била ощетена, а просто не тропала с крак и тя... Ами да е!

Защо говориш от името на целия форум? Кой беше ти?

И за да си спокоен - приеми, че Дойката и лелятинещо си, са били прави да ми се "присмиват". Не знам защо, обаче, си мислиш, че ми пука как "излеждам" в твоите очи, или в очите на някой фен на Емилия? И ти не ми изглеждаше особено добре, когато наскоро отвърна на простичка шега на Кондома с "класната затапка", че като мълчи може да излъже някого, че е умен, но аз не ходя след всеки твой пост, да ти разяснявам как ми се е сторило това отстрани!

За Башурка ще пиша колкото си искам. Ти уж нямаше да обръщаш внимание, пък не спираш да ми отговаряш!

Отговарям ти, да! Изключително забавно ми е как жена с претенции като теб може да се излага толкова много в толкова кратък период и да не го осъзнава. Или да го осъзнава, но да се опитва да ни заблуди всъщност, че не говори пълни глупости. :girl_witch:

П.С. Само не се натъжавай отново и не напускай форума пак. :3fdb8960598fa63e: Ще трябва пак модераторите да затварят за рекордно време половината теми във форума с всички анкети, класации и допитвания. :( Тъкмо го го беше раздвижила и всички разбраха, че ти си "виновницата" за този факт. Ще ни липсваш. :Vishenka_05:

Поздравявам те!

Сподели в други сайтове

То вече се спретна! Какво още искат, след като признах Башурка за певица на две десетилетия, а вече и за текстописка на десетилетието!

Специално заради препоръките на двата фена на Емилия, ще ида и да се прегледам, да ми каже специалист дали съм добре. Във формуляра, под графа оплаквания и симптоми, ще напиша - "Не харесвам Емилия Башур". Дано ми предложат адекватно лечение!

Спокойно,

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Мариета Ангелова пасти да яде!

Сподели в други сайтове

Поздравявам те!

Благодаря за поздрава, но и тази песен ми е прехвалена и никога не ме е кефила... Едно и също - "искам те, искам те, искам до мене, моя безумна, безумна любов. Как да обичам, обичам без тебе"... Клишета, които натъртва едно след друго н на брой пъти. Да, знам че сега ще бъда горена на клада, защото и този дует е сипан с мед и захар тук, но това съм аз! И да, вече казах, че ще ида да се прегледам, защото не мога да слушам Емилия, така че можеш да отдъхнеш спокойно! Да напусна най-много за ден-два, докато траят клиничните изследвания дали съм добре и лечението на симптома "Не чувам нищо съществено ни в песните, ни в гласа на Башур".
Сподели в други сайтове

-А твърди, че гледанията й са купени. А щом -А го казва, значи е така!!!!! :feminist_en:

Дори да има купени пак остава най-големият хит за 2018 и щом Danger го казва, значи е така!!!!

Сподели в други сайтове

Дори да има купени пак остава най-големият хит за 2018 и щом Danger го казва, значи е така!!!!

Нещата, свързани с Danger ги решавам АЗ!!!!!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...