xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тръпнем ли Андреа да погали коремчето на Преслава и да забременее и тя? Много ми е сладка така.В интервюто й с Кристина Патрашкова ми направи впечатлението,че залага доста на четенето в последно време и ми изглежда по-зряла. Но пък и скандалната Андреа ми липсва. Опази Боже не! Съвсем ще отиде кариерата! 2 песни на година са ми крайно недостатъчни,какво остава ако не пусне с години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Всички искаме скандалната Андреа. Нека си чете и да трупа мъдрост, но не може да е толкова секси и да иска да става монахиня. Грях е! Топ изпълнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Опази Боже не! Съвсем ще отиде кариерата! 2 песни на година са ми крайно недостатъчни,какво остава ако не пусне с години? :1000 (29): В сайтовете пишеше,че Кубрат казал в интервю,че двамата били готови за дете.Може с Преси да бутат заедно количките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Преси ще ражда, Кама изпусна влака! След 20 години като й увиснат циците и задника и не може да ги показва, и няма кой да й сменя памперса вкъщи, пак ще си говорим Какви грозни изказвания от мъж, и то от фен на певица, която буквално допреди няколко часа се водеше в същия статут като Камелия и й се подиграваха за това. Но и приказките на Фокси са доста неуместни. Камелия щяла да е по-добре, защото щели да я дават по телевизията, а Деса и Преса щели да са зле, защото щели да си стоят вкъщи и да се отдават на най-голямото щастие в живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Топ изпълнение Най-доброто представяне в цялата чалга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Какви грозни изказвания от мъж, и то от фен на певица, която буквално допреди няколко часа се водеше в същия статут като Камелия и й се подиграваха за това. Но и приказките на Фокси са доста неуместни. Камелия щяла да е по-добре, защото щели да я дават по телевизията, а Деса и Преса щели да са зле, защото щели да си стоят вкъщи и да се отдават на най-голямото щастие в живота. И като имаш предвид, че днес съм извънредно позитивен! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 :1000 (29): В сайтовете пишеше,че Кубрат казал в интервю,че двамата били готови за дете.Може с Преси да бутат заедно количките Първо Андрю да пусне някоя песен на ниво "Докрай" или "Най-добрата",която да си слушам с години и нека ражда.След време ще гаджосам моите деца с нейните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Първо Андрю да пусне някоя песен на ниво "Докрай" или "Най-добрата",която да си слушам с години и нека ражда.След време ще гаджосам моите деца с нейните. Тази песен така и не ме грабна..Дано пусне първо попфолк песен , а след това дуета със Серхио Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тази песен така и не ме грабна..Дано пусне първо попфолк песен , а след това дуета със Серхио И на мен не ми е от най-любимите нейни,но си я слушам чат-пат.Аз чалгия от нея не очаквам преди Коледа или Нова година,освен ако и тази година не изгрее нова Сузанита. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Дано детето на Преси да е момиченце и някой ден да се сгаджосат с това на Деси... Те двете като не искат да направят дует, поне децата им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тази песен така и не ме грабна..Дано пусне първо попфолк песен , а след това дуета със Серхио Яка е, особено текста. Липсва и заряд и кулминация. Скучна е за хит. Тя преди 2 години обясняваше, че имала цял албум с поп фолк песни. Къде са? Да не си ги слуша сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 И като имаш предвид, че днес съм извънредно позитивен! Разгонена ли си, мръсницо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 И на мен не ми е от най-любимите нейни,но си я слушам чат-пат.Аз чалгия от нея не очаквам преди Коледа или Нова година,освен ако и тази година не изгрее нова Сузанита. :1000 (29): Голям оптимист си! Сега имаш възможност на участието да й подшушнеш някоя друга идея Дано детето на Преси да е момиченце и някой ден да се сгаджосат с това на Деси... Те двете като не искат да направят дует, поне децата им. Те искат , просто не го знаят :1000 (29): Останала съм с впечатлението,че двете имат уважение една към друга.Пък и щом Преси направи дует с Джена ,а Деска с Галена имайки в предвид интригите,които медиите са се опитвали да създадат между тях през годините все пак има някаква надежда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Голям оптимист си! Сега имаш възможност на участието да й подшушнеш някоя друга идея Те искат , просто не го знаят :1000 (29): Останала съм с впечатлението,че двете имат уважение една към друга.Пък и щом Преси направи дует с Джена ,а Деска с Галена имайки в предвид интригите,които медиите са се опитвали да създадат между тях през годините все пак има някаква надежда Идеи много,желание от нейна страна-нулево. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Яка е, особено текста. Липсва и заряд и кулминация. Скучна е за хит. Тя преди 2 години обясняваше, че имала цял албум с поп фолк песни. Къде са? Да не си ги слуша сама. Ами явно ситуацията е същата с попфолк песните през годината само , че 10 пъти по-забавена Много потенциал има в това момиче,жалко е , че го пропилява така..Сега гледах изпълнението й на турнето,хората я обожават,пеят песните й с пълно гърло,има дори и бис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Андреа да пита Ивана как си е решила проблема. Калудова имаше дълги години проблем с щитовидната жлеза и го оправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 7.5h - 138K Новата лидерка хич не си поплюва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 7.5h - 138K Новата лидерка хич не си поплюва... Брутална е! Ако Джулия продължава така много далеч ще стигне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 За първи път да видя Джена усмихната- на кръщенето на сина й и в ефир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Дано детето на Преси да е момиченце и някой ден да се сгаджосат с това на Деси... Те двете като не искат да направят дует, поне децата им. :roll1: Не забравяй, че и Галена има син. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Брутална е! Ако Джулия продължава така много далеч ще стигне. Интересно ми е колко ще направи за 24h. 200K са сигурни, което категорично ще докаже, че тя вече е Име. Андреа да пита Ивана как си е решила проблема. Калудова имаше дълги години проблем с щитовидната жлеза и го оправи. Между другото, и аз имам познати с такъв проблем и съм забелязал, че невинаги се напълнява. Не знам какъв точно е случаят на Андреа, но се надявам да се оправи. Ако успее отново да се докара до вида на секс символ, може и това да я амбицира и кариерата й да се повъзвърне. :roll1: Не забравяй, че и Галена има син. О да, това всъщност ще е по-интересно... Забранена любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Интересно ми е колко ще направи за 24h. 200K са сигурни, което категорично ще докаже, че тя вече е Име. Музиката е много яка, куплетите също, но тъпия припев убива цялата песен. Мохамед е на мнение, че "Поздрав за жена ти" ще остане най-големия й хит. Джулка да става фитнес инструкторка. Между другото, и аз имам познати с такъв проблем и съм забелязал, че невинаги се напълнява. Не знам какъв точно е случаят на Андреа, но се надявам да се оправи. Ако успее отново да се докара до вида на секс символ, може и това да я амбицира и кариерата й да се повъзвърне. Оо, 100% вкара ли се във форма, ще мачка като умопомрачена пак. На нея там й стихията - в песните, в клиповете, в скандала. Според мен единственото нещо, което я стопира, са излишните килограми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Това нещо ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Музиката е много яка, куплетите също, но тъпия припев убива цялата песен. Мохамед е на мнение, че "Поздрав за жена ти" ще остане най-големия й хит. Джулка да става фитнес инструкторка. Оо, 100% вкара ли се във форма, ще мачка като умопомрачена пак. На нея там й стихията - в песните, в клиповете, в скандала. Според мен единственото нещо, което я стопира, са излишните килограми. И да флопне в дългосрочен план песента на Джулката, поне с този проект ще е доказала, че е име, към което има огромен интерес. А и то вече почти всичко флопва и едвам стига няколко милиона, егати. Жанра все повече изпада, определено имаме нужда от повече нови имена, които да го раздвижат. А старите да се стегнат. Аз много искам отново клип на Андреа като ония от пика й, но по-малко вулгарни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Това нещо ме зариби. На дисплея яка снимка! Тази мазнотия в даскало гърмеше яко, ама омръзна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари