Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

По-отдавна я въртиш тая плоча, а то все по-зле става. За последните 3 години се сещам за три песни: Хабиби, Чалга пеперудки и Луна-Президент. Какво друго се е забелязало? Миналата година една Дай ми още помня. Зимен хит От София до Банско, Мороко, Дразни ме - вече отшумяват. От началото на годината досега не се сещам за име, мелодия, рефрен...

Няма как да я въртя по-отдавна. Най-малко по гледанията от една 2016 си личи, че няма как да се твърди, че са вървяли зле и са имали нужда от прогрес- Дай ми още 21М, Гот ми е 21M, Пей сърце 23M, Мама Ураган 12M, И на всички като тебе 13M, В друг живот 11M, С друг ме бъркаш 19M, На Египет фараона 18M и т.н. Преди 2017 нещата още си бяха Ок. Пак имаше зацикляне, което може и да съм споменавал и да съм се надявал нещата да се раздвижат, но чак такова като през 2017 не е било. Според мен основният проблем започна от отпадането на наградите и резила с анкетата. Вече нямаше кой да контролира мнението на публиката и затова публиката не знаеше какво иска. Чалга изпълнителите пък не изкарваха особено силни парчета и клипове. А междувременно попа мачкаха.

Като старите хитове трудно ще имаме пак, но ти сам си изредил няколко, които са с потенциал да останат. И още има, но трябва времето да ги отсее от останалото. За 2017 веднага бих добавил Как да изтрезнея и Ангелите плачат. Вижда се, че към днешна дата те правят повече гледания от песни, излизали преди и след тях. А щом са запазили такъв интерес вече няколко месеца, очевидно имат потенциала да се помнят и след време.

И във връзка със спора Не се изтриваш vs. Как да изтрезнея бих подкрепил втората. Много повече за душата е, хората ще изпитват нужда да си я слушат и пеят по веселби и след години. На първата й се възхищавахме на нетипичното за Преслава качество на клипа, но самата песен си е временно явление, като почти всичко в жанра.

Сподели в други сайтове

Аман от тоя лисугер и еднаквите й песни. Няма отърване от нея. Ще си помисли човек, че плаща на диджеите да й въртят незапомнящите се с нищо в последните години песни.

Аз преди си мислех, че им пуска по веднъж :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"7 дни"?

Поласкана съм!

Извинявай, но такава фенка като теб трябваше да напише "7 дни!", а не "7 дни с въпросителна накрая". Насън да те бутнат всички визии на лелчотка трябва да се знаят. :P

Сподели в други сайтове

Извинявай, но такава фенка като теб трябваше да напише "7 дни!", а не "7 дни с въпросителна накрая". Насън да те бутнат всички визии на лелчотка трябва да се знаят. :P
Не си чел внимателно интервюто ми в темата на Смит и причините да обожавам леля Ваня! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Не си чел внимателно интервюто ми в темата на Смит и причините да обожавам леля Ваня! :gun_bandana:

Четох го и дори сега се върнах към него, за да си пропомня какво точно имаш предвид.

Това, че трябва да знаеш всяка визия, дори и да те бутнат насън, беше шеговито.

Но за всеки случай ще наизустя интервюто, за да не се излагам никога повече!

Сподели в други сайтове

Но за всеки случай ще наизустя интервюто, за да не се излагам никога повече!
Добра идея. Ще го рецитираме, заедно със "Смукача" и "Шат-шат" във видеа за форума, когато го откупя от Момо и го превърна във форум "Тя е хубава и властна". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Уникална жена, усмивка и харизма.

Дори облечена нелепо, пак излъчва положение и класа!

Обожавам тая песен, Янева- поздрав :D

Вместо с някоя "чикия" на лелка, ти - с тази песньовка на Башур?! :feminist_en:

Добре, че си готин, а аз съм жена със слаби ангели! Иначе черните точки ти станаха много... :whistling:

Сподели в други сайтове

Вместо с някоя "чикия" на лелка, ти - с тази песньовка на Башур?! :feminist_en:

Добре, че си готин, а аз съм жена със слаби ангели! Иначе черните точки ти станаха много... :whistling:

Сериозно ли не ти харесва песента?

Това Башурка от къде го измисли, падам всеки път, като го.прочета :D

Ето ти нещо, което много обичам на лелка :

Сподели в други сайтове

Сериозно ли не ти харесва песента?

Това Башурка от къде го измисли, падам всеки път, като го.прочета :D

Ето ти нещо, което много обичам на лелка :

Не, особено това "любовта е сладка като мед", много ми е противно като израз. А името Башурка ми дойде спонтанно, както и Башурчица, след като гледах интервюто на госпожата при Мон дьо.

А "Недей" ще бъде включена в анкетата за най-добра песен в тема за "упадъка" на Ивана скоро, да гласуваш за нея! :3fdb8960598fa63e:

Днес четох старите бисери на форумци. Писал си ми:

Янева, твоята слива също е космата, като на всички хора". :1000 (29): Явно съм се подигравала на Кемъл за снимката с дистанционното! Лош си! :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Не, особено това "любовта е сладка като мед", много ми е противно като израз. А името Башурка ми дойде спонтанно, както и Башурчица, след като гледах интервюто на госпожата при Мон дьо.

А "Недей" ще бъде включена в анкетата за най-добра песен в тема за "упадъка" на Ивана скоро, да гласуваш за нея! :3fdb8960598fa63e:

Днес четох старите бисери на форумци. Писал си ми:

Янева, твоята слива също е космата, като на всички хора". :1000 (29): Явно съм се подигравала на Кемъл за снимката с дистанционното! Лош си! :1000 (6):

Падам !Хахахахахахахахахахахахахаха !!!!! Строг, но справедлив :D

Сподели в други сайтове

Падам !Хахахахахахахахахахахахахаха !!!!! Строг, но справедлив :D
Аз пиех сок, докато четях, прехвърляйки по-задните страници с бисерите. И като попаднах на това, изплюх сока от хилене! :gun_bandana:

Хапал си ме ти, пък аз теб - никога! И Ваня какво си правил...

И пак не мога да те почна... Какво нещо е любовта!

Сподели в други сайтове

Аз пиех сок, докато четях, прехвърляйки по-задните страници с бисерите. И като попаднах на това, изплюх сока от хилене! :gun_bandana:

Хапал си ме ти, пък аз теб - никога! И Ваня какво си правил...

И пак не мога да те почна... Какво нещо е любовта!

Е то това хапане ли е ? Всички сме космати отдолу....до като не се обръснем :D

Абе ти си злато, не бих си позволил повече такъв изказ към теб :whistling:

Коментирай хита на любимката ми, просто уникална

https://www.vbox7.com/play:875ddc2dc0

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...