Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Нещата, свързани с Danger ги решавам АЗ!!!!! АБСОЛЮТНО НЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 АБСОЛЮТНО НЕ! Прозвуча ли Яница в лайфа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 АБСОЛЮТНО НЕ! Тази песен защо я пускаш, като ме цитираш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Прозвуча ли Яница в лайфа? Разбира се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Тази песен защо я пускаш, като ме цитираш? Нищо лично към тебе, просто си я поствам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 По-отдавна я въртиш тая плоча, а то все по-зле става. За последните 3 години се сещам за три песни: Хабиби, Чалга пеперудки и Луна-Президент. Какво друго се е забелязало? Миналата година една Дай ми още помня. Зимен хит От София до Банско, Мороко, Дразни ме - вече отшумяват. От началото на годината досега не се сещам за име, мелодия, рефрен... Няма как да я въртя по-отдавна. Най-малко по гледанията от една 2016 си личи, че няма как да се твърди, че са вървяли зле и са имали нужда от прогрес- Дай ми още 21М, Гот ми е 21M, Пей сърце 23M, Мама Ураган 12M, И на всички като тебе 13M, В друг живот 11M, С друг ме бъркаш 19M, На Египет фараона 18M и т.н. Преди 2017 нещата още си бяха Ок. Пак имаше зацикляне, което може и да съм споменавал и да съм се надявал нещата да се раздвижат, но чак такова като през 2017 не е било. Според мен основният проблем започна от отпадането на наградите и резила с анкетата. Вече нямаше кой да контролира мнението на публиката и затова публиката не знаеше какво иска. Чалга изпълнителите пък не изкарваха особено силни парчета и клипове. А междувременно попа мачкаха. Като старите хитове трудно ще имаме пак, но ти сам си изредил няколко, които са с потенциал да останат. И още има, но трябва времето да ги отсее от останалото. За 2017 веднага бих добавил Как да изтрезнея и Ангелите плачат. Вижда се, че към днешна дата те правят повече гледания от песни, излизали преди и след тях. А щом са запазили такъв интерес вече няколко месеца, очевидно имат потенциала да се помнят и след време. И във връзка със спора Не се изтриваш vs. Как да изтрезнея бих подкрепил втората. Много повече за душата е, хората ще изпитват нужда да си я слушат и пеят по веселби и след години. На първата й се възхищавахме на нетипичното за Преслава качество на клипа, но самата песен си е временно явление, като почти всичко в жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Нищо лично към тебе, просто си я поствам. Така ли? Ми то излезе все едно е към мен. Съобразявай се за вбъдеще. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много злоба има в теб Ххахахаха ти ли го казваш??? Бягаййййййййй Амат от боклуци... за един познат говоря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аман от тоя лисугер и еднаквите й песни. Няма отърване от нея. Ще си помисли човек, че плаща на диджеите да й въртят незапомнящите се с нищо в последните години песни. Аз преди си мислех, че им пуска по веднъж Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Така ли? Ми то излезе все едно е към мен. Съобразявай се за вбъдеще. Прелестен аватар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Прелестен аватар! Даам. Предният беше в чест на Денис и Адриан, този - в твоя. Можеш ли да познаеш визия от кой клип е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Даам. Предният беше в чест на Денис и Адриан, този - в твоя. Можеш ли да познаеш визия от кой клип е? "7 дни"? Поласкана съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 "7 дни"? Поласкана съм! Извинявай, но такава фенка като теб трябваше да напише "7 дни!", а не "7 дни с въпросителна накрая". Насън да те бутнат всички визии на лелчотка трябва да се знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Извинявай, но такава фенка като теб трябваше да напише "7 дни!", а не "7 дни с въпросителна накрая". Насън да те бутнат всички визии на лелчотка трябва да се знаят. Не си чел внимателно интервюто ми в темата на Смит и причините да обожавам леля Ваня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Уникална жена, усмивка и харизма. Дори облечена нелепо, пак излъчва положение и класа! Обожавам тая песен, Янева- поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не си чел внимателно интервюто ми в темата на Смит и причините да обожавам леля Ваня! Четох го и дори сега се върнах към него, за да си пропомня какво точно имаш предвид. Това, че трябва да знаеш всяка визия, дори и да те бутнат насън, беше шеговито. Но за всеки случай ще наизустя интервюто, за да не се излагам никога повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Но за всеки случай ще наизустя интервюто, за да не се излагам никога повече! Добра идея. Ще го рецитираме, заедно със "Смукача" и "Шат-шат" във видеа за форума, когато го откупя от Момо и го превърна във форум "Тя е хубава и властна". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 След всичките тези години, има ли адекватно обяснение защо клипа на 7 дни включва масонска символика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 189К за две седмици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Уникална жена, усмивка и харизма. Дори облечена нелепо, пак излъчва положение и класа! Обожавам тая песен, Янева- поздрав Вместо с някоя "чикия" на лелка, ти - с тази песньовка на Башур?! Добре, че си готин, а аз съм жена със слаби ангели! Иначе черните точки ти станаха много... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Вместо с някоя "чикия" на лелка, ти - с тази песньовка на Башур?! Добре, че си готин, а аз съм жена със слаби ангели! Иначе черните точки ти станаха много... Сериозно ли не ти харесва песента? Това Башурка от къде го измисли, падам всеки път, като го.прочета Ето ти нещо, което много обичам на лелка : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Сериозно ли не ти харесва песента? Това Башурка от къде го измисли, падам всеки път, като го.прочета Ето ти нещо, което много обичам на лелка : Не, особено това "любовта е сладка като мед", много ми е противно като израз. А името Башурка ми дойде спонтанно, както и Башурчица, след като гледах интервюто на госпожата при Мон дьо. А "Недей" ще бъде включена в анкетата за най-добра песен в тема за "упадъка" на Ивана скоро, да гласуваш за нея! Днес четох старите бисери на форумци. Писал си ми: Янева, твоята слива също е космата, като на всички хора". :1000 (29): Явно съм се подигравала на Кемъл за снимката с дистанционното! Лош си! :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не, особено това "любовта е сладка като мед", много ми е противно като израз. А името Башурка ми дойде спонтанно, както и Башурчица, след като гледах интервюто на госпожата при Мон дьо. А "Недей" ще бъде включена в анкетата за най-добра песен в тема за "упадъка" на Ивана скоро, да гласуваш за нея! Днес четох старите бисери на форумци. Писал си ми: Янева, твоята слива също е космата, като на всички хора". :1000 (29): Явно съм се подигравала на Кемъл за снимката с дистанционното! Лош си! :1000 (6): Падам !Хахахахахахахахахахахахахаха !!!!! Строг, но справедлив Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Падам !Хахахахахахахахахахахахахаха !!!!! Строг, но справедлив Аз пиех сок, докато четях, прехвърляйки по-задните страници с бисерите. И като попаднах на това, изплюх сока от хилене! Хапал си ме ти, пък аз теб - никога! И Ваня какво си правил... И пак не мога да те почна... Какво нещо е любовта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз пиех сок, докато четях, прехвърляйки по-задните страници с бисерите. И като попаднах на това, изплюх сока от хилене! Хапал си ме ти, пък аз теб - никога! И Ваня какво си правил... И пак не мога да те почна... Какво нещо е любовта! Е то това хапане ли е ? Всички сме космати отдолу....до като не се обръснем Абе ти си злато, не бих си позволил повече такъв изказ към теб Коментирай хита на любимката ми, просто уникална https://www.vbox7.com/play:875ddc2dc0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари