Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Около 250К през втория ден за Емрах и Емилия.

В тази статия: http://hotarena.net/fiki-uredi-brat-si-s-emiliia се твърди, че Емрах дори още не е навършил 16 години. :3fdb8960598fa63e:

HotArena съобщават още, че Преслава окончателно е спряла участията си и за разлика от Галена и Джена, смята да не се завръща на сцената бързо, след като роди, а да си даде почивка от поне 1 година. :surprise: Адмирирам, ако е вярно.

Според Жени Димова Преслава ще ходи на участия до средата на ЮНИ.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Няма начин. :1000 (29):

Тя не е в толкова напреднала бременност, поне според снимките, които качва.

Сподели в други сайтове

В стилистиката на Ако можеш е, текстът е смислен и звученето е готино, ама това едно и също ганево звучене от няколко месеца насам взе да писва. Оцко ако се изтърка след 11 години, то Ганев направи 3,4 силни години и вече взе да се задъхва. Дано да смени малко плочата, че хората яко се дърпат от чалгата вече. И не е да не им се слуша чалга- слуша им се, ама няма читави песни. От техническа гледна точка всичко им е топ- най-хубавите студиа, камери, декори, простотии.. ама няма идеи. Всички са изцедени на макс.

Много си прав. Ганев тотално се изтърка, а не е бълвал така, както Оцко и Пашев през годините.

Пашев излезе най-умен, направи си лейбъл и няколко момчета работят заедно, така предлагат различно звучене, според изискванията. Пашев, като че ли е най-дълго задържалия се топ композитор. Още от 2010 ги кърти с хитове.

Сподели в други сайтове

Тя не е в толкова напреднала бременност, поне според снимките, които качва.

Новината, че е бременна беше обявена на 26 март. Нали първите 3 месец се крие от суеверие. Което ще рече, че е заченала приблизително в края на декември. Юни ще е в шести месец, напълно възможно е да работи дотогава, ако се чувства добре.

Тия от ХотАрена може би са подведени от факта, че в страницата й няма обявено участие от 3 седмици насам, но за днес и утре има.

Сподели в други сайтове

И аз предпочитам "Минута живот". Музика, текст, клип, всичко ми харесва. Когато излезе, луднах по тази песен и все още си я слушам. Може би любимата ми на Кама в последните години. "Дразни ме" голям хит, да, но не ми допада толкова много. Слушам я например в диското, като я пуснат, и мога да се кефя, но сама да си я пусна, не.

Мен пък ме кефи - Добре дошла :1000 (29): Сериозно !!

Сподели в други сайтове

Сигурно го учи да друса кючеци под звуците на "Страст" :Vishenka_05:

А Преси нейното - да чертае линийки под звуците на "Се друсам още, денем и нощем". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това какво пречи да прави поне по 1 проект в годината?
Тя винаги прави големи паузи между проектите си. А сега със сигурност се радва на новите неща в живота си, едва ли иска да се състезава.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...