Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 тези имат и втора версия, все пак пара се е давало :1000 (29): Ако беше Галена в клипа и беше монтиран с черно - щеше да е топ, просто черното задава едно безкрайно пространство, за разлика от бялото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Това са песните ТОП от Аз! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Това са песните ТОП от Аз! :Vishenka_05: Най-любимите ми. Особено "Ще се проваля"... и клипа е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълна глупачка е Галош, имаше продукция която можеше да пуска 2-3 години напред и щеше да има много по-голям успех, а тя пусна всичко в рамките на месец и си пре*ба нещата. Даже съдбата е на страната на Прес. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълна глупачка е Галош, имаше продукция която можеше да пуска 2-3 години напред и щеше да има много по-голям успех, а тя пусна всичко в рамките на месец и си пре*ба нещата. Даже съдбата е на страната на Прес. Преслава албум кога ще изкара, минаха 7 години от предния? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълна глупачка е Галош, имаше продукция която можеше да пуска 2-3 години напред и щеше да има много по-голям успех, а тя пусна всичко в рамките на месец и си пре*ба нещата. Даже съдбата е на страната на Прес. Тя си е глупачка отдавна затова Преси я върти както си иска. Няма спор ,че тези песни и клипове са убийствени да ги беше пускала през 2 месеца щеше да са тотални хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Преслава албум кога ще изкара, минаха 7 години от предния? Няма и да изкара. За какво да го прави? Още същия ден ще качат новите песни със слайдшоу в канала на Планета и се опропастява всичко. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Преслава албум кога ще изкара, минаха 7 години от предния? Ще изкара с 30 сингъла, познати. Нужно ли е да казвам, че ако ще е последните Пайнерски помиярщини - без книжка, няма нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълна глупачка е Галош, имаше продукция която можеше да пуска 2-3 години напред и щеше да има много по-голям успех, а тя пусна всичко в рамките на месец и си пре*ба нещата. Даже съдбата е на страната на Прес. Колко критика отнесе тогава не е истина. Възможността за три мегахита беше пропусната, ако бяха пуснати през 3 месеца, а те се биеха една-друга постоянно. Хората се чудеха какво да слушат. Преди това ми пуска самостоятелно тъпни като "Диджеят ме издаде" и "Да ти го дам ли?", а яките ги насвятка за една седмица. На изпращенето ми за Мароко, малко след като излезе албума, помня, че бяхме на диско и през две песни пускаха Галена. Беше като Galena night. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Колко критика отнесе тогава не е истина. Възможността за три мегахита беше пропусната, ако бяха пуснати през 3 месеца, а те се биеха една-друга постоянно. Хората се чудеха какво да слушат. Преди това му пуска самостоятелно тъпни като "Диджея ме издаде" и "Да ти го дам ли?", а яките ги насвятка за една седмица. На изпращенето ми за Мароко, малко след като излезе албумап, помня, че бяхме на диско и през две песни пускаха Галена. Беше като Galena night. Много възможности пропусна Галена, то всичко, което беше реализира преди "След раздялата", изключвайки "Неудобни въпроси" са пълнежи, които нямаха място като сингли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Колко критика отнесе тогава не е истина. Възможността за три мегахита беше пропусната, ако бяха пуснати през 3 месеца, а те се биеха една-друга постоянно. Хората се чудеха какво да слушат. Преди това му пуска самостоятелно тъпни като "Диджея ме издаде" и "Да ти го дам ли?", а яките ги насвятка за една седмица. На изпращенето ми за Мароко, малко след като излезе албумап, помня, че бяхме на диско и през две песни пускаха Галена. Беше като Galena night. Пълна простакеса .. и уж все има стратегии и хора около нея, как допуснаха такава грешка. Мен наистина ме е яд за песни като "Тоя става", които си бяха зарибявки, но останаха в сянката на "След раздялата" и "Не пред хората", други пък като "Знам как" и "Ще се проваля" даже не успяха и особено популярни да станат. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Така трябваше да реализира "Аз": Краят на Януари - "Мразя да те обичам"//"Ще се проваля". Краят на Март - "Хайде, откажи ме". Краят на Май - "Тоя става". Краят на Август - "След раздялата". С излизането на албума - "Не пред хората". Краят на Февруари 2012-та - "Неудобни въпроси". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Пълна простакеса .. и уж все има стратегии и хора около нея, как допуснаха такава грешка. Мен наистина ме е яд за песни като "Тоя става", които си бяха зарибявки, но останаха в сянката на "След раздялата" и "Не пред хората", други пък като "Знам как" и "Ще се проваля" даже не успяха и особено популярни да станат. Набута се с половин милион сигурно за тоя албум, а накрая Преслава взе голямата награда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Тя си е глупачка отдавна затова Преси я върти както си иска. Няма спор ,че тези песни и клипове са убийствени да ги беше пускала през 2 месеца щеше да са тотални хитове. Въртяла я както си иска ... :1000 (29): Иначе за албума и аз съм съгласна, че ако не беше пуснала всичко, щеше да е по-добре. Така останаха незабелязани страхотни песни. Уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Набута се с половин милион сигурно за тоя албум, а накрая Преслава взе голямата награда! Преси мачкаше с хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Няма и да изкара. За какво да го прави? Още същия ден ще качат новите песни със слайдшоу в канала на Планета и се опропастява всичко. Ми то не е задължително да ги качват, но поне сама си призна, че няма смелостта да направи нещо като албум или концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Набута се с половин милион сигурно за тоя албум, а накрая Преслава взе голямата награда! А тя даже един клип не направи От "Като за финал" направо "Лудата.." Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ми то не е задължително да ги качват, но поне сама си призна, че няма смелостта да направи нещо като албум или концерт. По-добре без концерт, отколкото сборище в зала 3 на НДК с хиляда човека, 75% от които с покани, половин зала в мол с куверт за винен кебаб и дрънколене в Планета Пайнер клуб София, на което да падне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @SG, @HIT, @Smith коментирайте: Сашка Мис Васева удари 300К гледания, а Юнона още се мъчи за 200К в канал с 1 милион абонати. Поздрав с химна: Само една истинска кралица може да постигне такова нещо четвърт век след началото на кариерата си! Скандална кралица!! Коя друга фолк звезда от 90те е помирисвала #9 място в тренд и 300к за 10 дни? Да не говорим за Юна, след проект с 3.5 милиона гледания, Сашка Васева да я разбие по всички параграфи!! Нека си скубе косите от яд! Цяла България е в шок от този грандиозен успех!! Деси Слава, Камелия и Кали са имали и по-големи постижения в YouTube времената, но това не променя факта, че Сашка разби. Това парче всеки момент ще стане най-гледаното нейно ЕВЪР. Имат две нови звезди да налагат Други освен тях няма ли да има? Щяха и една певица в стила на Гери-Никол да лансират? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 А тя даже един клип не направи От "Като за финал" направо "Лудата.." Леле, верно, че дори клип не направи!! Ужас, Галена се е чувствала супер прецакана! Помниш ли на наградите публиката, като тръгна да си ходи на изпълнението на Преслава и Галена и Борис Дали се качиха на сцената да пеят с нея, уж за да задържат зрителите в залата. Почва "Лъжа е" и Галена и Борис се изнасят от сцената, а Преслава: "Ааа, на тая песен ме оставяте сама, а?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Леле, верно, че дори клип не направи!! Ужас, Галена се е чувствала супер прецакана! Помниш ли на наградите публиката, като тръгна да си ходи на изпълнението на Преслава и Галена и Борис Дали се качиха на сцената да пеят с нея, уж за да задържат зрителите в залата. Почва "Лъжа е" и Галена и Борис се изнасят от сцената, а Преслава: "Ааа, на тая песен ме оставяте сама, а?" Не, каза "Ааа на тая песен и аз бих си тръгнала .. отивам си" и се изхили на бездарието на Галош Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 По-добре без концерт, отколкото сборище в зала 3 на НДК с хиляда човека, 75% от които с покани, половин зала в мол с куверт за винен кебаб и дрънколене в Планета Пайнер клуб София, на което да падне. Няма значение какво е било, важното е, че се е осмелила да направи цели 3 концерта. Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела и т.н. нищо не правят по въпроса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 По-добре без концерт, отколкото сборище в зала 3 на НДК с хиляда човека, 75% от които с покани, половин зала в мол с куверт за винен кебаб и дрънколене в Планета Пайнер клуб София, на което да падне. Един стремглав регрес в концертните й изяви се забелязва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Не, каза "Ааа на тая песен и аз бих си тръгнала .. отивам си" и се изхили на бездарието на Галош Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Няма значение какво е било, важното е, че се е осмелила да направи цели 3 концерта. Преслава, Галена, Емилия, Джена, Емануела и т.н. нищо не правят по въпроса. Аз, тези евтинажни бутафори, не ги броя за концерти, тогава за истинскиТЕ концерти като тези на Рени и Гло какво да кажем?! Да не говорим за тези на Слави, Цеце и прочие. Анелия е като хлебарка пред тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари