Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 .. докато невероятната Пепи си е почти същата като през 2005 Имало ли е дискусия, в която да не намесиш съвсем нелогично Преслава? Или ще е Пресли, или някоя неудачница, за която се сещаш само ти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Имало ли е дискусия, в която да не намесиш съвсем нелогично Преслава? Или ще е Пресли, или някоя неудачница, за която се сещаш само ти... Какво ти пречи? Дискутирай си Ванча, тва е свободен форум. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Какво ти пречи? Дискутирай си Ванча, тва е свободен форум. В момента тече някакво смислено обсъждане на Ана, представят се различни гледни точки, а ти... Пепи, та Пепи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 В момента тече някакво смислено обсъждане на Ана, представят се различни гледни точки, а ти... Пепи, та Пепи! Не е вярно, обсъждаше се че двете с Преслава са били актуални най-дълго време. При Анелия обаче е настъпила голяма визуална и стилова трансформация през годините, отбелязвам че при П. - не е. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не е вярно, обсъждаше се че двете с Преслава са били актуални най-дълго време. При Анелия обаче е настъпила голяма визуална и стилова трансформация през годините, отбелязвам че при П. - не е. Напротив, онзи ден и мен ме караше нещо за Пепа да коментирам, когато бяхме на коренно различна тема всички останали. Подминах, ама сега ти казвам, че е мега дразнещо. Успокой се, жената ще си роди и пак ще се върне със сезонните си хитове, с които е в този толкова задължителен топ 3, на когото много се набляга и се реве да не се изпада... Нали не очакваш, че подобна алчна и хитра кучка ще промени ценностите си и ще загърби вечните битки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Напротив, онзи ден и мен ме караше нещо за Пепа да коментирам, когато бяхме на коренно различна тема всички останали. Подминах, ама сега ти казвам, че е мега дразнещо. Успокой се, жената ще си роди и пак ще се върне със сезонните си хитове, с които е в този толкова задължителен топ 3, на когото много се набляга и се реве да не се изпада... Нали не очакваш, че подобна алчна и хитра кучка ще промени ценностите си и ще загърби вечните битки? Аз не я намесвам откакто е забременяла, а от много преди това. Другите са скучни за дискутиране. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не е вярно, обсъждаше се че двете с Преслава са били актуални най-дълго време. При Анелия обаче е настъпила голяма визуална и стилова трансформация през годините, отбелязвам че при П. - не е. Е как Преслава да не се е променила визуално, надявам се че се шегуваш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Е как Преслава да не се е променила визуално, надявам се че се шегуваш... Освен че отслабна? Но напоследък си върна няколко кг. Анелия не само си смени цвета на косата, но от кецовете и смъкнатите панталони нахлузи токчета, мини рокли и екстеншъни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Освен че отслабна? Заработи със стилист, който я направи да прилича на човек, а малко по-късно и на звезда. Анелия трябваше да направи тази промяна, иначе нямаше да може да остане толкова начело в играта. Друг е въпросът, че се оля и не успя да балансира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Освен че отслабна? Но напоследък си върна няколко кг. Анелия не само си смени цвета на косата, но от кецовете и смъкнатите панталони нахлузи токчета, мини рокли и екстеншъни. Аз не казвам, че промяната на Преслава е лоша, напротив, вече изглежда наистина добре и се облича стилно, преди беше потрес на моменти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Промяната при Ана беше от едната крайност в другата, затова изгуби всичките си фенове в един момент. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Промяната при Ана беше от едната крайност в другата, затова изгуби всичките си фенове в един момент. Визуалната промяна на Анелия не е проблем, а тази в музикално отношение. Не прави силни песни, като преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Правя едно кратко проучване в тубата в канала на Планета и за по старите години ми прави впечатление, че на неясен принцип някои песни достигат до 1-2 милиона, но не по малко популярни песни от същия период нямат и 200ка... За по старите песни качени в канала на Пайнер години след премиерите им наистина тубата не е ясен критерий коя е била по голям хит. Тези с повечето гледания се задават автоматично след по актуални хитове и по този начин напредват доста с гледанията 2007, Галена - Вземи си дъх - 135 000 2007, Писмата ти - Емилия - 137 000 2007, Преслава - Мъж на хоризонта - 265 000 2007, Ивана - Адрес любов - 52 000 2007, Ивана - Най добрата - 97 000 2007, Райна - Послание - 151 000 2007, Райна - Глезената, гледаната - 199 000 2007, Глория - Ако те няма, 369 000 2007, Мария - Изпепелена, 91 000 2007, Малина - Още палиш - 57 000 2007. Емилия - Отново не дойде - 76 000 2007, Глория - Опиат - 53 000 2007, Преслава - Последен адрес - 1,7 милиона 2007, Емилия - Стано, Стано - 4,9 милиона 2007, Галена и Борис Дали - Намерих те - 1,6 милиона Като изключим Стано, Стано, не мисля, че другите две с близо два милиона са превъзхождали повечето от изброените хитове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Визуалната промяна на Анелия не е проблем, а тази в музикално отношение. Не прави силни песни, като преди. Преди беше разпознаваема визуално, имаше стил .. после стана една от всички. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Колкото и гледания да има "Зоопарк", това не е песен, която ще се запомни. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Преди беше разпознаваема визуално, имаше стил .. после стана една от всички. Просто се промени прекалено драстично. Тук е уникална, тази Анелия липсва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 2007, Преслава - Последен адрес - 1,7 милиона 2007, Емилия - Стано, Стано - 4,9 милиона 2007, Галена и Борис Дали - Намерих те - 1,6 милиона Като изключим Стано, Стано, не мисля, че другите две с близо два милиона са превъзхождали повечето от изброените хитове... Недей де... Сега Кали ще занарежда какъв хит е "Последен адрес" и как Пепи не е мръднала оттогава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Недей де... Сега Кали ще занарежда какъв хит е "Последен адрес" и как Пепи не е мръднала оттогава! "Ако те няма" на Глория беше също голям хит с много по-голяма стойност от "адреса ми последен е леглото ти..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 "Ако те няма" на Глория беше също голям хит с много по-голяма стойност от "адреса ми последен е леглото ти..." О, моля те... Нима Преслава не може да напълни НДК като Глория, нима няма повече фенове и няма какво да изпее на концерт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 О, моля те... Нима Преслава не може да напълни НДК като Глория, нима няма повече фенове и няма какво да изпее на концерт? Да не ходя и аз при доктора, като теб за диагноза. :1000 (29): Направо изгорях ... каква ти Глория? Кой я помни нея, щом тя може и Преслава може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Недей де... Сега Кали ще занарежда какъв хит е "Последен адрес" и как Пепи не е мръднала оттогава! Разбирам защо турнета са станали пародия лека по лека... Последен адрес ли е най паметното фолк парче на 2007 в Пайнер. Нпкой може ли да припомни парчета от 2007. Сещам се за Мой си дяволе и Регетон и малко чалга от тази година от Фена, а Теодора със Смешна цена и Някой като мен - първите и големи мегахитове. Сега им погледнах гледанията... Зле като цяло... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Разбирам защо турнета са станали пародия лека по лека... Последен адрес ли е най паметното фолк парче на 2007 в Пайнер. Нпкой може ли да припомни парчета от 2007. Сещам се за Мой си дяволе и Регетон и малко чалга от тази година от Фена, а Теодора със Смешна цена и Някой като мен - първите и големи мегахитове. Сега им погледнах гледанията... Зле като цяло... Е, ти няма да се сещаш за "Регетон и малко чалга"... "Някой като мен" на Теодора е от 2006. От 2007 хит беше и "Не заслужавам" на Стораро, тя се въртеше по Фен. "Зона за любов" на Виолета и тя. В Пайнер - "Завинаги" на Анелия и Миро, после и "Единствен ти". На Ивана се сещам за "Вържи очите ми" и "Адрес: Любов", на Глория за "Ако те няма" и "Опиат". Малина май тогава изкара "Друг път", "Може би точно ти" на Гергана и Жоро рапа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 "Последен адрес" е с клип от 2008-ма! adorable - Ако бях пройдоха, сигурно щях да се намразя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Е, ти няма да се сещаш за "Регетон и малко чалга"... "Някой като мен" на Теодора е от 2006. От 2007 хит беше и "Не заслужавам" на Стораро, тя се въртеше по Фен. "Зона за любов" на Виолета и тя. В Пайнер - "Завинаги" на Анелия и Миро, после и "Единствен ти". На Ивана се сещам за "Вържи очите ми" и "Адрес: Любов", на Глория за "Ако те няма" и "Опиат". Малина май тогава изкара "Друг път", "Може би точно ти" на Гергана и Жоро рапа. О това беше годината на Кости във ФЕН. Хитовете бяха там. Пепа имаше два много силни дуета с него, Джина Стоева мачкаше с Докога и още един хит имаше. Джордан се котираше с Истинска, Стораро с Не заслужавам. Имаше и други хитове във Фена. Румина с Жестоко. Иначе Анелия важи. По силни са и песните от Преслините хитове. Глория също направи Ако те няма емблема. Влезе и в дискотеките. Май пък Софка с ремикс на ОСтани на дийп зон беше много вървежна, а Азис с Едно ми. Доста по силни са ми ФЕН от 2007 до 2010. Направо ги изяждаха. От Пайнер Анелия основно. Преслава няма нещо от тогава, което към днес да впечатлява да ми е силно. Особено спрямо хитовете на Фен. Но тогава всичките и ги въртяха. Последния адрес най много. Още преди да излезе клипа беше влязла в дискотеките, но ми стои по слаба до Смешна цена и Ако те няма към днешна дата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Слави нещо изтрещя Как Преслава да няма нищо от 2007 - ами "Водка с утеха", "Не съм ангел", "Лъжа е" също се разви през 2007 .. отделно "Нищо друго", "Мъж на хоризонта" и "Моят нов любовник", които бяха сезонни хитове. Това даже е годината й с най-категорична доминация. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари