Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Нямаше го него. Аз ти бях казала, че съм ходила там в дискотеката, покрай мой близък, който се имаше с нея. Помня, че тя е много земна. Значи е било друго участие. Земна е да. Сега като се сетя и тя липсва на моменти. И като говорим, Тони няма ли да избухне с нова песен? Но не искам кючеци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тя и след "Спри ме да ми досаждаш" се свлече, когато се беше надула повече от всякога. След това срещна Наско, ожени се и пак изплува с хит. Според мен е осъзнала доста неща за онзи период и сега е стъпила здраво на земята. Онзи гримьор Бони много я подхлъзваше. Този Бони е потрес! Една приятелка беше направил на траверс за една сватба! Гнусен, мазен и злобен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не се съмнявам в избора й, щом си е мислела, че рециклирания триглас "Без теб" ще има успех. :1000 (20): Мани, че и аз си мислех, че "Без теб" ще има успех. И все пак - 3 милиона за тотален провал - наистина има най-верните фенове тази паши-путарана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тя и след "Спри ме да ми досаждаш" се свлече, когато се беше надула повече от всякога. След това срещна Наско, ожени се и пак изплува с хит. Според мен е осъзнала доста неща за онзи период и сега е стъпила здраво на земята. Онзи гримьор Бони много я подхлъзваше. Оле, помниш ли интервюто за "Фолкмаратон", където се беше надъхала, че ще мачка колежките "това е един много добър проект за мен..., да не кажа един от най-силните в последните години" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Този Бони е потрес! Една приятелка беше направил на траверс за една сватба! Гнусен, мазен и злобен! Подкрепям. Отвратителен е. И плюе певиците, които е гримирал, а след това са отишли при друг. Все едно са длъжни доживот да се правят само при него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мани, че и аз си мислех, че "Без теб" ще има успех. И все пак - 3 милиона за тотален провал - наистина има най-верните фенове тази паши-путарана. Колко пъти си я слушал ти? Аз - не повече от 10, и мамка му, наби ми се в главата, но е неслушаема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Значи е било друго участие. Земна е да. Сега като се сетя и тя липсва на моменти. И като говорим, Тони няма ли да избухне с нова песен? Но не искам кючеци Любимците ми във Фен са Теда и Тоньо. В Планета - Иванче и Борисче Даличе. Тези разкошотии чувала ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 И до днес чакам испанската версия на "Кумчо Вълчо работи за мен": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Колко пъти си я слушал ти? Аз - не повече от 10, и мамка му, наби ми се в главата, но е неслушаема. И аз десетина. Имах намерението да я слушам още, но като се видя, че ще е провал, я заебах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Скандално! Янева си пада по daddy bear и MILF :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Подкрепям. Отвратителен е. И плюе певиците, които е гримирал, а след това са отишли при друг. Все едно са длъжни доживот да се правят само при него. На какво беше направил леля Ваня... Изрод! И си е наредил на ръката едни железа - поне 30 на брой! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Скандално! Янева си пада по daddy bear и MILF :1000 (29): Ваня ли е милф-ът? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ваня ли е милф-ът? :1000 (29): Да .. по-скоро беше Piggy Granny :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На какво беше направил леля Ваня... Изрод! И си е наредил на ръката едни железа - поне 30 на брой! :1000 (29): Оле, първо помислих, че ми казваш, че аз съм я направил на нищо и се шашнах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Да .. по-скоро беше Piggy Granny :1000 (29): Вече не е! Завиждай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Подкрепям. Отвратителен е. И плюе певиците, които е гримирал, а след това са отишли при друг. Все едно са длъжни доживот да се правят само при него. Повечето са такива в тези среди. Една приятелка скоро се записа на курс за фризьор при Ивайло Колев и ми обяснява какъв кошер е там.Постоянно клюкарствали с клиентките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Оле, първо помислих, че ми казваш, че аз съм я направил на нищо и се шашнах. За дъртата лелка-гримьорка говоря, бе! :1000 (29): Ти даже на ав си я сложи. Но я махна бързо, при това - заради Башурка! Край на топлите ми чувства! :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Вече не е! Завиждай! Мигом надувай този хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Сега я слушам супер е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мигом надувай този хит! Даааа, определено ме радва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Скандално! Янева си пада по daddy bear и MILF :1000 (29): Ами трябва и дадинцата да си имат фенове. Иначе какво ще правят милите? Ямболийката по пу*тка ли беше казала, че иска да се гушка в косматите гърди на Тони Стораро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Любимците ми във Фен са Теда и Тоньо. В Планета - Иванче и Борисче Даличе. Тези разкошотии чувала ли си? На Тони да, но на Теодора за първи път я чувам. Преди много бях зарибена по тази: Харесваш ли я? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ямболийката по пу*тка ли беше казала, че иска да се гушка в косматите гърди на Тони Стораро? Аз го бях казал :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 За дъртата лелка-гримьорка говоря, бе! :1000 (29): Ти даже на ав си я сложи. Но я махна бързо, при това - заради Башурка! Край на топлите ми чувства! :1000 (21): Добре, ако искам пак да те предразположа към мен, ще сложа ав-че на Борисче Даличе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На Тони да, но на Теодора за първи път я чувам. Преди много бях зарибена по тази: Харесваш ли я? Разбира се! Но Теда била много озадачена защо не станала хит. :1000 (29): Аз го бях казал :1000 (29): Ще станем на кълбета, май... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари