Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B6C910B Много е готин. Вече имитира брат си с лошия поглед, дано само не почне да иска да прилича на него и в тяло. Хубаво е един мъж да е релефен и да има мускули, ама на Фикрет е нечовешко просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много е готин. Вече имитира брат си с лошия поглед, дано само не почне да иска да прилича на него и в тяло. Хубаво е един мъж да е релефен и да има мускули, ама на Фикрет е нечовешко просто. Наистина ли ти харесва Ебах... Пардон, Емрах? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тя има силикон или най-малкото хиалурон, не е само дък фейс.Няма нищо, пускала се е и натурална, изглежда съвсем нормално красиво момиче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B6C910B Бляк Предпочитам Весо Коня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не вярвам! Може да си ги надува с тези китайски вакуум боклуци. :1000 (29): Ефектът не им ли е временен, няколко часов? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тоя то преди няколко месеца нямаше брада. Как го правят тоя трик, искам и аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не вярвам! Може да си ги надува с тези китайски вакуум боклуци. :1000 (29): Става и с чаша.Винаги съм искал да пробвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тоя то преди няколко месеца нямаше брада. Как го правят тоя трик, искам и аз! Ти кьосе ли си ма, майко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много е готин. Вече имитира брат си с лошия поглед, дано само не почне да иска да прилича на него и в тяло. Хубаво е един мъж да е релефен и да има мускули, ама на Фикрет е нечовешко просто. И аз съм на същото мнение! Но маймуна Фики ми е по-вкуса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Наистина ли ти харесва Ебах... Пардон, Емрах? Да. Не ме съди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Прилича ми на недохранен мини Фики :1000 (29): :1000 (29): Антилопке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ти кьосе ли си ма, майко? Какво е кьосе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ти кьосе ли си ма, майко? Разплаках се от смях, простете ми! В този часови пояс съм като надишан с лепило, тука Галинка е много слаадък, жалко, че се развали: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Какво е кьосе? Мъж с рехаво окосмяване, голобрад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Какво е кьосе? кьосе Мъж без косми по цялото тяло, вкл. лицето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 :1000 (29): :1000 (29): Антилопке. Ах каква СЪМ антилопа Не знам дали разликата е 5 години ама това малки момичета по този начин е доста жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Разплаках се от смях, простете ми! В този часови пояс съм като надишан с лепило, тука Галинка е много слаадък, жалко, че се развали: Едно такова диво животно, има в тебе и е страхотно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Мъж с рехаво окосмяване, голобрад. Имам си нормално, но брадата ми не е пораснала за 2 месеца като на джихадист. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Имам си нормално, но брадата ми не е пораснала за 2 месеца като на джихадист. Те доста си ги рисуват и боядиват, споко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На мен също ми се струва, че тази година жанра ще си върне позициите. Преди малка мернах дуета на Слави и Криско с близо 6 млн. Чак не ми е реална тази цифра за това кратко време, но песента гърми навсякъде. Дали това няма да е първата песен на Криско с 30+ млн. ? Това са Слави и Криско, все пак. Аз така и не харесах кой знае колко песента, но не е като всички песни на Слави да са ми допадали през годините. Той просто има някаква харизма у него, която привлича хората и ги кара да го слушат, каквото и да тръгне да пее. А и Криско също е симпатяга. Между другото, и тази песен помага възвръщането на позициите на поп-фолка. Трябваше да се уговорят с Митко да я качат в неговия канал, тогава не само щеше да е потвърдена чалгийка, ами даже щяха да имат милион гледания първото денонощие, покрай повечето абонати. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ах каква СЪМ антилопа Не знам дали разликата дали е 5 години ама това малки момичета по този начин е доста жалко. Днес не знам откъде ама във фейсбук ми излезе някакво клипче как анаконда поглъща антилопа. :1000 (29): Някой да направи батъл между тези песни Версията на Софка ме е зарибила яката,постоянно я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1...amp;oe=5B6C910B Прилича на джахидист Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Те доста си ги рисуват и боядиват, споко. Тони си я беше нарисувал веднъж Каносват си ги, както и веждите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Айде сега и Галена, давайте http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...view=getnewpost Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 И на мен много ми хареса Софка как я изпя. Особено на пода как пищи Брутална! Да ходи в компанията на Криско и да и прави песни! Ще сцепи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари