Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Айде сега и Галена, давайте http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...view=getnewpost Вдъхновяваме ли се от темите ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Вдъхновяваме ли се от темите ми? Аман! Очаквам твоят вот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 И на мен много ми хареса Софка как я изпя. Особено на пода как пищи Брутална! Да ходи в компанията на Криско и да и прави песни! Ще сцепи. Това само като си го представи човек може да падне от стола. Искаме Софка, Сашка, Луна и Петра в Adamand и Facing the Sun! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Днес не знам откъде ама във фейсбук ми излезе някакво клипче как анаконда поглъща антилопа. :1000 (29): Някой да направи батъл между тези песни Версията на Софка ме е зарибила яката,постоянно я слушам. По едно време беше минала в трендинг песента на Емилия и Фики младши , явно ти си спомогнал :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 По едно време беше минала в трендинг песента на Емилия и Фики младши , явно ти си спомогнал :1000 (29): Ами да! Сигурно едно към 100-200 гледания са от мен.😀 Утре Тита е при вас в Гетсби,завиждам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Това само като си го представи човек може да падне от стола. Искаме Софка, Сашка, Луна и Петра в Adamand и Facing the Sun! Сашка май ще я продуцира Оцко, поне така разбрах от интервюто й при Милен с Алфредо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ами да! Сигурно едно към 100-200 гледания са от мен. Утре Тита е при вас в Гетсби,завиждам. Оф на това Гатсби колко пъти му сменяха името .. За мене си е Плаза Бар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Сашка май ще я продуцира Оцко, поне така разбрах от интервюто й при Милен с Алфредо! То си личи, че той се е захванал с нея и дори му се получава. Време беше да си вземе и една легенда в компанията. Дано и други ретро изпълнители проявят интерес към завръщане покрай успеха на Сашето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Оф на това Гатсби колко пъти му сменяха името .. За мене си е Плаза Бар Лятото ще го покоря. Че Плаза бара го изтървах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Лятото ще го покоря. Че Плаза бара го изтървах. Готино местенце е.Но лятото баровете на плажа са ми слабост..Между другото там ще оставят само 1 дискотека-The Cult.И екстрата я събориха. Дано Прес има участие във Варна преди да замина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Готино местенце е.Но лятото баровете на плажа са ми слабост..Между другото там ще оставят само 1 дискотека-The Cult.И екстрата я събориха. Дано Прес има участие във Варна преди да замина Наистина ли? Защо? Няма да се бутам с потните пръчки,мангалчета и лапета в Дъ Култ. Миналото лято почти всеки път бях в Макалали,не стига,че половината сервитьори са педали ами и единия е много злобен филмар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Това само като си го представи човек може да падне от стола. Искаме Софка, Сашка, Луна и Петра в Adamand и Facing the Sun! Луна в никакъв случай да не се смесва с простолюдието! Нека наблюдава отгоре и да раздава на всекиго според заслуженото! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Наистина ли? Защо? Няма да се бутам с потните пръчки,мангалчета и лапета в Дъ Култ. Монопол.Нали ги знаеш нашите Тимаджии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ах каква СЪМ антилопа Не знам дали разликата е 5 години ама това малки момичета по този начин е доста жалко. Вижте, че детето още от малко си има плътни устни, просто си ги очертава с молив и позира така на снимките, затова изглеждат големи. Ако имаше хиалурон, щеше да стои по-различно и при правенето на duckface очертанията на устата щяха да са доста по-изразени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Хаха, цял живот си мисля, че "Kukavica" на Цеца в превод си означава "Куковица", едва днес разбирам, че означавало "Страхливец". :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има ли военнопрестъпнички? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има ли военнопрестъпнички? Има контрабандисти! Тази е по-яка: Припевът е избухващ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има контрабандисти! Тази е по-яка: Припевът е избухващ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ок, хайде - и като мъж ми е сексапилен. Не си заслужава. С малка пишка е и не може да ебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какво коментирате залезли звезди като Цеца? Може единствено да сервира закуска на Лоренция! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Флоренция :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари