asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна цензура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Възмутен съм, че темата за Лоренция бе затворена! Каква е тая безумна ценцура, дори бих казал геноцид над порива на форумците да дискутират!? Хайде да затворим всички теми и да коментираме само в Скандалите! Какво се възмущавате? Не може за всяко нещо да правите отделни теми. Темите се правят за нещо, което ще се дискутира за повече от 2 страници, излишен спам е това. Всеки ден теми с някакви класации и простотии, все неща, които могат да се коментират и правят в поименните теми за изпълнителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какво се възмущавате? Не може за всяко нещо да правите отделни теми. Темите се правят за нещо, което ще се дискутира за повече от 2 страници, излишен спам е това. Всеки ден теми с някакви класации и простотии, все неща, които могат да се коментират и правят в поименните теми за изпълнителите. #CENZURA #INKVIZICIYA #KRAY 1) Като затваряш теми на 2рия пост, да не си Ванга та знаеш че няма да се коментират повече от 2 страници 2) Не виждам да затваряш всичките безкрайни теми с класации и прочеее 3) Тва е форум, ква е тая мания всичко да е натъпкано в 1 тема? Която тема не е интересна сама си отпада като не се пише в нея, не е нужно да се правиш на инквизитор и да ги затваряш ебаси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ТЕМАТА ЗА ЛОРЕНЦИЯ! :feminist_en: Часовникът ти "Ролекс" ли е или е от зрънчо? Колата ти 6-ца ли е или набор на баща ти? Певицата, която зададе правилните въпроси! ИСКАМЕ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ОТВОРЕНА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ТЕМАТА ЗА ЛОРЕНЦИЯ! :feminist_en: Часовникът ти "Ролекс" ли е или е от зрънчо? Колата ти 6-ца ли е или набор на баща ти? Певицата, която зададе правилните въпроси! ИСКАМЕ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ОТВОРЕНА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ТЕМАТА ЗА ЛОРЕНЦИЯ! :feminist_en: Часовникът ти "Ролекс" ли е или е от зрънчо? Колата ти 6-ца ли е или набор на баща ти? Певицата, която зададе правилните въпроси! ИСКАМЕ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ОТВОРЕНА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ето, вместо да спамите едно и също вече можехте да си изпишете дискусията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Искам трио на Лорена, Лоренцо и Лоренция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз искам да се затвори и Попфолк скандали и да се приключва! Потресен съм от цензурата в 21 век. Затова сме на тоя хал и никога няма да се оправим! Лоренция да емигрира резко, ако иска да прокопса. Тук няма да й позволят да прояви потенциала си. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз чакам еминентното затваряне на целия поп-фолк раздел! Такава цензура не е имало и по времето на чичо Ади! На нищо не прилича тва - толерират се безкрайно теми за изпълнители, класации, нафталини и прочее, както и постоянното обсъждане на същите неща в скандалите, а като има интерес към нова изпълнителка - веднага и се затвори темата! Към коя друга е имало такъв небивал форумен интерес в рамките на час и половина от дебютното парче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз искам да се затвори и Попфолк скандали и да се приключва! Потресен съм от цензурата в 21 век. Затова сме на тоя хал и никога няма да се оправим! Лоренция да емигрира резко, ако иска да прокопса. Тук няма да й позволят да прояви потенциала си. Не виждам потенциал за свирчоци у нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Какво се възмущавате? Не може за всяко нещо да правите отделни теми. Темите се правят за нещо, което ще се дискутира за повече от 2 страници, излишен спам е това. Всеки ден теми с някакви класации и простотии, все неща, които могат да се коментират и правят в поименните теми за изпълнителите. Много тъпи и безсмислени теми са се пръснали. Разбирам, че повечето се опитват, като Янева да направят нещо интересно, но в 90% от случаите са гротеска. Нито интерес, някакви тъпи анкети и до там... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Изтрих остроумната ви тема, обосновал съм се в администраторския раздел. Следващият,който направи подобна тема ще получи 3 дни почивка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Къде е Янева? Да коментира този сезонен хит на лелята и пъшканията след втория припев. И също така да я нахока да направи морски клип, където да покаже интимните си органи, че такъв не е имала от 7 години Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Stereoto е постъпил повече от правилно! Отчаяните опити на обичайните мрънкалници да се покажат като "оригинални" и "хапливи", с "остро чувство за хумор", трябва да бъдат смазвани веднага! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Stereoto е постъпил повече от правилно! Отчаяните опити на обичайните мрънкалници да се покажат като "оригинални" и "хапливи", с "остро чувство за хумор", трябва да бъдат смазвани веднага! Дъноооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Изтрих остроумната ви тема, обосновал съм се във администраторсия раздел. Следващият,който направи подобна ще получи 3 дни почивка. Мачкай! Къде е Янева? Да коментира този сезонен хит на лелята и пъшканията след втория припев. И също така да я нахока да направи морски клип, където да покаже интимните си органи, че такъв не е имала от 7 години Видя ли, че леля си е пъшкала много преди 'Точка 18"? Ти какво си мислиш, че аз не искам морски клип с голата Ванча ли?! Така като я гледам и слушам, обаче, пак ще се прави на много тежка и сериозна в новата песен! Искаме си "чикия"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Видя ли, че леля си е пъшкала много преди 'Точка 18"? Ти какво си мислиш, че аз не искам морски клип с голата Ванча ли?! Така като я гледам и слушам, обаче, пак ще се прави на много тежка и сериозна в новата песен! Искаме си "чикия"! Признай, че копнееш да видиш леля по лепенки на зърната Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Невероятен шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Признай, че копнееш да видиш леля по лепенки на зърната Предпочитам я направо по монокини. Или както казваше Марчелка, по "евино облекло". Едим римейк на този хит, с един хубав нов аранжимент, такъв горещ клип - и е готова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Признай, че копнееш да видиш леля по лепенки на зърната А ти копнееш ли да видиш Преси така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 А ти копнееш ли да видиш Преси така? Разбира се, но сигурно никога няма да се случи Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Разбира се, но сигурно никога няма да се случи Няма да го направи, тя е скромна в тези неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преди време, когато правата на кавърите не се откупуваха, имаше доста версии на едни и същи мелодии. Коментирани ли са тук тези песни, които се засичат с тоталните хитове на Ванча и Деса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преди време, когато правата на кавърите не се откупуваха, имаше доста версии на едни и същи мелодии. Коментирани ли са тук тези песни, които се засичат с тоталните хитове на Ванча и Деса? За първи път ги чувам тия версии. Порочната практика с неплатените кавъри не беше ли прекратена със скандала около "Полунощ е" на Надя? Което ще рече ранна 2002 година. Лия откъде на къде е направила кавър на "Две сърца" при положение, че правата на Деса бяха уредени? За "Убиец на любов" не съм сигурен дали е била с платени права, само знам, че беше мегахит в сравнение с на Кали версията. А Кали можеше ли още няколко пъти да повтори "Искам да те видя САМО ЗА 1 МИНУТА?", понеже първите шест пъти й бяха малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари