Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Изтрих остроумната ви тема, обосновал съм се в администраторския раздел. Следващият,който направи подобна тема ще получи 3 дни почивка.

Супер! И заплахи вече се раздават. Срам ме е от състояние на модераторския състав. Безсилие.

Направете още сто теми за Ивана, Емилия, нека не се дава шанс на новите певици да бъдат обсъждани. Изобщо да не смеят да дебютират най-добре.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Супер! И заплахи вече се раздават. Срам ме е от състояние на модераторския състав. Безсилие.

Направете още сто теми за Ивана, Емилия, нека не се дава шанс на новите певици да бъдат обсъждани. Изобщо да не смеят да дебютират най-добре.

Разбира се! Не разбрахте ли, че Ивана се превърна в символ на Рамания, откакто съм се върнала!

Без протести!

Сподели в други сайтове

Преди време, когато правата на кавърите не се откупуваха, имаше доста версии на едни и същи мелодии.

Коментирани ли са тук тези песни, които се засичат с тоталните хитове на Ванча и Деса?

Коментирано е многократно, защото много такива дублирания е имало. Но нека продължим да живеем в миналото, вместо да обсъждаме малкото появяващи се нови лица.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са.

Сподели в други сайтове

Коментирано е многократно, защото много такива дублирания е имало. Но нека продължим да живеем в миналото, вместо да обсъждаме малкото появяващи се нови лица.

Попиканата хлебарка Лоренция ли е ново лице?! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Моля ? Хахахахаха
Е, наистина! Много ме радва дуетът на Сани и Панко, а версията на Магапаса е с по-приятен текст от тази на Азис, кефи ме "в нощите теменужни", "и в царството на зноя, ще бъдеш вечно моя".

Сподели в други сайтове

Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са.

Оттук насетне дискусии няма да водя. Ще стана Зайка 2 и ще си коментирам каквото ми е кеф, където ми е кеф. Не държа някой да отговаря. Ще си пиша текстове и ще ви предавам новините от фейсбук страниците на Лукреция, Флоренция и пр. Сега осъзнах колко умна е зайка.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

И аз не мисля че трябва да има 100 теми в които да сиче трупа спам. Има си скандалите, има си чат тема. Достатъчно места има където да се коментира. И в момента има много излишни отворени теми.

Сподели в други сайтове

Ми нормално, Камелоти и Десови пак си го мерите даже и по страници, Глориеви са в култ към Глориянството, Янева си поддържа темата на Ивана, а тая на Емилия потръгна заради хейта към нея. На Галена темата най-много ми харесва като дискусия.

Сподели в други сайтове

Ми нормално, Камелоти и Десови пак си го мерите даже и по страници, Глориеви са в култ към Глориянството, Янева си поддържа темата на Ивана, а тая на Емилия потръгна заради хейта към нея. На Галена темата най-много ми харесва като дискусия.

Колко интересно.. на омразната ти Галена те кефи темата.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...