Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Изтрих остроумната ви тема, обосновал съм се в администраторския раздел. Следващият,който направи подобна тема ще получи 3 дни почивка. Супер! И заплахи вече се раздават. Срам ме е от състояние на модераторския състав. Безсилие. Направете още сто теми за Ивана, Емилия, нека не се дава шанс на новите певици да бъдат обсъждани. Изобщо да не смеят да дебютират най-добре. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тези две версии ми харесват повече, отколкото тоталните хитове по мелодиите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Супер! И заплахи вече се раздават. Срам ме е от състояние на модераторския състав. Безсилие. Направете още сто теми за Ивана, Емилия, нека не се дава шанс на новите певици да бъдат обсъждани. Изобщо да не смеят да дебютират най-добре. Разбира се! Не разбрахте ли, че Ивана се превърна в символ на Рамания, откакто съм се върнала! Без протести! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преди време, когато правата на кавърите не се откупуваха, имаше доста версии на едни и същи мелодии. Коментирани ли са тук тези песни, които се засичат с тоталните хитове на Ванча и Деса? Коментирано е многократно, защото много такива дублирания е имало. Но нека продължим да живеем в миналото, вместо да обсъждаме малкото появяващи се нови лица. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Супер! И заплахи вече се раздават. Срам ме е от състояние на модераторския състав. Безсилие. Направете още сто теми за Ивана, Емилия, нека не се дава шанс на новите певици да бъдат обсъждани. Изобщо да не смеят да дебютират най-добре. Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тези две версии ми харесват повече, отколкото тоталните хитове по мелодиите. Моля ? Хахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Коментирано е многократно, защото много такива дублирания е имало. Но нека продължим да живеем в миналото, вместо да обсъждаме малкото появяващи се нови лица. Попиканата хлебарка Лоренция ли е ново лице?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Моля ? Хахахахаха Е, наистина! Много ме радва дуетът на Сани и Панко, а версията на Магапаса е с по-приятен текст от тази на Азис, кефи ме "в нощите теменужни", "и в царството на зноя, ще бъдеш вечно моя". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са. Оттук насетне дискусии няма да водя. Ще стана Зайка 2 и ще си коментирам каквото ми е кеф, където ми е кеф. Не държа някой да отговаря. Ще си пиша текстове и ще ви предавам новините от фейсбук страниците на Лукреция, Флоренция и пр. Сега осъзнах колко умна е зайка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са. И аз не мисля че трябва да има 100 теми в които да сиче трупа спам. Има си скандалите, има си чат тема. Достатъчно места има където да се коментира. И в момента има много излишни отворени теми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янева, харесваш ли Никсито? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Стига бе, ти сереиозен ли си?? Какво може да се обсъжда толкова? Има си чат тема за такива дъна, няма нужда от специална тема. И без това само за Кама, Деса, Гло, Ивана и Емилия има някакава нормална дискусия. Другите теми са хванали прах. Излишни са. Ми нормално, Камелоти и Десови пак си го мерите даже и по страници, Глориеви са в култ към Глориянството, Янева си поддържа темата на Ивана, а тая на Емилия потръгна заради хейта към нея. На Галена темата най-много ми харесва като дискусия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ми нормално, Камелоти и Десови пак си го мерите даже и по страници, Глориеви са в култ към Глориянството, Янева си поддържа темата на Ивана, а тая на Емилия потръгна заради хейта към нея. На Галена темата най-много ми харесва като дискусия. Колко интересно.. на омразната ти Галена те кефи темата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янева, харесваш ли Никсито? Нееее! Той бил в затвора... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Нееее! Той бил в затвора... Така ли? Защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Колко интересно.. на омразната ти Галена те кефи темата.. Подмазвам ти се, не виждаш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Така ли? Защо? Никсън Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Подмазвам ти се, не виждаш ли? Усетих аз Ама нали подмазвачката съм била аз. Тази песен на Тоти ми харесва, помисли да я пуснеш в темата си друг път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Никсън Потрес.... Не знаех че Каролина му е майка обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Потрес.... Не знаех че Каролина му е майка обаче. Преди се говореше дори че Никсън бил мъртав поради факта че се друсал с наркотици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янева, харесваш ли Никсито? Не, Ерик Екзотик й е фаворит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не, Ерик Екзотик й е фаворит! Бляяяяяк :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Не, Ерик Екзотик й е фаворит! Номер едно беше преди да стане жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари