Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз нямам идея коя ми е най-любимата, може би съм на периоди. Някоя измежду "Момче без сърце", "Колко много", "Само за минута", "Все напред", "Един на брой", "Парата, ако хвана" и "#MeGusta" ще да е :3fdb8960598fa63e:

Гласувайте в темата му :Vishenka_05:

"Колко много" ми е много любима, но винаги ми се е искало да е самостоятелна без онази бездарница :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

"Колко много" ми е много любима, но винаги ми се е искало да е самостоятелна без онази бездарница :gun_bandana:

На мен не ми пречи, но самостоятелно наистина щеше да е по-добре. Куплетите са супер силни, но текстът е доста безсмислен - не повече от този на "Момче без сърце". По-нататък му се появиха по-интересните текстове, фаворит ми е "Парата".

Сподели в други сайтове

Припевът на това парче не ви ли напомня елементи от "Казваш, че ме обичаш"? :3fdb8960598fa63e:

Ами знам го парчето на Коце, няма някаква фрапантна прилика, но да, ако се заслушаш, напомня на един рефрен.

На Коце авторска ли е. Май беше от албума Като сън. Много добър албум!

image.png

Сподели в други сайтове

Ами знам го парчето на Коце, няма някаква фрапантна прилика, но да, ако се заслушаш, напомня на един рефрен.

На Коце авторска ли е. Май беше от албума Като сън. Много добър албум!

Да, първите три албума на Коцето са страхотни. После, с "Червило" се изложи. "Обади ми се" също е добър. :Vishenka_05:
Сподели в други сайтове

Да, "Изсъхнали цветя" е една от най-хубавите му балади. Като цяло, той е направил силните си песни преди "Пайнер". :Vishenka_05:

Обичам си го Кокаинчо, толкова любими песни имам негови. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Който не се е отчел още в темите за началото и върха на Ивана, да действа! :3fdb8960598fa63e:

Скоро заключваме анкетите, които провокираха създаването на същите за Кати, Екстра Нина, Галин, Гергана, Преслава, Галена, Алисия и Яница. Разбира се, копията не могат да се похвалят със същия интерес! :whistling: Ще обявя резултатите утре вечер!

Скоро ще има и за слабия период на лелче!

Сподели в други сайтове

Да, първите три албума на Коцето са страхотни. После, с "Червило" се изложи. "Обади ми се" също е добър. :Vishenka_05:

Е то червило и албум не може да се нарече... Жалък опит за макси сингъл... Коце съм го харесвал до Пайнер и раздялата му с Райна. След това не ми харесва образа, който си изгради - кокаин, мутреене, сексуални извращения и гнусно самочувствие... Преди беше страшен пич и песните му от Орфей са вечни класики. В Пайнер му харесвам много малко неща - Всичко си ми ти, Излишен, Болка в минути, Обади ми се, Не си ти с Алисия...

image.png

Сподели в други сайтове

И да пееш за коко, бонбонки и "ще те свия като коз". Но аз не това имах предвид :3fdb8960598fa63e:

Отвратително лицемерно лайно е Галин в това отношение. Иначе, като го питат - той не употребява наркотици.

Онзи ден май ти беше пуснала "Един на брой" - ми, че аз бях забравил, че този човек може и въобще някога е пял в песните си. От цяла вечност рапира. Дано последната му песен се окаже провал и се опомни най-накрая, и започне отново да прави хубава попфолк музика с пеене вътре. От време на време да разнообразява с парчета като "Ме Густа".

Иначе според мен освен устните си е правил и скулите. Твърде Галенски изглеждат.

Сподели в други сайтове

Е то червило и албум не може да се нарече... Жалък опит за макси сингъл... Коце съм го харесвал до Пайнер и раздялата му с Райна. След това не ми харесва образа, който си изгради - кокаин, мутреене, сексуални извращения и гнусно самочувствие... Преди беше страшен пич и песните му от Орфей са вечни класики. В Пайнер му харесвам много малко неща - Всичко си ми ти, Излишен, Болка в минути, Обади ми се, Не си ти с Алисия...
Абсолютно.

А оная пумия в Пайнер - "Бяло сладко"... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стига сте ни занимавали с някакви подобия на певци, какъвто е Гальо селото! :gun_bandana:

Тази вечер слушаме истински мъже и вечни песни! Не бози, въртяни в хоремаците по няколко месеца! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Отвратително лицемерно лайно е Галин в това отношение. Иначе, като го питат - той не употребява наркотици.

Онзи ден май ти беше пуснала "Един на брой" - ми, че аз бях забравил, че този човек може и въобще някога е пял в песните си. От цяла вечност рапира. Дано последната му песен се окаже провал и се опомни най-накрая, и започне отново да прави хубава попфолк музика с пеене вътре. От време на време да разнообразява с парчета като "Ме Густа".

Иначе според мен освен устните си е правил и скулите. Твърде Галенски изглеждат.

И аз това искам, но изглежда той не мисли така. Очаквах, че след "Мойта дама" ще се усети, с Лорена също не се прие добре, обаче пък изкара късмет с "Ме густа". И все пак очаквам лятното парче да е по-чалгарско или най-малкото по-мелодично.

Сподели в други сайтове

Сигурно кара тежка бременност, клетата.

Ми да се кротне и да си почива у тях. Аман от алчност. Не се находи на участия 14 години.

Сподели в други сайтове

Сигурно кара тежка бременност, клетата.

Дано всичко с нея е наред. Може просто да иска да си почива, да се радва на тези моменти. Пък и запушенити дискотеки не са много добро място за нея сега.

Сподели в други сайтове

3-4 някъде? Не знам точно.
Какъв фен на Праси си? :mf_surrender: Трябваше да имаш всички снимки от видеозона и да ги качваш периодично, да ги коментираме и да гадаем пола! :gun_bandana:

Иначе, ако е в 4, е доста гаден момента. Гади се постоянно, което минава 6-и.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...