Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аз нямам идея коя ми е най-любимата, може би съм на периоди. Някоя измежду "Момче без сърце", "Колко много", "Само за минута", "Все напред", "Един на брой", "Парата, ако хвана" и "#MeGusta" ще да е Гласувайте в темата му "Колко много" ми е много любима, но винаги ми се е искало да е самостоятелна без онази бездарница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Припевът на това парче не ви ли напомня елементи от "Казваш, че ме обичаш"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 "Колко много" ми е много любима, но винаги ми се е искало да е самостоятелна без онази бездарница На мен не ми пречи, но самостоятелно наистина щеше да е по-добре. Куплетите са супер силни, но текстът е доста безсмислен - не повече от този на "Момче без сърце". По-нататък му се появиха по-интересните текстове, фаворит ми е "Парата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Припевът на това парче не ви ли напомня елементи от "Казваш, че ме обичаш"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Оф,както пее Джена "Аман!".Не стига,че на половината не ми излизат нито подписи,нито аватари,а сега не ми излизат и половината постнати песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Припевът на това парче не ви ли напомня елементи от "Казваш, че ме обичаш"? Ами знам го парчето на Коце, няма някаква фрапантна прилика, но да, ако се заслушаш, напомня на един рефрен. На Коце авторска ли е. Май беше от албума Като сън. Много добър албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да, "Изсъхнали цветя" е една от най-хубавите му балади. Като цяло, той е направил силните си песни преди "Пайнер". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Оригинал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ами знам го парчето на Коце, няма някаква фрапантна прилика, но да, ако се заслушаш, напомня на един рефрен. На Коце авторска ли е. Май беше от албума Като сън. Много добър албум! Да, първите три албума на Коцето са страхотни. После, с "Червило" се изложи. "Обади ми се" също е добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преслава отново с отменено участие (Club Revue, София) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да, "Изсъхнали цветя" е една от най-хубавите му балади. Като цяло, той е направил силните си песни преди "Пайнер". Обичам си го Кокаинчо, толкова любими песни имам негови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Който не се е отчел още в темите за началото и върха на Ивана, да действа! Скоро заключваме анкетите, които провокираха създаването на същите за Кати, Екстра Нина, Галин, Гергана, Преслава, Галена, Алисия и Яница. Разбира се, копията не могат да се похвалят със същия интерес! Ще обявя резултатите утре вечер! Скоро ще има и за слабия период на лелче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да, първите три албума на Коцето са страхотни. После, с "Червило" се изложи. "Обади ми се" също е добър. Е то червило и албум не може да се нарече... Жалък опит за макси сингъл... Коце съм го харесвал до Пайнер и раздялата му с Райна. След това не ми харесва образа, който си изгради - кокаин, мутреене, сексуални извращения и гнусно самочувствие... Преди беше страшен пич и песните му от Орфей са вечни класики. В Пайнер му харесвам много малко неща - Всичко си ми ти, Излишен, Болка в минути, Обади ми се, Не си ти с Алисия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И да пееш за коко, бонбонки и "ще те свия като коз". Но аз не това имах предвид Отвратително лицемерно лайно е Галин в това отношение. Иначе, като го питат - той не употребява наркотици. Онзи ден май ти беше пуснала "Един на брой" - ми, че аз бях забравил, че този човек може и въобще някога е пял в песните си. От цяла вечност рапира. Дано последната му песен се окаже провал и се опомни най-накрая, и започне отново да прави хубава попфолк музика с пеене вътре. От време на време да разнообразява с парчета като "Ме Густа". Иначе според мен освен устните си е правил и скулите. Твърде Галенски изглеждат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Е то червило и албум не може да се нарече... Жалък опит за макси сингъл... Коце съм го харесвал до Пайнер и раздялата му с Райна. След това не ми харесва образа, който си изгради - кокаин, мутреене, сексуални извращения и гнусно самочувствие... Преди беше страшен пич и песните му от Орфей са вечни класики. В Пайнер му харесвам много малко неща - Всичко си ми ти, Излишен, Болка в минути, Обади ми се, Не си ти с Алисия... Абсолютно. А оная пумия в Пайнер - "Бяло сладко"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Стига сте ни занимавали с някакви подобия на певци, какъвто е Гальо селото! Тази вечер слушаме истински мъже и вечни песни! Не бози, въртяни в хоремаците по няколко месеца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Отвратително лицемерно лайно е Галин в това отношение. Иначе, като го питат - той не употребява наркотици. Онзи ден май ти беше пуснала "Един на брой" - ми, че аз бях забравил, че този човек може и въобще някога е пял в песните си. От цяла вечност рапира. Дано последната му песен се окаже провал и се опомни най-накрая, и започне отново да прави хубава попфолк музика с пеене вътре. От време на време да разнообразява с парчета като "Ме Густа". Иначе според мен освен устните си е правил и скулите. Твърде Галенски изглеждат. И аз това искам, но изглежда той не мисли така. Очаквах, че след "Мойта дама" ще се усети, с Лорена също не се прие добре, обаче пък изкара късмет с "Ме густа". И все пак очаквам лятното парче да е по-чалгарско или най-малкото по-мелодично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Преслава отново с отменено участие (Club Revue, София) Има ли пепелнициии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има ли пепелнициии? Сигурно кара тежка бременност, клетата. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сигурно кара тежка бременност, клетата. Ми да се кротне и да си почива у тях. Аман от алчност. Не се находи на участия 14 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сигурно кара тежка бременност, клетата. В кой месец и веднага ти казвам какво чувства? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сигурно кара тежка бременност, клетата. Дано всичко с нея е наред. Може просто да иска да си почива, да се радва на тези моменти. Пък и запушенити дискотеки не са много добро място за нея сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 В кой месец и веднага ти казвам какво чувства? 3-4 някъде? Не знам точно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 В кой месец и веднага ти казвам какво чувства? Между 4 и 5 е според мен, със сигурност е минала третия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 3-4 някъде? Не знам точно. Какъв фен на Праси си? Трябваше да имаш всички снимки от видеозона и да ги качваш периодично, да ги коментираме и да гадаем пола! Иначе, ако е в 4, е доста гаден момента. Гади се постоянно, което минава 6-и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари