Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сигурно пръцка ексесивно, милата. В 4-ти месец съм чувал се има много газове и киселини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Сигурно пръцка ексесивно, милата. В 4-ти месец съм чувал се има много газове и киселини. По-нататък е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янче, коментирай визията на лелче Помня, че за мен беше шок да я видя в панталон :1000 (29): Постоянно се носеше с бални рокли до земята. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Янче, коментирай визията на лелче Помня, че за мен беше шок да я видя в панталон :1000 (29): Постоянно се носеше с бални рокли до земята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Това беше 2 години по-късно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Почти милион! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Отур сикиме, бак Истанбул! Гери-Никол записва дует с Тони Стораро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Това беше 2 години по-късно Знам! И тук е с панталон женичката... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 2:37-2:42 Толбухински фалшиви усмивки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 2:37-2:42 Толбухински фалшиви усмивки. Жалко, че Галена съсипа това красиво приятелство... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Жалко, че Преслава съсипа това красиво приятелство... Така е по-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Така е по-добре Моята истина, твоята истина и жестоката истина. Просто и двете са кариеристки. Цялото интервю е игра на думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Винаги съм сочил с пръст Галена и съм я хейтил, че не каже всичко за Преслава и фарсът да свърши. Тези двете, ако въобще са били приятелки то е до "Дяволско желание". После, съжалявам, но няма как да ни убедят в подобно нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Това е най-любимата ми негова песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Какво трябва да означава последният кадър? Полюцията на мъжа? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108081 Още 2-3 гласа и темата ще се затвори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А кой е шейх Патронът? :1000 (29): И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тези, които се съмняваха в гледанията на "Зоопарк" сега защо не коментират тези на Емилия и Емрах? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тези, които се съмняваха в гледанията на "Зоопарк" сега защо не коментират тези на Емилия и Емрах? :1000 (29): Защото "Зоопарк" не ме кефи и ми е съмнителна поради тази причина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защото "Зоопарк" не ме кефи и ми е съмнителна поради тази причина. :1000 (29): Е добре, но си е тотален хит навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Е добре, но си е тотален хит навсякъде. Ами... хит е, странно как. И теб ли те кефи? Много як аватар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 А кой е шейх Патронът? :1000 (29): И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители. Хахаха, "шейх патронът" съм го чувала винаги, така съм го написала, а Иван ме беше побъркал от бъзици! :1000 (6): Много беше забавно, изпитвам една носталгия по ония години, че и по песните, които се появяваха тогава - на Цветелина Янева, Джена, Анелия, Ивана, Глория... Липсват ми по-оживените дискусии, а Иван - много! "Телетъбис, чукай се с прахосмукачката"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много як аватар Мерси, ама при мен не се показва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари