Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Янче, коментирай визията на лелче :Vishenka_05: Помня, че за мен беше шок да я видя в панталон :1000 (29): Постоянно се носеше с бални рокли до земята.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Винаги съм сочил с пръст Галена и съм я хейтил, че не каже всичко за Преслава и фарсът да свърши. Тези двете, ако въобще са били приятелки то е до "Дяволско желание". После, съжалявам, но няма как да ни убедят в подобно нещо.

Сподели в други сайтове

Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... :3fdb8960598fa63e:

Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Чета бисерите от годините, в които се подвизавах тук, преди да се отдам на любов и грижи... :3fdb8960598fa63e:

Сашо наистина ли е наричал Таня "обрязаната", а аз верно ли съм написала "Няма шега, шейх ПАТРОНЪТ май е влюбен в мене сега"? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

А кой е шейх Патронът? :1000 (29):

И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители.

Сподели в други сайтове

Тези, които се съмняваха в гледанията на "Зоопарк" сега защо не коментират тези на Емилия и Емрах? :1000 (29):

Защото "Зоопарк" не ме кефи и ми е съмнителна поради тази причина. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А кой е шейх Патронът? :1000 (29):

И аз понякога чета стари неща, забавно беше. Сега виждаме ли ти се променени? А ти, смяташ ли че си се променила? Липсват ми някой от старите потребители.

Хахаха, "шейх патронът" съм го чувала винаги, така съм го написала, а Иван ме беше побъркал от бъзици! :1000 (6):

Много беше забавно, изпитвам една носталгия по ония години, че и по песните, които се появяваха тогава - на Цветелина Янева, Джена, Анелия, Ивана, Глория... Липсват ми по-оживените дискусии, а Иван - много! :roll1: "Телетъбис, чукай се с прахосмукачката"... :a040:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...