Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мерси, ама при мен не се показва :1000 (29): Аз не виждам нито един аватар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И двете са тотални хитове, дори са най-големите за годината досега. Едва пролетта сме, а вече имаме няколко стабилни парчета. Дано за лятото да са още по-силни и да не са като миналото. От най-големите имена само Галена още не е пускала нищо, нали? Очаквам най-стабилното предложение да е при нея т.е тепърва да предстои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Хахаха, "шейх патронът" съм го чувала винаги, така съм го написала, а Иван ме беше побъркал от бъзици! :1000 (6): Много беше забавно, изпитвам една носталгия по ония години, че и по песните, които се появяваха тогава - на Цветелина Янева, Джена, Анелия, Ивана, Глория... Липсват ми по-оживените дискусии, а Иван - много! "Телетъбис, чукай се с прахосмукачката"... Ааа ти си чувала "патронът", вместо "петролен", сега загрях Тогава не харесваше Глория, много я хранеше. Иван липсва и на мен, ние се запознахме с него, бяхме на концерта на Цеца. Жалко че не влиза вече. Особено с Таня ме разбиваха от смях. Вярно е че музиката тогава беше на по-добро ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мерси, ама при мен не се показва :1000 (29): Интересно... аз виждам на всички ви аватарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ааа ти си чувала "патронът", вместо "петролен", сега загрях Тогава не харесваше Глория, много я хранеше. Иван липсва и на мен, ние се запознахме с него, бяхме на концерта на Цеца. Жалко че не влиза вече. Особено с Таня ме разбиваха от смях. Вярно е че музиката тогава беше на по-добро ниво. Без коментар, просто! Уникални! Иначе Таня му викаше "откачения", а той на нея - "Телетъбис". :1000 (29): И я нареждаха за "кичето"... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Без коментар, просто! Уникални! Иначе Таня му викаше "откачения", а той на нея - "Телетъбис". :1000 (29): И я нареждаха за "кичето"... :1000 (6): Оо, харесваш "Двойна игра"? Мислех че само мен ме кефи тази песен :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ооо и на мен си ми липсва музиката му, харесвам и новите, но смятам, че трябва да балансира нещата, да си пуска и песни с фолк звучене. Дано скоро го направи, но аз имам съмнения.В "Момче без сърце" е много нежно момче, сега има тотална промяна, но пак ми харесва. Това май ми е любимата негова песен. Какво мислиш за "Ще остана", " Един на брой"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Оо, харесваш "Двойна игра"? Мислех че само мен ме кефи тази песен :1000 (29): Почти всичко на Глория харесвам вече и мога да го слушам с кеф. Просто дадох примери с песни от периода, в който пишех активно. Хахаха, сега се сетих друго - Таня се беше оплакала от модерирането на Иван, а той беше отговорил, че очаквал превод от фондацията на Рики, с който ще иде на курс за модератори. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Какво мислиш за "Ще остана", " Един на брой"? "Ще остана" не ми допада много, въпреки че страшно харесвам балади и такива песни. "Един на брой" ми е много любима, не знам защо не успя да се наложи добре и не стана хит. "Сменям ти адреса" също ме кефи. Почти всичко на Глория харесвам вече и мога да го слушам с кеф. Просто дадох примери с песни от периода, в който пишех активно. Хахаха, сега се сетих друго - Таня се беше оплакала от модерирането на Иван, а той беше отговорил, че очаквал превод от фондацията на Рики, с който ще иде на курс за модератори. :1000 (29): Големи образи бяха. Сетих се пак и за измамницата Анелле, Иван много се караше с нея и я гавреше. А тя ми се оплакваше от него. Шоу.. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Големи образи бяха. Сетих се пак и за измамницата Анелле, Иван много се караше с нея и я гавреше. А тя ми се оплакваше от него. Шоу.. :1000 (29): Още съм сърдита, че ме мислехте за нея! Сега слушам песните на Ванча от слабия период, за да се подготвя за темата. Ами тя си е правила разкошни неща жената, не мога да разбера защо всички я плюха?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Още съм сърдита, че ме мислехте за нея! Сега слушам песните на Ванча от слабия период, за да се подготвя за темата. Ами тя си е правила разкошни песни жената, не мога да разбера защо всички я плюха?! Мислехме те, защото се появи точно след нея и се заяждаше с хората, с които тя се скара при разкриването й. Искам да намеря темата "Истината за Анелле", но е изтрита. Там беше пълно с бисери. Ох... Ивана и аз съм я плюела преди, признавам си, но то беше преди доста години, когато бях луда по Глория и заради това плюех леличка. Абе, детинска му работа е било. Сега й обажавам повечето песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мислехме те, защото се появи точно след нея и се заяждаше с хората, с които тя се скара при разкриването й. Искам да намеря темата "Истината за Анелле", но е изтрита. Там беше пълно с бисери. Ох... Ивана и аз съм я плюела преди, признавам си, но то беше преди доста години, когато бях луда по Глория и заради това плюех леличка. Абе, детинска му работа е било. Сега й обажавам повечето песни. Битката Мега звезда - Кралица беше титанична! А Сашо я кръсти "Глигана" и "Варела". :1000 (29): Ами излезе в слаб период, но е уникално парче, разкош! Щеше да е хит, ако го беше пуснала 2006. Искам и аз бисери от "Истината за Анелле"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мислехме те, защото се появи точно след нея и се заяждаше с хората, с които тя се скара при разкриването й. Искам да намеря темата "Истината за Анелле", но е изтрита. Там беше пълно с бисери. Ох... Ивана и аз съм я плюела преди, признавам си, но то беше преди доста години, когато бях луда по Глория и заради това плюех леличка. Абе, детинска му работа е било. Сега й обажавам повечето песни. Поредицата от теми " Истината за ..." са в модераторския панел, ти като глобален модератор би трябвало да имаш достъп до тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Битката Мега звезда - Кралица беше титанична! А Сашо я кръсти "Глигана" и "Варела". :1000 (29): Ами излезе в слаб период, но е уникално парче, разкош! Щеше да е хит, ако го беше пуснала 2006. Искам и аз бисери от "Истината за Анелле"! Защо е нарекъл Глория "глигана"? Няма, тези архиви вече само Момо може да ги извади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Поредицата от теми " Истината за ..." са в модераторския панел, ти като глобален модератор би трябвало да имаш достъп до тях. Търсила съм, но няма. Явно е друг архив, който само Момо вижда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защо е нарекъл Глория "глигана"? Няма, тези архиви вече само Момо може да ги извади. И двата епитета бяха за леля ми! И на него съм му още сърдита за тези определения за миличката ми мега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И двата епитета бяха за леля ми! И на него съм му още сърдита за тези определения за миличката ми мега! :roll1: Аз разбрах че едното е за Глория. Минало ти е като гледам вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 :roll1: Аз разбрах че едното е за Глория. Минало ти е като гледам вече Леля Кюфтана вече е Фидана! А на Сашо не мога да се сърдя дълго! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Янева май си пада по Сашето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Янева май си пада по Сашето Коя жена не би? Друг да беше нареждал така Ваня, щя да го навра в ...... Но Сашката не мога! Обаче никога не съм го тормозила с ЛС, да му се предлагам, за разлика от други... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Предлагам темата да бъде затворена. Не предизвиква никаква дискусия, предимно авторката и още няколко ентусиасти споделяме линкове, които никой не коментира. Наводняваме форума с излишни теми. Спокойно може да обсъждаме в Скандалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Възможно ли е някой модератор да укроти нервните изблици на леля ти нещо си и аси - нещо си? Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Коя жена не би? Друг да беше нареждал така Ваня, щя да го навра в ...... Но Сашката не мога! Обаче никога не съм го тормозила с ЛС, да му се предлагам, за разлика от други... :1000 (29): Охо, нещо съм пропуснал май от интригите на форума... :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Охо, нещо съм пропуснал май от интригите на форума... :1000 (21): Така е! Има теми и извън Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Възможно ли е някой модератор да укроти нервните изблици на леля ти нещо си и аси - нещо си? Мерси! Тук има само един модератор и това е Стела. Другите са някакви смешни самозванци. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари