Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Нищо да не пуска, не виждам смисъл. Пълен потрес е.. Чудя се как може някой да му допада Обожавам моментите, когато мнението ми се припокрива с нечие друго! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Има нещо доста приятно в това парче, напомня ми за старата вълна "чалга": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Коментирайте как Тотя изпуска ритмиката и обърква текста - 3:08 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Коментирайте как Тотя изпуска ритмиката и обърква текста - 3:08 Това е още по-брутално. Гледай 3:05-3:12 - една си реши косата. Друга си пипа връхчетата и се чуди какво прави тази изпълнителка там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Коментирайте как Тотя изпуска ритмиката и обърква текста - 3:08 Много скопена балада, да не говорим на припева как си личи колко посредствена като певица е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Това е още по-брутално. Гледай 3:05-3:12 - една си реши косата. Друга си пипа връхчетата и се чуди какво прави тази изпълнителка там. :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Това е още по-брутално. Гледай 3:05-3:12 - една си реши косата. Друга си пипа връхчетата и се чуди какво прави тази изпълнителка там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 :roll1: За 10-ти път го гледам. Виж момчето с брадата - имам чувството, че ще заспи или просто се нуждае да му леят куршум след изпълнението на Тоти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Обаче тази песен й е попадение: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Щом още не се е изтропала на сцената, нищо не сте видяли.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Щом още не се е изтропала на сцената, нищо не сте видяли.. На следващият концерт, сцената ще бъде като баня от фитнес салон и ще направят скеч - как са я хванали в крачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Най-иконичното изпълнение на чалга концерт за последната декада: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тази песен ме кефи :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ще дават Фики и бебето в Папараци. Гледайте бъдещата музикална звезда на България Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тази песен ме кефи :1000 (30): С "Малко коте" си прецака инерцията, много е глупава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 С "Малко коте" си прецака инерцията, много е глупава. Защото реши да се прави на умна и забавна, но не се получи. Баладата също не беше за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защото реши да се прави на умна и забавна, но не се получи. Баладата също не беше за нея. Да направи песен от Силвър, току виж й се е получило. От последните й проекти харесвам само "Бивша за секс". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Янева! Вдигаш ми акциите За мен ли говориш? Не, разбира се. Ти не си имал ник, в който си се изтъквал, като секссимвол. Но един 30-годишен от Шумен е имал. :1000 (29): А и няма лошо Янева да ти вдига акциите. Тъкмо секссимволът ще се дразни.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не, разбира се. Ти не си имал ник, в който си се изтъквал, като секссимвол. Но един 30-годишен от Шумен е имал. :1000 (29): Сетих се за този ник. По старите потребители също ще се сетят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Сетих се за този ник. По старите потребители също ще се сетят. Ахааааа, топло, топло.... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Последната ми супер любима песен от ХИТ МИКС, да се стягат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ахааааа, топло, топло.... :1000 (6): Да кажем ли с коя буква започва името? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Да кажем ли с коя буква започва името? Мислех, че сте в добри отношения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мислех, че сте в добри отношения! Просто се шегувам, не съм казала нищо лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Просто се шегувам, не съм казала нищо лошо. Коментирай как прецакаха "Нощта гърми". ;/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари