foxy_vd Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Според мен е време за убедителна победа на Джулия в "50-те най", на супер "независимият" сайт Signal.bg. Това ще е добро начало, за новата лидерка. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Дано Деси няма нищо общо с тази малка сган Джулия. Не е някакъв талант неземен. И пеенето и наподобява Галениното, но по владее гласа си Джулия. Сега остава да и променят името на Juli и таргета 7-12 и е в кърпа вързан. Не ми харесва прогреса и. Не обичам натрапвани певици от 2003 особено когато натрапваната не е нашата Джулия за момента ми идва натрапвана на ниво Преслава в началото. Тоест забелязан е интерес на доста хора към нея и е развит с лансиране. Не е като да са взели някакъв абсолютно антипатичен човек да го бутат. Талант иначе има, и то доста голям. Довечера като се прибера ще кача две клипчета, в които пее... какво мислите? Леле ли си, зюмбюл ли си и Зайди, зайди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Според мен е време за убедителна победа на Джулия в "50-те най", на супер "независимият" сайт Signal.bg. Това ще е добро начало, за новата лидерка. :1000 (6): Това ли е следващата стъпка? :1000 (29): Джулия за момента ми идва натрапвана на ниво Преслава в началото. Тоест забелязан е интерес на доста хора към нея и е развит с лансиране. Не е като да са взели някакъв абсолютно антипатичен човек да го бутат. Талант иначе има, и то доста голям. Довечера като се прибера ще кача две клипчета, в които пее... какво мислите? Леле ли си, зюмбюл ли си и Зайди, зайди. Качи ги, ще ми е интересно да ги чуя. Тя може и да пее, но ми липсва нещо в нея. Може би харизма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Това ли е следващата стъпка? :1000 (29): Качи ги, ще ми е интересно да ги чуя. Тя може и да пее, но ми липсва нещо в нея. Може би харизма. Тази стъпка ми се вижда най-логична. Ще измести от върха Преслава, която тъкмо похвалиха, че била месец на върха. Има някаква символика в този акт и някак настроението ми е видимо приповдигнато, по необясними и за мен причини. Иначе, мадамата е супер. Всичко може да и се оспори, но не и потенциала на харизмата. Трябва обаче да стегне дупето, че много стърчи и прави и без това късите и крака неугледни. Нагоре обаче е топ, ама наистина. Рядко красива девойка с правилни черти. Идеален онанистки обект, сред бъдещите и обожатели от набор 2005 нагоре... :1000 (19): п.п. Лалетата и зюмбюлите в темите за народната музика и народните певици. Това тук са поп-фолк скандали. 2-3 агитки винаги бъркат мястото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Това ли е следващата стъпка? :1000 (29): Качи ги, ще ми е интересно да ги чуя. Тя може и да пее, но ми липсва нещо в нея. Може би харизма. Ще ги кача, но пак препоръчвам и на живо да се чуе. Да не ви прави впечатление, че в клипчето тя е седнала до Весо Фена. :1000 (29): С него веднъж се оказахме на една маса и тя взе, че дойде да му пее на уше. Зарадва се явно, че самият той я харесва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Джулия за момента ми идва натрапвана на ниво Преслава в началото. Тоест забелязан е интерес на доста хора към нея и е развит с лансиране. Не е като да са взели някакъв абсолютно антипатичен човек да го бутат. Талант иначе има, и то доста голям. Довечера като се прибера ще кача две клипчета, в които пее... какво мислите? Леле ли си, зюмбюл ли си и Зайди, зайди. Аз не съм забелязал да се е харесала в началото както бе с Преса. Тази само клубни чекии маха. За къде го крие и пази този талант. За другия свят ли...Кой и плаща за клипове през 2 месеца и защо Митко не е такъв загрижен продуцент и за другите си певици. Тази е менте. Не вярвам да ми стане симпатична Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще ги кача, но пак препоръчвам и на живо да се чуе. Да не ви прави впечатление, че в клипчето тя е седнала до Весо Фена. :1000 (29): С него веднъж се оказахме на една маса и тя взе, че дойде да му пее на уше. Зарадва се явно, че самият той я харесва! Жулия - дъното на чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще ги кача, но пак препоръчвам и на живо да се чуе. Да не ви прави впечатление, че в клипчето тя е седнала до Весо Фена. :1000 (29): С него веднъж се оказахме на една маса и тя взе, че дойде да му пее на уше. Зарадва се явно, че самият той я харесва! Оказваш се партия на Весо фена и криеш... скрита лимонка се оказа ти. Да не те видим в някоя рубрика в предаването им... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Аз не съм забелязал да се е харесала в началото както бе с Преса. Тази само клубни чекии маха. За къде го крие и пази този талант. За другия свят ли... Кой и плаща за клипове през 2 месеца и защо Митко не е такъв загрижен продуцент и за другите си певици? Тази е менте. Не вярвам да ми стане симпатична Ах ти "шуменски" лицемер! :1000 (21): Когато през 2014-та Кама питаше същите работи други неща говореше. А сега? Ах лелееееее..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Аз не съм забелязал да се е харесала в началото както бе с Преса. Тази само клубни чекии маха. За къде го крие и пази този талант. За другия свят ли...Кой и плаща за клипове през 2 месеца и защо Митко не е такъв загрижен продуцент и за другите си певици. Тази е менте. Не вярвам да ми стане симпатична Времената са други. Преслава се 'роди' в златната епоха на чалгата. Джулия в период на спад, затова е нормално интереса към първата песен да не е чак толкова огромен. Но имаше някакъв интерес. Иначе тук миналата година се говореше кой ѝ е спонсора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще ги кача, но пак препоръчвам и на живо да се чуе. Да не ви прави впечатление, че в клипчето тя е седнала до Весо Фена. :1000 (29): С него веднъж се оказахме на една маса и тя взе, че дойде да му пее на уше. Зарадва се явно, че самият той я харесва! Ти си бил на една маса с Весо фена? :1000 (29): :1000 (29): Ама той харесва всички, не само Джулия... така че тя какво толкова има да се радва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Оказваш се партия на Весо фена и криеш... скрита лимонка се оказа ти. Да не те видим в някоя рубрика в предаването им... :1000 (29): О не, дори не го споменавай този вариант. :1000 (29): С Весо бяхме съученици преди гимназията и след това по стечение на обстоятелствата сме се виждали пак. В конкретния случай реших да ходя на участие на Джулия, за да я видя за какво иде реч, а Весо също дойде заедно с крейзи груп. Могилански е доста по-свестен от останалите, между другото. След Джулката минах и през участието на Преслава, на което за първи път забелязах коремчето btw. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 О не, дори не го споменавай този вариант. :1000 (29): С Весо бяхме съученици преди гимназията и след това по стечение на обстоятелствата сме се виждали пак. В конкретния случай реших да ходя на участие на Джулия, за да я видя за какво иде реч, а Весо също дойде заедно с крейзи груп. Могилански е доста по-свестен от останалите, между другото. След Джулката минах и през участието на Преслава, на което за първи път забелязах коремчето btw. На един чин ли седяхте . Биха ли го често след училище. Да, Могилански е малко над тях. Да му се чуди човек какво търси там Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 На един чин ли седяхте . Биха ли го често след училище. Да, Могилански е малко над тях. Да му се чуди човек какво търси там Не на един чин, на предния беше той. :1000 (29): Доста го тормозеха, да. По онова време ми беше жал за него, защото не беше чак толкова издивял, а просто беше шантав. После стана отвратителен. Могилански е доста умен и може да се говори с него по всякакви теми. И по чужбина ходи доста и вижда и световния елит по червените килими. После се връща тук и гони Преслава и Андреа да ги псува задето не му дали 84879838-на снимка. :1000 (29): И аз му се чудя защо се излага така. И по темата- Джулия все още ми се струва доста мила с тях, но тепърва ѝ предстои да става голяма звезда и да разбере за какво иде реч. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Наистина това момиче доста бясно е налагано, но на фирмата ѝ трябват нови лица определено. Мен не може да ме грабне изобщо, защото не смятам, че притежава особена харизма или нещо характерно. Ще е интересно дали Пайнер ще успеят да направят голяма звезда от нея :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Преоткрих тази песен на Паришева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще е интересно дали Пайнер ще успеят да направят голяма звезда от нея :1000 (29): Каква голяма звезда? Те вече 3 години се опитват да я направят такава, но нещо не им се получава. Преслава на третата година след старта си вече беше на върха на хранителната верига, а Галена имаше няколко големи хита включително и мегахит в лицето на "Утишителна награда". Не става и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Джулия от самото и появяване я харесвам. Има приятно излъчване и глас. Нямам против да я лансират. Направете и тема за общи приказки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Каква голяма звезда? Те вече 3 години се опитват да я направят такава, но нещо не им се получава. Преслава на третата година след старта си вече беше на върха на хранителната верига, а Галена имаше няколко големи хита включително и мегахит в лицето на "Утишителна награда". Не става и това е. Именно. Пита се задачата, момата ли е толкоз зле, или машината за звезди на чичо Митко, не е това което беше. Или по много и от двете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Джулия от самото и появяване я харесвам. Има приятно излъчване и глас. Нямам против да я лансират. Направете и тема за общи приказки. Тя преди небеше ли фолклорна певица в Тянков Тв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Тя преди небеше ли фолклорна певица в Тянков Тв? Имах предвид появяването и в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Фокси абсолютно същите глупости пишеше и за Теди Александрова, а не виждам към днешна дата да е на първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Фокси абсолютно същите глупости пишеше и за Теди Александрова, а не виждам към днешна дата да е на първо място. Да, помня преди 4 години Преслава като пусна "Пиши го неуспешно", няколко дни след това и Теда пусна някаква песен, която не помня вече, и той почна едно бясно налагане как щяла да я замести .. :1000 (29): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Имах предвид появяването и в Пайнер. Да де моя въпрос беше отделен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари