Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Всеки е свободен да си пуска по участия квото му харесва. Галя не съм я чул да презаписва песни на колеги и да ги пуска в пространството , ей така... Ако нещо й хареса си плаща и го купува. Пантера беше почти на година, когато я кавърдиса, нейната версия е по-гледана даже. А и тя си я плаща, това е кавър. Ти проблем ли и правш, че прави кавъри ли, немога да разбера? Преса, като иска да си купи песен от Криско, защо да я разсипваме? Хиляда пъти ти написах, какво не се приема при Петя. Взема си песни, презаписва ги, не ги издава официално, но ги пуска в пространството. С една дума - тя си прави кавър, но не го плаща. Реално последнато излиза точно така. Нямам проблем, че Галена прави кавъри. Просто "Пантера" си беше хит, който Галена взе, записа и издаде. Няма лошо, платила го е, но защо беше проблем, че Преса записа "Жените след мен" ? Тя я закупи и получи разрешение от Диапазон да я издаде. И двете правят кавър на вече наложен хит. Не е ли едно и също, за бога? :1000 (29): Или случая с "Искам да остана буден". Галена харесва песента, Коста й я подарява и тя я записва и издава. Преса пък взима "За да те забравя" с позволението на Милко, записва я и я пее. Той дори я покани, на един концерт на Пайнер, да я изпеят заедно. Не е ли пак едно и също? :1000 (29): Разликата е само, че трябва яко да наплюем Преса, а на Галче да й го спестим. Така излиза. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Интересно ми е какво мислиш за богиня Румяна?[/b][/color] Харесвам баладите й. Страхотни песни е оставила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нямам проблем, че Галена прави кавъри. Просто "Пантера" си беше хит, който Галена взе, записа и издаде. Няма лошо, платила го е, но защо беше проблем, че Преса записа "Жените след мен" ? Тя я закупи и получи разрешение от Диапазон да я издаде. И двете правят кавър на вече наложен хит. Не е ли едно и също, за бога? :1000 (29): Или случая с "Искам да остана буден". Галена харесва песента, Коста й я подарява и тя я записва и издава. Преса пък взима "За да те забравя" с позволението на Милко, записва я и я пее. Той дори я покани, на един концерт на Пайнер, да я изпеят заедно. Не е ли пак едно и също? :1000 (29): Разликата е само, че трябва яко да наплюем Преса, а на Галче да й го спестим. Така излиза. :1000 (29): Защото песента не беше чуджоезична, а на български изпълнител, и беше издадена съвсем наскоро, а не преди десет години. Харесва си наша Преска песен на колега и дай да я направи своя - естествено, че в нейно изпълнение ще е по-голям хит. Ми дай Преслава изобщо да не се бъхти да си търси свои песни, ще презаписва добрите парчета на свои колеги, издадени наскоро, и така ще изкараме половината кариера. Разликата между оригинала на "Искам да остана буден" и версията на Галена е едно 10 години. Песента получи нов живот в изпълнение на Галена. Случаят с "За да те забравя" наподобява този с песента на Дилан. Преска си харесва актуално парче на свой колега, записва го и си го пуска на плейбек по участията. Дори не го пее на живо. Оставаше и да снима клип на нейната версия - това вече щеше да асболютия връх на наглостта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Преслава винаги си пее най-големите стари хитове по участия, откъде го измислихте това, че ги пренебрегвала? Проблемът при нея е, че не точно ги пее, а поръчва на ди джея да ги пусне докато си танцува и се усмихва на куфеещите купонджии. И това ме връща към онова, заради което влязох в тази тема. Вчера бях на чалга клуб за първи път от доста време и се потресох. Живецът на тези места драстично е намалял. Ди джеите налагат някакви парчета на едни и същи изпълнители, а някои хора по масите тук-таме да решат да се пораздвижат малко докато си пият. И това тук се налага като някакъв показател за хитовост. Заради подобен критерии чалгата трябваше да се прости с признанието си из цяла България и да се затвори на това едничко място. Разбира се, изненадата ми беше много голяма, когато оживление все пак имаше при появата на изпълнителката на вечерта- Джулия. Когато тя излезе на сцената пред нея се наредиха сумати хора, изпаднали в истерия по песните й. Дори и аз, като нейн заформящ се фен, се изумих от интереса към нея като име, честно. Уау. И накрая кво остава - няма концерти, няма продажби, участията празни. А после имало раздвижване - че почнаха да качват в спотифай ли където топ песните имат прослушвания под 5000? Май да закриваме кокошарника? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нямам проблем, че Галена прави кавъри. Просто "Пантера" си беше хит, който Галена взе, записа и издаде. Няма лошо, платила го е, но защо беше проблем, че Преса записа "Жените след мен" ? Тя я закупи и получи разрешение от Диапазон да я издаде. И двете правят кавър на вече наложен хит. Не е ли едно и също, за бога? :1000 (29): Или случая с "Искам да остана буден". Галена харесва песента, Коста й я подарява и тя я записва и издава. Преса пък взима "За да те забравя" с позволението на Милко, записва я и я пее. Той дори я покани, на един концерт на Пайнер, да я изпеят заедно. Не е ли пак едно и също? :1000 (29): Разликата е само, че трябва яко да наплюем Преса, а на Галче да й го спестим. Така излиза. :1000 (29): Преса не си е платила За да те забравя. Презаписа я и до там. После въртяха нейната версия. Тя даже и кавър не й е направила. Просто си я взе наготово. Ти кво очакваш Милко да и каже? Все пак тя е негово откритие, но бъди сигурен че не му станало приятно, че тя си е записала песента ей така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Уау. И накрая кво остава - няма концерти, няма продажби, участията празни. А после имало раздвижване - че почнаха да качват в спотифай ли където топ песните имат прослушвания под 5000? Май да закриваме кокошарника? Не да го закриваме, а да го променяме. Трябва си разнообразие в звученето и вече вървим натам, всъщност. Песента на Емилия и Емрах например е много подходяща за слушане извън дискотеките, а и в тях звучи добре. Повече такива да има, а и по-разнообразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Преса не си е платила За да те забравя. Презаписа я и до там. После въртяха нейната версия. Тя даже и кавър не й е направила. Просто си я взе наготово. Ти кво очакваш Милко да и каже? Все пак тя е негово откритие, но бъди сигурен че не му станало приятно, че тя си е записала песента ей така... Да съм казал, че Преса е платила За да те забравя? Не съм. Галена да не би да е платила Искам да остана буден? Не е. Просто сравних случая Пантера с Жените след мен. И случая Искам да остана буден със За да те забравя. И те попитах не е ли едно и също? Не ми отговори. Мисля, че достатъчно ясно се изразих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защото песента не беше чуджоезична, а на български изпълнител, и беше издадена съвсем наскоро, а не преди десет години. Харесва си наша Преска песен на колега и дай да я направи своя - естествено, че в нейно изпълнение ще е по-голям хит. Ми дай Преслава изобщо да не се бъхти да си търси свои песни, ще презаписва добрите парчета на свои колеги, издадени наскоро, и така ще изкараме половината кариера. Разликата между оригинала на "Искам да остана буден" и версията на Галена е едно 10 години. Песента получи нов живот в изпълнение на Галена. Случаят с "За да те забравя" наподобява този с песента на Дилан. Преска си харесва актуално парче на свой колега, записва го и си го пуска на плейбек по участията. Дори не го пее на живо. Оставаше и да снима клип на нейната версия - това вече щеше да асболютия връх на наглостта. ОТКАЗВАМ СЕ ! :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Преса не си е платила За да те забравя. Презаписа я и до там. После въртяха нейната версия. Тя даже и кавър не й е направила. Просто си я взе наготово. Ти кво очакваш Милко да и каже? Все пак тя е негово откритие, но бъди сигурен че не му станало приятно, че тя си е записала песента ей така... Аз мислех, че си е платила. И да не е, на Милко ми допада повече. Оригинала си е друго винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Да съм казал, че Преса е платила За да те забравя? Не съм. Галена да не би да е платила Искам да остана буден? Не е. Просто сравних случая Пантера с Жените след мен. И случая Искам да остана буден със За да те забравя. И те попитах не е ли едно и също? Не ми отговори. Мисля, че достатъчно ясно се изразих. Не съм сигурен дали не я е платила. А ти правиш ли разлика, между песен на над 10 години, която се възражда и чисто нова песен, която най-нахално присвояваш и записваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защо Преслава трябва да плаща на Милко като тя направи песента му мегахит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защо Преслава трябва да плаща на Милко като тя направи песента му мегахит? Защото песента е негова, така е редно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защото песента е негова, така е редно. Милко да е възразил публично? Тогава той да й подари статуетка за "Песен на 2009-та", благодарение на нея я получи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не съм сигурен дали не я е платила. А ти правиш ли разлика, между песен на над 10 години, която се възражда и чисто нова песен, която най-нахално присвояваш и записваш? Възражда? Че това е един от най-големите хитове на Коста Марков. Тая песен няма нужда от възраждане. Пък и Галена нали е лидерка, за кво трябва да възражда чужди хитове ? Да си пее нейните. Ако Преслава реши да "възроди" Изпий си кафето на Орнела, как ще реагираш? Ами Фокса? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Възражда? Че това е един от най-големите хитове на Коста Марков. Тая песен няма нужда от възраждане. Пък и Галена нали е лидерка, за кво трябва да възражда чужди хитове ? Да си пее нейните. Ако Преслава реши да "възроди" Изпий си кафето на Орнела, как ще реагираш? Ами Фокса? :1000 (29): Нито в изпълнение на Марков, нито в на Галена песента е била голям хит. Галена просто припомни на по-младата аудитория за съществуването на тази красива балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защо Преслава трябва да плаща на Милко като тя направи песента му мегахит? Най-малкото заради авторски права и колегиалност. И Уитни Хюстън направи I Will Always Love You мега хит, но не мисля, че на Доли Партън щеше да ѝ е много приятно ако просто ѝ я беше тафнала. А и не знам защо тук Преслава се изкарва тази, която е направила песента хит. В същата година Милко беше във Вип Брадър и това парче беше идеалното продължение на актуалността му. Песента вече си беше успешна, а Преслава просто я направи още по-успешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Най-малкото заради авторски права и колегиалност. И Уитни Хюстън направи I Will Always Love You мега хит, но не мисля, че на Доли Партън щеше да ѝ е много приятно ако просто ѝ я беше тафнала. А и не знам защо тук Преслава се изкарва тази, която е направила песента хит. В същата година Милко беше във Вип Брадър и това парче беше идеалното продължение на актуалността му. Песента вече си беше успешна, а Преслава просто я направи още по-успешна. Може да е платила? Фокси да вади фактурите...! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 А и не знам защо тук Преслава се изкарва тази, която е направила песента хит. В същата година Милко беше във Вип Брадър и това парче беше идеалното продължение на актуалността му. Песента вече си беше успешна, а Преслава просто я направи още по-успешна. Бързо се ориентира откъде духа вятъра и яхна вълната. Даам, в това е много добра малката ухилена лисана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Бързо се ориентира откъде духа вятъра и яхна вълната. Даам, в това е много добра малката ухилена лисана. Другите като са скопени към интуиция, пак ли Преси е виновна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Другите като са скопени към интуиция, пак ли Преси е виновна! И за нападанието над Сирия пак тя е виновна! Внушава мисли на Тръмп от разстояние. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защо Преслава трябва да плаща на Милко като тя направи песента му мегахит? Защото не е честно !!! По тая логика, всяка може да ризчита на приятелски отношения и да презаписва песни на колежки/приятелки. Как пък друга не го напарви това?? Камелия хубаво я навря в кучи гъз навремето за тази й постъпка. А Милко кво да каже човечецът?! Неговата кариера и без това е на доизживяване и всеки един хит и реклама за него са в +. Отделно, всички знаем, че той си тачи Петя и не би и казал нищо. Как виждаш Милко да се съпротиви на певицата на годината и любимка на шефа? Факт е, че след скандала тогава, Преса се кротна и дълго време не го правеше това... до миналата година, когато си присвои Шушана. Да, песента не е на Наско, но той си я лансира първи и хоп наша Петя и тя. И отново по тънката схема - записва я , пуска я в нета и диджеите я набарват. Просто Петя играе мръсни и задкулисни игрички, тва на всички ни е ясно. Беше близка с Камелия доста дълго време - скараха се, беше близка с Галена - същата работа. Всяка с която е била близка през годините си е патила от лицемерието й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защото не е честно !!! По тая логика, всяка може да ризчита на приятелски отношения и да презаписва песни на колежки/приятелки. Как пък друга не го напарви това?? Камелия хубаво я навря в кучи гъз навремето за тази й постъпка. А Милко кво да каже човечецът?! Неговата кариера и без това е на доизживяване и всеки един хит и реклама за него са в +. Отделно, всички знаем, че той си тачи Петя и не би и казал нищо. Как виждаш Милко да се съпротиви на певицата на годината и любимка на шефа? Факт е, че след скандала тогава, Преса се кротна и дълго време не го правеше това... до миналата година, когато си присвои Шушана. Да, песента не е на Наско, но той си я лансира първи и хоп наша Петя и тя. И отново по тънката схема - записва я , пуска я в нета и диджеите я набарват. Просто Петя играе мръсни и задкулисни игрички, тва на всички ни е ясно. Беше близка с Камелия доста дълго време - скараха се, беше близка с Галена - същата работа. Всяка с която е била близка през годините си е патила от лицемерието й. Потребителят, който си цитирал е наясно е нечистота на обсъжданата практика, но нали й е фен, гледа да я защити. Никога няма да признаят, че не е постъпила правилно, обаче на всички ни е ясно за какво става въпрос. Един малкото й обективни фенове е Кака Кели. Той поне не я жали, като ехидничи и задкулисничи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нито в изпълнение на Марков, нито в на Галена песента е била голям хит. Галена просто припомни на по-младата аудитория за съществуването на тази красива балада. Преси също помогна на своя откривател Милко. Пя песента му, а тя беше най-актуалното име в Пайнер тогава. Помогна песента му да стане още по-голям хит и да бъде чута и от най-малките. Които определено не слушат Милко Калайджиев. След като ще изкривяваме фактите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Преси също помогна на своя откривател Милко. Пя песента му, а тя беше най-актуалното име в Пайнер тогава. Помогна песента му да стане още по-голям хит и да бъде чута и от най-малките. Които определено не слушат Милко Калайджиев. След като ще изкривяваме фактите. :1000 (29): Аз не съм изкривил нищо. "Искам да остана буден" изобщо не е била голям хит, а ти каза, че била "един от най-големите му хитове и нямала нужда от възраждане". Преса да прави, каквото си ще. Критиките обаче са за нейна сметка, още тогава се наддигна недоволство срещу нея. Въобще май тя държи първенството по изцепки и излагации на голямо име в жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Въобще май тя държи първенството по изцепки и излагации на голямо име в жанра. И по най-много награди Певица на годината Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари