Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как така Камелия да не е от най-гласовитите певици в чалгата? Това е за цитатника. Не не не не могааа :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Камелия никога не е имала злоба към Деса. Нито са имали спречкване. Дори и до сега си лайкват снимки в инстаграм и си коментират публикации. А Преса кой я диша? Галена и Янева я отритнаха, Фики я наеба и отритна, с Камелия се скара, наеба на Емилия бившия мъж, на Райна записа дуета с Константин.. Остана й едно лицемерно уважение с Анелия ... Обожават се с Джени и трио БИК Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Обожават се с Джени и трио БИК Моля? Джени я беше направила на гъз след последната награда за певица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ми напусни го пак Ами ще го напусна, защото ЗА РАЗЛИКА от теб - аз съм направил и съм оставил в този форум МНОГО, ходи си гледай фитнес телото, мисли си, че всички са влюбени и припадат по теб и не ме занимавай! АМАН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ в тоя форум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Моля? Джени я беше направила на гъз след последната награда за певица! Но след това имаха дует и я покани на сватбата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Но след това имаха дует и я покани на сватбата За да закърпят двете лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хаха, да, изсмукано от пръстите, затова инициалите й фигурираха в докладите на МВР-Бургас след побоя на паркинг в Слънчев Бряг. Сбиването в дискотека, при което Фики го отнесе, беше потвърдено от нея или от Фики, вече не помня. Нищо не е изсмукано от пръстите. Стефимир лично я е виждал да залита и да се държи неадекватно на участия, чак се е налагало охраната да я придържа, докато върви. Айде само да не правим евтини опити за интриги между мен и Стефимир, щото си губим времето. И точно вие да четете морал, след всичките ви до една издънки, които няма нужда да изброявам! Срам и резил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ама разбира се, че Камелия е от най-гласовитите в чалгата. Това е било винаги така и не случайно тя бе основен изпълнител на всички турнета. Нали, говорим за турнета, когато чалгата властваше, а не като в последните 7-8 години, когато никой не отразява чалгата и само и се присмива. Вие да е си мислите тук, че клишетата, с които се промиваха мозъци ще виреят вечно? Няма проблем бре пичове, всяка мода и всяка напаст си има срок на годност. Затова Камелия отдавна е легенда.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Моля? Джени я беше направила на гъз след последната награда за певица! Хахаха дада, там също е нещо страшно. И двете обаче са зодия рак, не ме учудва лицемерието помежду им. Ами ще го напусна, защото ЗА РАЗЛИКА от теб - аз съм направил и съм оставил в този форум МНОГО, ходи си гледай фитнес телото, мисли си, че всички са влюбени и припадат по теб и не ме занимавай! АМАН ОТ ЛИЦЕМЕРИЕ в тоя форум! Боли ме знаеш ли кое, какво си мислиш че си оставил в тоя форум. Ако това ти гордостта, жалко за теб. Аман от цирковете ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 За да закърпят двете лятото. Джени имаше невероятния хит "Коя", едва ли това е била причината. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ама разбира се, че Камелия е от най-гласовитите в чалгата. Това е било винаги така и не случайно тя бе основен изпълнител на всички турнета. Нали, говорим за турнета, когато чалгата властваше, а не като в последните 7-8 години, когато никой не отразява чалгата и само и се присмива. Вие да е си мислите тук, че клишетата, с които се промиваха мозъци ще виреят вечно? Няма проблем бре пичове, всяка мода и всяка напаст си има срок на годност. Затова Камелия отдавна е легенда.... :1000 (19): ТОВА Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА ЗА ТОЯ ДЕН, аз напускам, няма какво да ви пожелая, защото и масата от вас - и малкото, което съм направил не заслужава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Джени имаше невероятния хит "Коя", едва ли това е била причината. Не знаем как и кога са умували дуета. А и Пресли само с Джена не беше записвала от по-популярните в Пайнер. И с Емануела, но и това ще се случи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хахаха дада, там също е нещо страшно. И двете обаче са зодия рак, не ме учудва лицемерието помежду им. Боли ме знаеш ли кое, какво си мислиш че си оставил в тоя форум. Ако това ти гордостта, жалко за теб. Аман от цирковете ти. По-добре това да ми е гордостта, отколкото зърна на 10 сантиметра от пъпа, които ги навирам в очите на хората, пишейки се за голям фитнесджия! Ай сиктир! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Айде само да не правим евтини опити за интриги между мен и Стефимир, щото си губим времето. Така, мисля, че наистина е време за малко почивка от форума, защото пак влизаш във фаза на изчаткване. Интриги никой не прави, казах какво е видял лично с очите си Стефимир - ти го приемаш като опит да ви скарам. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 ТОВА Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА ЗА ТОЯ ДЕН, аз напускам, няма какво да ви пожелая, защото и масата от вас - и малкото, което съм направил не заслужава! Не ни пожелавай, а разсъждавай. Не е трудно да стигнеш до правилните изводи. Камелия спря да ходи по турнета и чалгата заедно с Пайнер се сринаха. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не ни пожелавай, а разсъждавай. Не е трудно да стигнеш до правилните изводи. Камелия спря да ходи по турнета и чалгата заедно с Пайнер се сринаха. :1000 (19): А позволено ли е да не харесваме гласа на Камелия - или и ти като феновете на Башурка, ще обявиш за жалки и луди онези, които нищо не чувстват, слушайки ги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 По-добре това да ми е гордостта, отколкото зърна на 10 сантиметра от пъпа, които ги навирам в очите на хората, пишейки се за голям фитнесджия! Ай сиктир! Хахахаха :1000 (29): Поне обръсна ли девствения мустак? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Обожават се с Джени и трио БИК И Андреа винаги я защитава, особено когато я нападнаха за поредната награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 А позволено ли е да не харесваме гласа на Камелия - или и ти като феновете на Башурка, ще обявиш за жалки и луди онези, които нищо не чувстват, слушайки ги? Разбира се, че е позволено, дори е някак задължително. Но фактите, са си факти. Всякаква може да е "чипровската", но бе главната атракция 20 години в този бизнес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Че Преслава записа ''За да те забравя'' беше грозно, но е скандално да се отрича, че благодарение на нея стана истинския топ хит на годината. Преди този форум имаше един друг и там се коментираше яко чалга. 2009 година Преслава беше лидерка и всички припадаха по нея. След като се появи нейното изпълнение изведнъж се почна едно масово хвалене по песента и така малко по-малко стана хита на годината. В никакъв случай Милко не избухва в самото начало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Хахахаха :1000 (29): Поне обръсна ли девствения мустак? Аз не съм забелязал да имаш виснали гърди. Най-малкото, ако бяха такива, нямаше да искам да ги държа в шепата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 ТОВА Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА ЗА ТОЯ ДЕН, аз напускам До след 1 час Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Аз не съм забелязал да имаш виснали гърди. Най-малкото, ако бяха такива, нямаше да искам да ги държа в шепата си. Да бе, не бъди лицемерен... напускам!!! Не се издържа вашето ( Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Аз не съм забелязал да имаш виснали гърди. Най-малкото, ако бяха такива, нямаше да искам да ги държа в шепата си. ... и в устата си Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Че Преслава записа ''За да те забравя'' беше грозно, но е скандално да се отрича, че благодарение на нея стана истинския топ хит на годината. Преди този форум имаше един друг и там се коментираше яко чалга. 2009 година Преслава беше лидерка и всички припадаха по нея. След като се появи нейното изпълнение изведнъж се почна едно масово хвалене по песента и така малко по-малко стана хита на годината. В никакъв случай Милко не избухва в самото начало. Ние тук добре помним "моралните" подбуди на Пресли да записва това или онова на колеги. И понеже всеки тук има своя версия кога точно най-хвалещата Преслава от колежките за всички времена (Камелия) са се скарали или там смразили отношенията си, нека ви кажа кога точно това се случи. Септември 2008 година, веднага след турнето през 2008. По-паметливите знаят защо. Мога да го напиша пак. Не ми е проблем.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари