Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 ... и в устата си Не-не, на мен само в шепата ми стига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не-не, на мен сашо в шепата ми стига. Ок. Ще оставим тази задача на Сенуж, нали той искаше да смуче косматите гърди на Тони Стораро? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Разбира се, че е позволено, дори е някак задължително. Но фактите, са си факти. Всякаква може да е "чипровската", но бе главната атракция 20 години в този бизнес. О, благодаря - ти поне даваш поле за изява, за разлика от Башурови. Не може всички да се кланяме на "ангелския глас" - екс Динева и настояща Башур и на "вечната атракция" на чалгата - мис Монтана. На вкус и цвет - тавариш нет! И какво сте подхванали Смит днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 А позволено ли е да не харесваме гласа на Камелия - или и ти като феновете на Башурка, ще обявиш за жалки и луди онези, които нищо не чувстват, слушайки ги? Ако не харесваш гласът на Камелия и не смяташ, че тя е една от най-гласовитите изпълнителки на България, трябва да се прегледаш, може би. :1000 (29): Фокс, взе да говориш глупости вече. Камелия няма глас. Бездарна е. Да не говорим за тембър, интониране, вокален диапазон, правилно звукоизвличане.... За караоке е ок Кама. Та тя дори с музикалните термини не е много в час. Поне с такова впечатление оставам от Гласът на България. Има ли смисъл да поствам изпълнения на Деси Слава и Преслава за да чуеш, какво е пеене? ПЕЕНЕ! Не голи цици, шоу и ефектен тоалет на сцената, а ПЕЕНЕ! Както би казало нашето Преси - Опитва се да пее вярно момичето, но не на всеки му се отдава. Все пак това е дарба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 И какво сте подхванали Смит днес? Никой не го е подхванал лично да се заяжда с него. Дискутират се теми, той си излага тезата, но в същото време се изнервя и почва да става мнителен, нападателен, докачлив. Това е често срещано явление тук, ние сме свикнали. Според теб това, което казах по-горе, че Стефимир е видял, опит да ги скарам тях двамата ли е? За какво говорим изобщо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Извинавам се, но няма как някакви слепи последователи на завършени днешни плейбек певачки, да ми обсъждат гласът на Камелия, когато "чипровската" им е попилявала вълшебните гласчета на фаворитките, на поне 50 концерта. Особено пък когато става въпрос за Преслава, когато за пръв път в кариерата си бе тотално хейтвана на турне 2008 не само заради скритото желание да курвее на сцена, което тогава демонстрира. Значи да я сгази Кама в цяла северна България с по 2-3 биса на концерт, а малкото завистливо Пресли да си покаже рогата за пръв път го знаем малко хора. Каква точно е Пресли се видя веднага след турнето когато реши да си го върне на Кама за разбиването, като хвана "Ена" на Пеги Зина и я пееше по 3 пъти на вечер, за да прецака бъдещият проект на Камейсън. Айде да не ми говорите днес когато знаем всичко това за Пресли, каква е там сладурана. Нагледахме се и на влюбвания в песни на колеги, своите забрави. Как така само на нея и е позволено да се влюбва и да присвоява хитове на колеги и това да е ОК? Нещо така да схващате системата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Камелия никога не е имала злоба към Деса. Нито са имали спречкване. Дори и до сега си лайкват снимки в инстаграм и си коментират публикации. А Преса кой я диша? Галена и Янева я отритнаха, Фики я наеба и отритна, с Камелия се скара, наеба на Емилия бившия мъж, на Райна записа дуета с Константин.. Остана й едно лицемерно уважение с Анелия ... Всъщност, и уважението с Анелия го няма след като Преслава си записа сама "Ако утре ме губиш". Ясно е, че много известни личности не харесват Преслава по основателни причини. Само в този форум причината за това се води, че й завиждали задето била 14 години в ТОП 3. А тя всъщност е максимум 12 години ТОП 3, тъй като 2004 и 2016 не беше. Ние тук добре помним "моралните" подбуди на Пресли да записва това или онова на колеги. И понеже всеки тук има своя версия кога точно най-хвалещата Преслава от колежките за всички времена (Камелия) са се скарали или там смразили отношенията си, нека ви кажа кога точно това се случи. Септември 2008 година, веднага след турнето през 2008. По-паметливите знаят защо. Мога да го напиша пак. Не ми е проблем.... Разкажи, че това не го помня... Заради общото им участие? Или то не беше тогава? ПП: Сега видях, че си го написал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Очаквайте в 22:45 резултатите от ''Топ албум'' на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Разкажи, че това не го помня... Заради общото им участие? Или то не беше тогава? Общото участие бе през януари 2011. Нещата започнаха с някакъв необясним и за мен фурор на Кама в северна България на турне 2008. Беше си подредила нещата със здрав микс, а Пресли имаше златен албум и въобще не си бе направила труда да провери как са песните на живо. Само, че заблудата от клубовете, че като се е загаджила с Петко Димитров и има страшен албум с резачки я доведе до вярата, че само трябва да излезе и всички ще припаднат по нея. Не знам кой идиот и бе внушил това, но като излезе на сцената във Видин с една къса кожена пола, маса и стол да ни пее за любов, народа гледаше като опулен. Гробна тишина. Никой не можеше да повярва, че в свитото момиченце от столчето в студиата на Планета живее готова мастия. На втората песен се стегна и добре, че бяха "Нямаш сърце" и "Дяволско желание", че да изкваси. Но хората не бяха доволни. Епицентърът на концертите беше около Константин и Кама, а бисовете хвърчаха предимно за тях. Анелия и Преса минаваха вяло. Анелия нарочно завършваше с балада, за да приспи всичко за Преса. Та как ти се струва Преслава да и е ОК със златен албум, подем в личния живот (има лачен пич), хвалене отвсякъде, а на сцената Коцьо и особено Кама открадваха шоуто. Та това трябваше да е нейното турне. Ивана и Глория ги нямаше, а изведнъж наркомана и Кама грабят полагаемото и се. Не се преживява лесно. Затова след турнето като не взе "Ена", щото струваше 10 000 евра, реши да си го върне на Камейсън. Качваше след всяко участие клипчета как поздравява тоя или оня с "Ена". Целия нет наводни, за да си го върне на Кама. Да, ама оная пък направи такъв клип на "Фалшива кожа", че на такива като Пресли им се дорева... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Извинавам се, но няма как някакви слепи последователи на завършени днешни плейбек певачки, да ми обсъждат гласът на Камелия, когато "чипровската" им е попилявала вълшебните гласчета на фаворитките, на поне 50 концерта. Особено пък когато става въпрос за Преслава, когато за пръв път в кариерата си бе тотално хейтвана на турне 2008 не само заради скритото желание да курвее на сцена, което тогава демонстрира. Значи да я сгази Кама в цяла северна България с по 2-3 биса на концерт, а малкото завистливо Пресли да си покаже рогата за пръв път го знаем малко хора. Каква точно е Пресли се видя веднага след турнето когато реши да си го върне на Кама за разбиването, като хвана "Ена" на Пеги Зина и я пееше по 3 пъти на вечер, за да прецака бъдещият проект на Камейсън. Айде да не ми говорите днес когато знаем всичко това за Пресли, каква е там сладурана. Нагледахме се и на влюбвания в песни на колеги, своите забрави. Как така само на нея и е позволено да се влюбва и да присвоява хитове на колеги и това да е ОК? Нещо така да схващате системата? Моите уважения, но когато моята певачка разбиваше стадионите из цяла Бг с изцяло жив микс, Кеми клатеше плитки в ритъма на записа, по същите тези стадиони. Очаквайте в 22:45 резултатите от ''Топ албум'' на Ивана. Тръпнем! Подмазването ти даде резултат... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Моите уважения, но когато моята певачка разбиваше стадионите из цяла Бг с изцяло жив микс, Кеми клатеше плитки в ритъма на записа, по същите тези стадиони. Тихо тихо, че ако твоята певачка беше такъв фактор, щеше да е на турне 2008, а не да разбира от рекламата по ТВ Планета, че няма да е там.... п.п. Мога да разкажа и за репетицията преди първия концерт на турне 2006, че бях охрана през деня... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 #несеподмазвамнаЯнева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Тихо тихо, че ако твоята певачка беше такъв фактор, щеше да е на турне 2008, а не да разбира от рекламата по ТВ Планета, че няма да е там.... Несправедливо беше да я няма, а някакви си Джени и Андреи да са там! Но това, което казваш е факт! Който не отрича, обаче, казаното по-горе от мен! Леля разтресе с мощни телеса и хитове през 2005, всичко "пълен лайв". :1000 (29): А Кемчи я помним с растата и ботушите тогава - нищо повече! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Не съм съгласен, че версията й на "Шушана" е по-успешна от собствената й продукция, и "Тук жена му пази", и "Не се изтриваш" са с по-голяма гледаемост, ако "Обратно в играта" е песента за изпроводяк на майчинството и тя ще чукне 10 милиона до завръщането. Като за "провал" - за 2 месеца над 5,1 милиона, е прекрасно, предвид и видния съботаж от страна на една долна гадна пасмина. Ще ги направи и Шушаната над 10 милиона. Но тези 10 са с тежест на 20, защото клипа не е качен в официален канал, никога не е правил по 200-300ка на ден, а към днешна дата е с повече гледания от клипове направили за по 1 месец 4-5 милиона, а после забили на втория месец. Тоест гледанията и са постепенни без съмнения за купуване. Освен това няма клип. И освен това е песен, която се пее от много изпълнители и в оригинал е натрупала над 30 милиона. Сега си представи, че не Ментата, а Преслава я беше представила с клип и в официалния канал на Пайнер. Щом нейна версия прави 10 милиона, колко ли щеше да направи ако тя беше пуснала тази песен? Дори и да има разлика в 2-3 милиона с някои от нейните песни, пак става ясно, че сегашните фолк парчета не са дълготрайни хитове и с някой нов надежден композитор Преслава може да прави и по 20 милиона. Просто и Ганев се изчерпа, а и цялата гилдия разчита на него. Колкото и да се старае - всички песни в един стил и едно звучене... Ми не става така. По същата логика, както той пише за Галена , защо била взела тая и оная песен, така и аз подхождам. Знам, че е кавър и нямам нищо против щом е платила, макар че пак е подло от нейна страна, да взема актуален хит, на колега от жанра и така за затапва неговата версия. Галена и Емилия поне направиха на стари песни и така им дадоха нов живот. Само Петя от Толбухин търси на хляба мекото и как да извлича дивиденти на гърба на други. Преслава никога не е взимала актуален хит на колега, за да го затапи... За да те забравя е записана с разрешението на Милко и вместо да го затапи, Преслава му подари в онази година Песен на годината , а днес я отчитаме като един от хитовете на десетилетието. Така, че Милко може само да се радва, че е позволил Преса да я запише. Освен това Преслава не си я пуснала сама в нета. Диджеите и я гепиха и я разпространиха в нета. Та тя беше във вихъра си тогава. За какво и е сама да си пуска песента в интернет. Обичаш да изкривяваш фактите като пишем за Пресли :Р Жените след мен - Дилан не беше никой. Тя се е изкефила на парчето, той е бил ок, и Преса си е платила впоследствие на автора. Драганински май беше... А и песента не от мегахитовете на Преслава. Шушана - Ментата да не е платил правата. Защо Преса или Ема да го правят. Много се преувеличава за това, че Преслава записвала чужди хитове и си ги пускала в нета, за да прецаква колеги... Вярвате ли го или просто искате да дразните феновете и... Помнело се било. Старите песни на Преса се помнят от шепата и фенове тука у форума, но самата тя не ги помни, щом не сме ги чували. А тия смешки как била култивирала нещо по концерти? Кои концерти точно? На тоя етап ще спестим обидите, все пак е бременна и и желая оплитането на щастливо семейно гнездо и да си направят с Павката ли беше поне половин футболен отбор. Ако има участия, ше са до края на май или там докато свършат баловете, ако и позволи състоянието и дотам ще и е. Преслава не е пяла на 5-6 турнета. Песните и не срутват чалготеките вече 15 години. Нито пък е пяла на годишните концерти на Планета... Не сме чували реакция и виждали фурор на Лъжа е в Като 2 капки вода 10 години след излизането. Обществото е толкова пропито от Преслава последните 15 години, че дори най незапознатите хора и знаят поне 2-3 парчета... Преслава е доказала по всички възможни параграфи хитовете си. Съвсем се озлобяваме, за да твърдим подобни глупости... С такава омраза да се лъже и маже... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ок. Ще оставим тази задача на Сенуж, нали той искаше да смуче косматите гърди на Тони Стораро? Еееееее ..... много сте гнусни тази вечер... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Еееееее ..... много сте гнусни тази вечер... Защо? Гърдите на Стораро са секси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Слави, респект, човече!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Смит се натовари, затова пускам хита, малко да го разведря! Когато Джиги псува, ще мълчите - да, да, да, да, да! Когато сипе клетви като циганка - да, да, да, да... Аре, Джиги поеми го в аха... Да, да, да, да! Стана време да те мачка Янева - да, да, да да! Може да ми мачкаш само топките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Янева,ще мачкаш ли топките на Джиги? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Може да ми мачкаш само топките... Джиго се появи! Нощта придоби смисъл! И имаме новина - имал топки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Несправедливо беше да я няма, а някакви си Джени и Андреи да са там! Но това, което казваш е факт! Който не отрича, обаче, казаното по-горе от мен! Леля разтресе с мощни телеса и хитове през 2005, всичко "пълен лайв". :1000 (29): А Кемчи я помним с растата и ботушите тогава - нищо повече! :1000 (30): Споделям гнева ти! Изказвам дори съболезнования, за скоропостижно и насилствено закритата от Пайнер звездна кариера на Ивана тогава. Нека не се бичуваме. Все пък го направиха заради Пресли. Да и освободят хоризонта, да се почувства лидер, острие, да се даде път на младите. Такива вицове някакви циркулираха тогава. Но бе брутално, да не и кажат на Ивана. Нещо като сем. Димитрови да обещаят на Кама "Diamanti i rubini", а тя да разбере от Теньо Гогов, че песента не е за нея и гледа клип на Ивана по ТВ Планета с нейният звезден вариант. Но няма проблем, сигурно така е трябвало да стане. Оня отгоре има много специфично мнение по такива въпроси. Ама пък и Ивана бе отмъстена. От зор да уредят всичко за Пресли бяха забравили, че са поканили дърта ковра, руса такава, която и прецака нагласеното звездно "преслино" турне, с някакви песни от някакъв платинен албум и т.н. После всички на заплата в Пайнер бяха на амбразурата да ни казват, че Пресли е супер, ама не дадоха нито кадър от микса на Камейсън в репортажите от цялото турне. Цензурата е хубаво нещо, когато искаш бързи резултати. Но в перспектива и зад кадър, бекстейджа се смееше с гъза на жалките опити да се игнорира вавилонска (чипровска) кула... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 никога не съм разбрал . какво значи 'мачкане на топки ' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Защо? Гърдите на Стораро са секси! Предпочитам тези на Фики :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Джиго се появи! Нощта придоби смисъл! И имаме новина - имал топки... Да имам за разлика от твойте изсъхнали цици увиснали като на коза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Предпочитам тези на Фики :1000 (10): къде видяхте гърдите на Тони Стораро ? може ли линк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари