Guest Kondomcho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Именно. Пита се задачата, момата ли е толкоз зле, или машината за звезди на чичо Митко, не е това което беше. Или по много и от двете Мисля, че момичето няма нужната харизма, както няколко човека вече казаха. Машината за звезди, че отдавна не е същата е ясно, но въпреки това предостатъчно изпълнители успяват да направят големи хитове. Миналата година имахме и дебютант, който произведе песен с близо 20 млн. гледания - забравих му името, онзи, който Роксана прикотка после да презапишат песента му в дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Преси от 2008-ма я отписват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Любимата ми песен за миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много ясно, че машината не работи. Вече никой не гледа Планета. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 "Дъното" на чалгата регистрира по-голям интерес за едно денонощие от Яница Ай честито Джулка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 По тази песен беше откачил Фокси и беше убеден, че ще е мегахит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 По тази песен беше откачил Фокси и беше убеден, че ще е мегахит Теди реално погледнато е много по-подходяща за голяма звезда. Талантлива, харизматична, красива, сама си пише нещата...Единственото лошо е, че е много пошла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Теди реално погледнато е много по-подходяща за голяма звезда. Талантлива, харизматична, красива, сама си пише нещата...Единственото лошо е, че е много пошла. Никой не я приема на сериозно. Тя е в нишата на Андреа, Камелия и пр. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Джулия е много яка, наистина има шанс да стане нещо повече, но все още не е изкарала някакъв тотален хит каквито Яница и Лорена изкараха от Оцко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Никой не я приема на сериозно. Тя е в нишата на Андреа, Камелия и пр. Нищо общо няма с тях. Единственото е че са руси и разголени, но тя може да пее. Джулия е много яка, наистина има шанс да стане нещо повече, но все още не е изкарала някакъв тотален хит каквито Яница и Лорена изкараха от Оцко. Яница голям хит няма да види никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яница голям хит няма да види никога. То и твоята не е видяла такъв от 4 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 То и твоята не е видяла такъв от 4 години. Яни ще си мечтае за кариера като на Андреа. То виж че върви по нейната нишка, ама йок. Вече не е печеливша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яни ще си мечтае за кариера като на Андреа. То виж че върви по нейната нишка, ама йок. Вече не е печеливша. Към днешна дата Яница предизвиква по-голям интерес колкото и да ти е гадно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Към днешна дата Яница предизвиква по-голям интерес колкото и да ти е гадно. Защо да ми е гадно? Аз я харесвам, но никога няма да усети какво е да си звезда. Само с разкрачване и лампи не става, трябва и акъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Защо да ми е гадно? Аз я харесвам, но никога няма да усети какво е да си звезда. Само с разкрачване и лампи не става, трябва и акъл. Дам, голямата звезда накрая реши да използва временна сензация за да се опита да види хит, но пак без успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Дам, голямата звезда накрая реши да използва временна сензация за да се опита да види хит, но пак без успех. Темата беше за Яница, не за Андреа. Веднага да се нападне любимката на опонента. Андреа, ако си оправи жлезата, Яница ще коленичи пред нея да й лъска обувките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Темата беше за Яница, не за Андреа. Веднага да се нападне любимката на опонента. Андреа, ако си оправи жлезата, Яница ще коленичи пред нея да й лъска обувките. То и Деси Слава е дебела, и на нея също й разтягат клиповете, но пак успява да види хитове. Въобще не се оправдавай с килограмите на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Андреа да не прави по 5 песни на година и те да не са успешни? Тя пуска по една песен, колкото да се отчете. Сама се отказа, не е като да се бута и да няма успех. Яница ако ще главата на Бойко да си закачи в междукрачието, никога няма да предизвика скандал като Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 То и Деси Слава е дебела, и на нея също й разтягат клиповете, но пак успява да види хитове. Въобще не се оправдавай с килограмите на Андреа. Деси Слава няма проблем с щитовидната жлеза. Ти изобщо не си наясно какво означава това. Не е просто да напълнееш. Има умора, депресии, забавен метаболизъм, клетките ти не произвеждат енергия. Така се губи вдъновение и ищах за работа. Животът на такива хора е пълен леш. Според мен Андреа и затова все още не е забременяла. Иначе защо да чака, обичат се толкова години с мъжа до нея, кариерата в момента е на заден план, но бебе още няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яница ако ще главата на Бойко да си закачи в междукрачието :roll1: Кой Бойко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Аз не съм забелязал да се е харесала в началото както бе с Преса. Тази само клубни чекии маха. За къде го крие и пази този талант. За другия свят ли...Кой и плаща за клипове през 2 месеца и защо Митко не е такъв загрижен продуцент и за другите си певици. Тази е менте. Не вярвам да ми стане симпатична Със сигурност не й ги плаща Митака, просто защото не дава 5 пари за нея. Всъщност си мисля, че вече за никой не дава 5 пари, точно за това и Джулия се открои- защото изцяло Пашев се занимава с нея. А иначе не знам защо толкова много се питате защо няма нови изпълнители в Пайнер? Отговорът е един и е пределно ясен- заради условията. Плащаш си всичко, взимат ти половината от хонорара и насреща получаваш Youtube канал и ТВ Планета. Само дето докато стигнеш до тях трябва да платиш поне 10 бона и това през 2-3 месеца, с една песен не става така или иначе. Тва ако не е от родители или от проституиране как по друг начин да се изкарат тия пари? Така е и в БГ рапа, за това е пълно с наивни изпълнители със собствени каналчета, които си мислят, че ще направят нещо и ще си прибират цял хонорар. Да ама не. Просто нямаш ли богати родители или любовник не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Със сигурност не й ги плаща Митака, просто защото не дава 5 пари за нея. Всъщност си мисля, че вече за никой не дава 5 пари, точно за това и Джулия се открои- защото изцяло Пашев се занимава с нея. А иначе не знам защо толкова много се питате защо няма нови изпълнители в Пайнер? Отговорът е един и е пределно ясен- заради условията. Плащаш си всичко, взимат ти половината от хонорара и насреща получаваш Youtube канал и ТВ Планета. Само дето докато стигнеш до тях трябва да платиш поне 10 бона и това през 2-3 месеца, с една песен не става така или иначе. Тва ако не е от родители или от проституиране как по друг начин да се изкарат тия пари? Така е и в БГ рапа, за това е пълно с наивни изпълнители със собствени каналчета, които си мислят, че ще направят нещо и ще си прибират цял хонорар. Да ама не. Просто нямаш ли богати родители или любовник не става. Нищо общо с реалността. :roll1: Кой Бойко? Оня селяндур дето съсипа България, сеш се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Темата беше за Яница, не за Андреа. Веднага да се нападне любимката на опонента. Андреа, ако си оправи жлезата, Яница ще коленичи пред нея да й лъска обувките. Защо си вярвате, че Андреа някога ще се завърне ? След като напусна Пайнер, никой не я брои за жива освен вас. И тя много добре го знае това, че вече няма начин да си завърне позициите, а вие тука се чудите с какво да я оправдаете.Дори и да има вероятност това да се случи, дотогава Андреа ще го прави на Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Яница никога не е искала да е лидер. Тя и да иска е невъзможно при наличието на Галена и Преслава. Просто стана масово популярна и харесвана, натрупа доста фенове и си пуска стабилни хитове, които й се пускат по дискотеките, макар последните й 2 песни да са слаби. Просто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Андреа има песен от Оцко, успокойте се, хит ще има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари