Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Споделям гнева ти! Изказвам дори съболезнования, за скоропостижно и насилствено закритата от Пайнер звездна кариера на Ивана тогава. Нека не се бичуваме. Все пък го направиха заради Пресли. Да и освободят хоризонта, да се почувства лидер, острие, да се даде път на младите. Такива вицове някакви циркулираха тогава. Но бе брутално, да не и кажат на Ивана. Нещо като сем. Димитрови да обещаят на Кама "Diamanti i rubini", а тя да разбере от Теньо Гогов, че песента не е за нея и гледа клип на Ивана по ТВ Планета с нейният звезден вариант. Но няма проблем, сигурно така е трябвало да стане. Оня отгоре има много специфично мнение по такива въпроси. Ама пък и Ивана бе отмъстена. От зор да уредят всичко за Пресли бяха забравили, че са поканили дърта ковра, руса такава, която и прецака нагласеното звездно "преслино" турне, с някакви песни от някакъв платинен албум и т.н. и после всички бяха на амбразурата да ни казват, че Пресли е супер, ама не дадоха нито кадър от микса на Камейсън в репортажите от цялото турне. Цензурата е хубаво нещо, когато искаш бързи резултати. Но в перспектива и зад кадър, бекстейджа се смееше с гъза на жалките опити на се игнорира вавилонска (чипровска) кула... Диаманти и рубини" е песен на Коста Марков, не на Неда... И се разбрахме по темата, че Ивана е направила услуга на Кама тогава, тъй като втората нямаше да може да направи такъв бесен хит от нея, както лелята на всички времена. А за оная репетиция през 2006 си разказвал - приемам с най-добри чувства, че те е напекло слънцето, та ти се е счуло Ваня да пее фалшиво, тъй като на сцената такова нещо нямаше вечерта. Но нормално, във Видин пече яко юлските обеди, а ти си бил в униформа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Да имам за разлика от твойте изсъхнали цици увиснали като на коза Перманентен бан!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Да имам за разлика от твойте изсъхнали цици увиснали като на коза Ти си се сношавал с коза, та си запознат с нейната анатомия? Имаме още една новина тази вечер - Джигито съвсем се е разкрепостил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ти си се сношавал с коза, та си запознат с нейната анатомия? Имаме още една новина тази вечер - Джигито съвсем се е разкрепостил! Нормално,като никой човек не му пуска. Като овчарите по планините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Да имам за разлика от твойте изсъхнали цици увиснали като на коза Почивка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нито в изпълнение на Марков, нито в на Галена песента е била голям хит. Галена просто припомни на по-младата аудитория за съществуването на тази красива балада. Потребителят, който си цитирал е наясно е нечистота на обсъжданата практика, но нали й е фен, гледа да я защити. Никога няма да признаят, че не е постъпила правилно, обаче на всички ни е ясно за какво става въпрос. Един малкото й обективни фенове е Кака Кели. Той поне не я жали, като ехидничи и задкулисничи. Песента на Коста Марков беше хит и то от последните му. Песента още на Тракия Фолк се отличи с награда и покрай нея К.Марков започна да пише музика и за други колеги. Първо 5-6 месеца се въртя без клип, а после Коста пусна и клип. Песента е достигала топ 3 в класациите на НФ и се беше задържала до другата година. Как така прецени, че не била хит и рече та отсече? :1000 (29): Аз продължавам да се чудя вие ли сте прекалено озлобени или аз съм твърде дебелокож, но не виждам нищо лошо в постъпката на Преслава. Искала е позволение на Милко за я запише. Получила го е. Въпреки, че песента на Милко 2 месеца събираше прах, след като Преслава влезе в дискотеките с нея, впоследствие завъртяха и оригинала на Милко. Цялата държава разбра за тази песен от Преслава. Повече има за какво да и е благодарен, отколкото да и се сърди. не случайно я покани да изпеят заедно песента на един концерт тогава. Което също е показателно за реалните обстоятелства. Много държите Преслава да е измекярката, а Милко и Дилан жертвите. Наистина долавям злоба и лицемерие по тази тема... Ако не беше Преслава, днес нямаше да помним и коментираме песните на Дилан и Милко. Както е било винаги. Милко има и други не по лоши песни от За да те забравя. Преслава не е виновна, че е феномен и любимка на диджеите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 къде видяхте гърдите на Тони Стораро ? може ли линк На живо сме ги гледали, миличко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Диаманти и рубини" е песен на Коста Марков, не на Неда... И се разбрахме по темата, че Ивана е направила услуга на Кама тогава, тъй като втората нямаше да може да направи такъв бесен хит от нея, както лелята на всички времена. А за оная репетиция през 2006 си разказвал - приемам с най-добри чувства, че те е напекло слънцето, та ти се е счуло Ваня да пее фалшиво, тъй като на сцената такова нещо нямаше вечерта. Но нормално, във Видин пече яко юлските обеди, а ти си бил в униформа... Верно слънцето бе силно, а и над 40 градуса беше. Но пък да съм точно там, където започва "чипровският" реванш е някак измислено за мен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 къде видяхте гърдите на Тони Стораро ? може ли линк Показа ми ги в една дискотека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Единствената песен която не писва тая година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Верно слънцето бе силно, а и над 40 градуса беше. Но пък да съм точно там, където започва "чипровският" реванш е някак измислено за мен... И аз съм ходила във Видин, скъпи. Знам какво е слънцето! Питаш ли какво е било на една такава мощна и пищна жена да пее под неговите палещи лъчи, при положение, че само миглите и ружа на скулите на лелка тежат около кило... :1000 (29): Я бъди по-снизходителен! :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Единствената песен която не писва тая година. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 :Vishenka_05: Нея дори веднъж не съм я слушал цялата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 🙈🙉🙊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Невероятна! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Единствената песен която не писва тая година. Ти като колан, кажи ли го играеш? Стяга ли те нещо сменяш дупката.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нея дори веднъж не съм я слушал цялата. :1000 (29): Крайно време е да коригираме този значим пропуск! Невероятна! Пак ли започна с треторазрядниците, точно когато заговорихме за мега леля! Коронният ти номер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Невероятна! Помним ли как я изпя на наградите като на запис. Брутална! Мачкаше с яки песни и сценични изяви, но не се оцени Коментирай този гръцко-български шедьовър: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Да се учат как се прави "пълен лайв, дай" на Кайо треторазрядните! И каква реакция още в началото на "Не е ваша работа"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Помним ли как я изпя на наградите като на запис. Брутална! Мачкаше с яки песни и сценични изяви, но не се оцени Коментирай този гръцко-български шедьовър: Да! Но мачкаше с нелеп тоалет - рокля на камериерка в хотел с лампички от елха около нея :1000 (29): А дуета също го изпяха перфектно: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Още един прекрасен лайв на Диди Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Песента на Коста Марков беше хит и то от последните му. Песента още на Тракия Фолк се отличи с награда и покрай нея К.Марков започна да пише музика и за други колеги. Първо 5-6 месеца се въртя без клип, а после Коста пусна и клип. Песента е достигала топ 3 в класациите на НФ и се беше задържала до другата година. Как така прецени, че не била хит и рече та отсече? :1000 (29): Песента на Коста Марков не е била голям хит, а Vancho така твърдеше, чак каза, че нямала нужда от възраждане - толкова голям хит била. Беше средно популярна балада. Ако беше била някакъв грандиозен златен хит, хората щяха да я помнят и днес, младите щяха да я знаят, а освен запалените почитатели жанра като нас никой не се сеща за нея. Била е един сезонен хит. Тя и на Галена версията не стана кой знае колко полуярна. Аз продължавам да се чудя вие ли сте прекалено озлобени или аз съм твърде дебелокож, но не виждам нищо лошо в постъпката на Преслава. Искала е позволение на Милко за я запише. Получила го е. Въпреки, че песента на Милко 2 месеца събираше прах, след като Преслава влезе в дискотеките с нея, впоследствие завъртяха и оригинала на Милко. Цялата държава разбра за тази песен от Преслава. Повече има за какво да и е благодарен, отколкото да и се сърди. не случайно я покани да изпеят заедно песента на един концерт тогава. Което също е показателно за реалните обстоятелства. Много държите Преслава да е измекярката, а Милко и Дилан жертвите. Наистина долавям злоба и лицемерие по тази тема... Ако не беше Преслава, днес нямаше да помним и коментираме песните на Дилан и Милко. Както е било винаги. Милко има и други не по лоши песни от За да те забравя. Преслава не е виновна, че е феномен и любимка на диджеите. Според мен ти си твърде дебелокож. Или просто решаваш да застанеш на страната на Преслава, както доста често правиш. Тя ти е симпатична, Галена - не. В случая спорът отново беше на тема Преслава-Галена. Или виждаш нещата по различен начин, не знам... Хората затова сме различни, защото всеки си има своя преценка и виждане за нещата, свое усещане. Аз не съм съгласен, че "За да те забравя" не е била популярна без намесата на Преслава. През 2009 година Планета ТВ все още се радваше на доста голяма популярност, хората я гледаха, а Хари Янакиев се беше постарал да ни я пуска през 20 минути. Облъчването беше налице и без Преслава. Като цяло ми направи впечатление, че парчето се разви доста бавно, може би набираше скорост 6 месеца преди всички в държавата да разберат за нея. Естествено, че толбухинската спомогна много, за да се популяризира още повече. Лично мен обаче тази практика да почваш да пееш актуален хит на свой колега не ме кефи. По участия - наживо, да. Всеки го прави. Ама да правиш своя версия, която да звучи в дискотеките - прекалено е. И този аргумент - не Преслава, а диджеите били пуснали нейната версия в нета - ми звучи слабо. Тя сякаш никога не се е досещала, че парчето ще изтече в нета. Малко ми напомня на случаите отпреди 8-10 години, когато някои певици си пееха предпремиерно новите песни на участия, а после се оплакваха, че били изтекли в нета. Малко пиниз "Излизам от къщата на Биг Брадър, защото обичам всички и сърце не ми дава да номинирам някой от съквартирантите". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Всъщност това с Пресче и Брадъра беше наистина много нелепо. Излизането от невъзможност да си избере кого да номинира, историята с Гъмов, "мама и тате" Ритонци... Не че Мара си тръгна от тъга по Марая... И в двата случая беше смешно, особено когато в "На кафе" всички се правеха на ударени и за двете... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Всъщност това с Пресче и Брадъра беше наистина много нелепо. Излизането от невъзможност да си избере кого да номинира, историята с Гъмов, "мама и тате" Ритонци... Не че Мара си тръгна от тъга по Марая... И в двата случая беше смешно, особено когато в "На кафе" всички се правеха на ударени и за двете... Историята с Гъмов беше такъв смях. Всички я знаем, че си пада по млади лоши момчета-мафиотчета и изведнъж 45 годишния беден алкохолизиран актьорец й плени сърцето. Той май взе, че лапна по нея, а тя след като излезе, тотално го отряза. После мама и тате имаха юбилеен концерт в НДК, за който Лисана имаше специална покана, а така и не отиде. Родоотспъница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари