Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

То точно тогава започна и да й се срива имиджа на Преслава- покрай напускането на Брадъра. Когато влезе все още я издигаха в култ и главно ние по-заинтересуваните от жанра знаехме, че тя вече не е това, което беше преди. Дори вървеше натам да е певицата с най-добър имидж в шоуто. Но тя и Митко й подсигуриха един стабилен хейт като се опитаха да изкарат зрителите шарани. А после като се върна и тръгна да спи в едно легло с Гъмов- съвсем... :1000 (29): След това и Капките я довършиха.

И все пак трябва да отбележим, че успя да остане интересна дори и след това и след резила при анкетата на Планета. С по един голям хит на година, но хит...

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Джиго е моята муза! :Vishenka_05:

Ще издам цял албум, посветен на топлите ни чувства! :girl_cry2:

В негова чест си смених подписа, за да ми гледа противната крива мутра в по близък план :Vishenka_05:

Ползвай за обложка :1000 (29):

Изцепките на Камелия са умишлено правени с цел скандал и вдигане на шум. Преслава не е направила нищо нарочно и пак се е излагала като кифладжийка.

- Презаписване на "За да те забравя"

- Отмъкване на чужда актуална песен (тази на Дилан)

- "Другата година ще й я вземем!!" и почерпки с пици...

- Припадъци по участия и неадекватно поведение след интоксикации с Бог знае какви субстанции

- Побоища на паркинги

- Побоища в кръчми

- Замеряне с пепелници и слизане от сцената за известен период по тоя повод

- Връзки с мафиоти и хулигани

- Лъжата "Излизам от Биг Брадър, защото обичам всеки и сърце не ми дава да номинирам"

- Презаписване на "Шушана"

Сигурно пропускам някои.

Ако, Криси Патрашкова, успокой топката , дишай... От тук само лъжата в БигБрадър и наркоманските и падения преди години са изцепки на Преслава, от които е пострадал имиджа и. Всичко останало са митове и легенди от фенове на пренебрегнати през годините певици. Малцина са тези като нас, които да не са изтървали нито един скандал във фолка. Хората като не се вълнуват отдавна и не се впечатляват от изцепките на чалгаджийките. Не си мисли, че онова с пиците се знае или помни от някой извън форума. Вие често си боравите с този аргумент, за да я изкарате най долната , но нито касов бон, нито свидетели от масата на Преслава сме видели, за да го ползваш като аргумент. Това, че ти си форумската клюкарска и вярваш на всичко, което се пусне като мълва си е твое право и твой манталитет. Не очаквай всички да разсъвдаваме като теб. Логиката ти и изказванията ти често ми напомнят за феномена Емилия...

Камелия никога не е имала злоба към Деса. Нито са имали спречкване. Дори и до сега си лайкват снимки в инстаграм и си коментират публикации.

А Преса кой я диша? Галена и Янева я отритнаха, Фики я наеба и отритна, с Камелия се скара, наеба на Емилия бившия мъж, на Райна записа дуета с Константин.. Остана й едно лицемерно уважение с Анелия ...

Не съм виждал откакто Деса е в Пайнер да са разменяли лайкове. Радвам се, че не са позволили на интриги и фенски бълвочи да им повлияят на отношенията. Кога са си лайквали неща? Линк?

image.png

Сподели в други сайтове

Не съм виждал откакто Деса е в Пайнер да са разменяли лайкове. Радвам се, че не са позволили на интриги и фенски бълвочи да им повлияят на отношенията. Кога са си лайквали неща? Линк?

Интересно, даже много интересно. Значи докато Кама е в Пайнер може да си разменят лайкове, а като нещата се завъртят фирмената лоялност спира Деса? :whistling:

Сподели в други сайтове

В негова чест си смених подписа, за да ми гледа противната крива мутра в по близък план :Vishenka_05:

Ползвай за обложка :1000 (29):

Щом имам ексклузивни права върху снимката, отстъпени от теб - това ще да е обложката на албума "Добре дошъл, Джиги"! :Vishenka_05:

Да си честитя ли??

:1000 (29): :1000 (29):

Протестирай с голата си гръд срещу блока на Джиго! :3fdb8960598fa63e:

Припадате ли в очакване на топа на Ваня Калудофф ?

ето

Ето това чукане чаках! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Песента на Коста Марков не е била голям хит, а Vancho така твърдеше, чак каза, че нямала нужда от възраждане - толкова голям хит била. Беше средно популярна балада. Ако беше била някакъв грандиозен златен хит, хората щяха да я помнят и днес, младите щяха да я знаят, а освен запалените почитатели жанра като нас никой не се сеща за нея. Била е един сезонен хит. Тя и на Галена версията не стана кой знае колко полуярна.

Според мен ти си твърде дебелокож. Или просто решаваш да застанеш на страната на Преслава, както доста често правиш. Тя ти е симпатична, Галена - не. В случая спорът отново беше на тема Преслава-Галена.

Или виждаш нещата по различен начин, не знам... Хората затова сме различни, защото всеки си има своя преценка и виждане за нещата, свое усещане.

Аз не съм съгласен, че "За да те забравя" не е била популярна без намесата на Преслава. През 2009 година Планета ТВ все още се радваше на доста голяма популярност, хората я гледаха, а Хари Янакиев се беше постарал да ни я пуска през 20 минути. Облъчването беше налице и без Преслава. Като цяло ми направи впечатление, че парчето се разви доста бавно, може би набираше скорост 6 месеца преди всички в държавата да разберат за нея. Естествено, че толбухинската спомогна много, за да се популяризира още повече. Лично мен обаче тази практика да почваш да пееш актуален хит на свой колега не ме кефи. По участия - наживо, да. Всеки го прави. Ама да правиш своя версия, която да звучи в дискотеките - прекалено е.

И този аргумент - не Преслава, а диджеите били пуснали нейната версия в нета - ми звучи слабо. Тя сякаш никога не се е досещала, че парчето ще изтече в нета. Малко ми напомня на случаите отпреди 8-10 години, когато някои певици си пееха предпремиерно новите песни на участия, а после се оплакваха, че били изтекли в нета. Малко пиниз "Излизам от къщата на Биг Брадър, защото обичам всички и сърце не ми дава да номинирам някой от съквартирантите".

2002-03 малцина бяха имената от попфолка, които се котират масово от цялата държава. Деса, Азис, Ивана и Камелия. Искам да остана буден е имала стабилен успех за времето, в което е излязла. Не всички хитове от миналото остават такива и към днешна дата. И обратно. Песни, които не са направили впечатление с излизането си, с времето са ставали визитки за някои изпълнители. Както стана с Имам само едно сърце. Дори и той го каза в интерю. Та Искам да остана буден беше по голям хит от Имам само едно сърце и беше на по добри места в класациите.

Грешиш. Не симпатизирам на Преслава. Харесвам и симпатизирам единствено на ДесиСлава. Уважавам Гло. Харесвам много песни на Джена и Алисия. Всички останали са ми безразлични. Нито Галена ми е анти. Нито Преслава ми е някаква любимка. Но ме дразнят груповите атаки към Преслава и феновете и, затова и взимам страната в повечето случаи.

Беше популярна само в гилдията. Песента не беше нито в класациите, нито в клубовете. Убеден съм на 100 процента, но няма как да го докажа, защото всичко от вбокса и тубата е изтрито от този период...

Според мен когато Преслава я е записвала не е очаквала впоследствие да спомогне да стане хита на годината, но и ябълката на раздора. Невинно е записала след позволението на Милко негова песен и впоследствие се развиха по друг начин нещата. Никой не е очаквал такъв развой. Ако е направила онова с Дилан с цел да се повтори успеха съзнателно ,тогава наистина би било подло. Но това са догадки. Наистина няма как да знаем категорично, за да го твърдим категорично. А и тя не просто спомогна. Тя направи За да те забравя песен на годината. Иначе да, забелязал съм, че обича да се намърдва до актуални имена и по концерти да прави уж жестове като излиза на сцена докато колеги пеят големи хитове. И с Пиян и Борето, и с трио БИК, и с Коце, и покрай Милко, и покрай Елена, и покрай Галена. Къде ли не се намърда, но това е по скоро забавно, отколкото чак толкова дразнещо.

image.png

Сподели в други сайтове

Всеки си има кусури, няма идеални хора. Но някак, поне за мен има много голямо значение кой и как успява. Моралните победи са до живот, другите се забравят.

Сподели в други сайтове

Интересно, даже много интересно. Значи докато Кама е в Пайнер може да си разменят лайкове, а като нещата се завъртят фирмената лоялност спира Деса? :whistling:

Пак се извъртат думите ми. Просто от както Деса влезе в Пайнер, не съм ги виждал на едно и също място. И преди това не знам да са си лайквали публикации, но са били на една маса и са говорили топло за отношенията си.

image.png

Сподели в други сайтове

Пак се извъртат думите ми. Просто от както Деса влезе в Пайнер, не съм ги виждал на едно и също място. И преди това не знам да са си лайквали публикации, но са били на една маса и са говорили топло за отношенията си.
Е, Кама отиде на промоцията на последния албум на Деса.

5e_xnrr17.jpg

Сподели в други сайтове

Именно, именно, много добре сме те разбрали. Някой може да бъде 17 години във фирмата и да не му пука за фирмената лоялност, но други са напълно зависими от нея...

Сподели в други сайтове

Ако, Криси Патрашкова, успокой топката , дишай... От тук само лъжата в БигБрадър и наркоманските и падения преди години са изцепки на Преслава, от които е пострадал имиджа и. Всичко останало са митове и легенди от фенове на пренебрегнати през годините певици. Малцина са тези като нас, които да не са изтървали нито един скандал във фолка. Хората като не се вълнуват отдавна и не се впечатляват от изцепките на чалгаджийките. Не си мисли, че онова с пиците се знае или помни от някой извън форума. Вие често си боравите с този аргумент, за да я изкарате най долната , но нито касов бон, нито свидетели от масата на Преслава сме видели, за да го ползваш като аргумент.

Скъпа непорочна Мона Лиза, топката е спокойна, а дишането равномерно.

И да не е вярно това с пиците, всичко друго остава и е факт. Всичките побоища и скандали. Не прочете ли, че инициалите й фигурират в доклади на МВР?

Изобщо не ме интересува средностатистеският българин какво помни и от какво се вълнува. Ние не сме масата, помним всичко и сме тук, за да го обсъждаме.

Това, че ти си форумската клюкарска и вярваш на всичко, което се пусне като мълва си е твое право и твой манталитет. Не очаквай всички да разсъвдаваме като теб. Логиката ти и изказванията ти често ми напомнят за феномена Емилия...

Някъде да съм казал, че очаквам ти или всички да разсъждавате като мен? В предния си пост ти обясних, че всеки си има различни нагласи и възприятия.

Сподели в други сайтове

Леля на десетилетието!

И аз я обожавам! Много силно въздейства... :Vishenka_05:

Тази вечер съм на ретро вълна, но само на топа от ретро фолка - Глория, Деса и Ивана + старите песни на Тонката с косматите гърди :3fdb8960598fa63e:

Помним ли това? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Някъде да съм казал, че очаквам ти или всички да разсъждавате като мен? В предния си пост ти обясних, че всеки си има различни нагласи и възприятия.

И все пак не е нужно да се обясняваш на Слави. :rolleyes: Все пак ми напомняш на Емилия. А има къде-къде по-лоши варианти като Десислава, Анелия или Гергана.

Сподели в други сайтове

Именно, именно, много добре сме те разбрали. Някой може да бъде 17 години във фирмата и да не му пука за фирмената лоялност, но други са напълно зависими от нея...

Напротив. Дори когато във ФолкМаратон Жени се опита да накара Деси Слава да каже едва ли не, че е напуснала преди 12год заради интрига на Камелия, но Деса разясни, че тя не е била основен фактор за решението и предпочете да не я злепоставя и не позволи на пайнер и фолкмаратон да използват името и в нечия война. С тази си постъпка е проявила немалко уважение към Камелия. Така, че не си мисли, че ДесиСлава е бот, който по осмотрение на Димиторв ще сяда, ляга и подава лапа. ДесиСлава не обича да я завъркват в интриги. Беше публикувала Губиш ме на Рени, въпреки обидите, които Рени и Димитров си разменят публично. Така че говориш отново без да знаеш. Ето, и Сашо каза, че си лайквали неща. Аз ако съм пропуснал, свидетели има :whistling:

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...