Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 И все пак не е нужно да се обясняваш на Слави. Все пак ми напомняш на Емилия. А има къде-къде по-лоши варианти като Десислава, Анелия или Гергана. Напомням ти на Емилия? Хехе, това е комплимент от твоята уста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Напомням ти на Емилия? Хехе, това е комплимент от твоята уста. "Му" напомняш :1000 (29): Ама то пак си е комплимент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Тази вечер съм на ретро вълна, но само на топа от ретро фолка - Глория, Деса и Ивана + старите песни на Тонката с косматите гърди Помним ли това? :1000 (29): Как да не го помня? Любимата ми фотосесия на Тоньо. Що съм въздишала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 "Му" напомняш :1000 (29): Ама то пак си е комплимент. Той ми се дразни. Усещам го, че с някои постове му бъркам в Мона-Лизата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как да не го помня? Любимата ми фотосесия на Тоньо. Що съм въздишала... И Сенуж иска да бъде обладан от Тони Стораро. Внимавай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 И Сенуж иска да бъде обладан от Тони Стораро. Внимавай. Престанете да го закачате Ние ще си го поделим някак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Как да не го помня? Любимата ми фотосесия на Тоньо. Що съм въздишала... Колко е млад и зелен тук, малее... сега май ме кефи повече, като визия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Колко е млад и зелен тук, малее... сега май ме кефи повече, като визия Устните и очите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Престанете да го закачате Ние ще си го поделим някак! Е вие с много сте го поделили. За никой не е тайна, че не е от най-верните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Колко е млад и зелен тук, малее... сега май ме кефи повече, като визия В този му период "жълтите" вече го спрягаха за тъпкач на Азис. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Е вие с много сте го поделили. За никой не е тайна, че не е от най-верните. Но Яна не я е искал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Но Яна не я е искал... Ау, разказвай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ау, разказвай. Вие виждали ли сте Янка отблизо на дневна светлина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Устните и очите... С брадичка е ме кефи повече, по-мъжествен е В този му период "жълтите" вече го спрягаха за тъпкач на Азис. :1000 (29): Това от теб го чувам, кога са ги спрягали? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Вие виждали ли сте Янка отблизо на дневна светлина? :1000 (29): Ама аз помислих, че го казваш сериозно. Но нека сме искрени - Стораро се излага с песни. Вече или само балади или долни кючеци. Да се върне към гръцките кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Това от теб го чувам, кога са ги спрягали? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Чакам за лятото от Райнето нещо дори по-хитово.Това парче не омръзва! Много як хит нацели, дано продължи да радва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Но нека сме искрени - Стораро се излага с песни. Вече или само балади или долни кючеци. Да се върне към гръцките кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Тъкмо се сетих и аз за тази песен. Уникални гласове са и двамата! Искам си този Тониииииии ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Е, Кама отиде на промоцията на последния албум на Деса. Да, знам. Супер. На промоцията на Янева преди 5 години стояха една до друга и си лафиха доста сладкодумно. След това не са се засичали публично. Скъпа непорочна Мона Лиза, топката е спокойна, а дишането равномерно. И да не е вярно това с пиците, всичко друго остава и е факт. Всичките побоища и скандали. Не прочете ли, че инициалите й фигурират в доклади на МВР? Изобщо не ме интересува средностатистеският българин какво помни и от какво се вълнува. Ние не сме масата, помним всичко и сме тук, за да го обсъждаме. Някъде да съм казал, че очаквам ти или всички да разсъждавате като мен? В предния си пост ти обясних, че всеки си има различни нагласи и възприятия. Всичко, което си описал в 4-5 реда, съм обобщил под наркомански прояви. Все пак пеят в заведения, пълни с мутри, алкохол и наркотици. Не намирам за скандално името и да е намесено често в подобни скандали. Не знам чак толквоа за какви кървави побоища говориш, но предполагам нито Преслава е пребила някой, нито пък някой е пребил нея. Много звезди имат срамни наркомански периоди. Галена и тя често се държи като надрусана по участия. Анелия също в миналото обичаше бялото повече от хляба. Твърде основна роля във всяко нещастие/бедствие отдавате на Преслава... Наистина си мисля, че това, че е взимала Певица на годината, когато други са били топ, са определили мнението ви по всеки казус с нея предварително. Добре, че Деса не беше в Пайнер. Сигурно и аз щях да я обработвам с вас :1000 (29): И все пак не е нужно да се обясняваш на Слави. Все пак ми напомняш на Емилия. А има къде-къде по-лоши варианти като Десислава, Анелия или Гергана. Емилия е такъв тъпунгер, че всички други са като завършили харвард пред нея... ДесиСлава отдавна израстна в това отношение. Към днешна дата е сред най добре и правилно говорещи изпълнители. А и тя от лиготия е давала вид на тъпа. Примерите с изцепки и се свеждат до първия биг брадър в който взе участие, а на Емилия от малкото национален ефир, който е видяла, изцепките и една след друга са струели. И така до ден днешен. Не може дори да се изкаже. Гледа тъпо като теле и много приказки за нищо. Просто Емилия е титана на мисълта в чалгата. И Софка не може да и се опре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Чакам за лятото от Райнето нещо дори по-хитово.Това парче не омръзва! Много як хит нацели, дано продължи да радва. Скоро нова песен и дай Боже хит. Е, той я подари на Лиска. Неговата версия е много по-яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Емилия е такъв тъпунгер, че всички други са като завършили харвард пред нея... ДесиСлава отдавна израстна в това отношение. Към днешна дата е сред най добре и правилно говорещи изпълнители. А и тя от лиготия е давала вид на тъпа. Примерите с изцепки и се свеждат до първия биг брадър в който взе участие, а на Емилия от малкото национален ефир, който е видяла, изцепките и една след друга са струели. И така до ден днешен. Не може дори да се изкаже. Гледа тъпо като теле и много приказки за нищо. Просто Емилия е титана на мисълта в чалгата. И Софка не може да и се опре... Точно така! Да не ти е сестра Башурето?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Е, той я подари на Лиска. Неговата версия е много по-яка. Той беше подарил и "Да те бях ранила" на Джена. Или е прекалено щедър, или прекалено тъп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Скоро нова песен и дай Боже хит. Не съм й фен, но дано да изкара нещо хитово, харесвала ми е винаги като визия и глас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Именно, но само ти не разбра какво казах.... Да Белия зъб е перфектна..безхитова и в забвение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари