Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Той ми се дразни. Усещам го, че с някои постове му бъркам в Мона-Лизата. :3fdb8960598fa63e:

Да, дразни ме на моменти инфантилното ти поведение и манталитет. В доста ситуации тук във форума си ме изненадвал с глупави и повърхностни разсъждения. Освен това не харесвам клюкарщини, интриги, а ти често си главен инициатор. А и смятам, че човек не трябва да излага на показ целия си живот във форума, а често измежду другото ни занимаваш повече с особата си и отношенията ти с този или онзи потребител, отколкото да пишеш за чалга. За чалга се включваш ако има тлъсти жълтини или ако някоя опетни друга... Лесен за разчитане и не те чувствам за равностоен опонент. Не си Фокси, Янева, или някой, който има какво да каже. Ти си по скоро от онези в режим стадно мислене и наречени средностатистически българи. Накъдето сочки пръчката, натам тръгваш и ти. Дори и наркотиците не са ти помогнали да проявиш повече индувидуализъм и потенциал...

image.png

Сподели в други сайтове

Да, дразни ме на моменти инфантилното ти поведение и манталитет. В доста ситуации тук във форума си ме изненадвал с глупави и повърхностни разсъждения. Освен това не харесвам клюкарщини, интриги, а ти често си главен инициатор. А и смятам, че човек не трябва да излага на показ целия си живот във форума, а често измежду другото ни занимаваш повече с особата си и отношенията ти с този или онзи потребител, отколкото да пишеш за чалга. За чалга се включваш ако има тлъсти жълтини или ако някоя опетни друга... Лесен за разчитане и не те чувствам за равностоен опонент. Не си Фокси, Янева, или някой, който има какво да каже. Ти си по скоро от онези в режим стадно мислене и наречени средностатистически българи. Накъдето сочки пръчката, натам тръгваш и ти. Дори и наркотиците не са ти помогнали да проявиш повече индувидуализъм и потенциал...

Добре, благодаря ти за мнението. Изгуби напразно 10 минути да го пишеш, защото не смятам да се променям. Също така не ми е за цел да ти се харесам точно на теб. Мен тия, които ме кефят, ми се кефят и на мен - това ми е достатъчно.

Сподели в други сайтове

Да ги спрем докато е време- дайте някоя друга тема, изискваща разпалено обсъждане. :1000 (29):

Ооооо.... разпалености да искаш..

"Щом запаля ад е знай, супер огънче ми дай" :3fdb8960598fa63e:

Какво да обсъждаме, искам мега скандал, скучно ми е :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Ооооо.... разпалености да искаш..

"Щом запаля ад е знай, супер огънче ми дай" :3fdb8960598fa63e:

Какво да обсъждаме, искам мега скандал, скучно ми е :girl_cry2:

Винаги мога да направя,но много бързо банваш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Добре де, ще си затворя очите (може би) :3fdb8960598fa63e:

Кажи нещо за аватара ми, не е ли прекрасна?

Няма да рискувам.Рамания+Аз=ВНЛ. :3fdb8960598fa63e:

Страхотна е.Виждала ли си приятеля й? Голям сладур е. :naked:

Сподели в други сайтове

Дай наистина някой скандал за Андреа! :D

Тя беше над Преслава и Галена през 2010- факт!

И не само.До есента на 2012 беше номер 1. За повече скандали за Андреа,нека е в темата й,че е много умряла. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

И не само.До есента на 2012 беше номер 1. За повече скандали за Андреа,нека е в темата й,че е много умряла. :gun_bandana:

Не се изхвърляй .. :mf_surrender: Била е №1 между "Употребена" и "Докрай" и то не постоянно.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Нещата започнаха с някакъв необясним и за мен фурор на Кама в северна България на турне 2008. Беше си подредила нещата със здрав микс, а Пресли имаше златен албум и въобще не си бе направила труда да провери как са песните на живо. . Епицентърът на концертите беше около Константин и Кама, а бисовете хвърчаха предимно за тях. Анелия и Преса минаваха вяло. Анелия нарочно завършваше с балада, за да приспи всичко за Преса.

Та как ти се струва Преслава да и е ОК със златен албум, подем в личния живот (има лачен пич), хвалене отвсякъде, а на сцената Коцьо и особено Кама открадваха шоуто. Та това трябваше да е нейното турне. Ивана и Глория ги нямаше, а изведнъж наркомана и Кама грабят полагаемото и се. Не се преживява лесно.

Въпреки че съм бил на турне 08, реших да изгледам рецитала на Кама. Да го видя и чуя тоя "здрав" микс. Тъй като нямам спомени Кама да е предизвикала фурор в Пловдив на въпросното турне.

Съжалявам, че изгубих тези 15 минути от живота си, за да зяпам някаква абсурдна жена, която не спира да говори по време микса си. Мъчи се по всякакъв начин да вдигне публиката и не става, братче.

И това само и само да се убедя, че Фокса отново лъже и си измисля някакви историйки. Няма да стане, човек. Както и да го нагласяш, не става!

Гледайте само. То няма нужда от думи. Все едно на сцената е няква треторазрядна.

"Искам да се движите", "В средата искам ръцете горе" , "Покажете колко сте шумни"....Та тя НЕ млъква. :mf_surrender:

Само на Луда по тебе има реакция.

А "пеенето" има ли смисъл въобще да се коментира? Пълен потрес.

Била размазала Преслава. Разкази от 1001 нощ.. "Приключенията на Лукчо" звучат по-достоверно, Фоксе. :mf_surrender:

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Дай наистина някой скандал за Андреа! :D

Тя беше над Преслава и Галена през 2010- факт!

Скандален е аватара ти, очаквах нещо на Деси на сложиш, а ти... нямам думи. Ако искаш може да се поправиш, имаш възможност :3fdb8960598fa63e:

Няма да рискувам.Рамания+Аз=ВНЛ. :3fdb8960598fa63e:

Страхотна е.Виждала ли си приятеля й? Голям сладур е. :naked:

Не съм, я дай да го видя...

Сподели в други сайтове

Не се изхвърляй .. :mf_surrender: Била е №1 между "Употребена" и "Докрай" и то не постоянно.

Няма какво да се изхвърлям.От 2009 до 2012 най-големите скандали и хитове бяха при нея.Това е доказателство,че е била номер едно.

Стела,виж си лс.

Сподели в други сайтове

Няма какво да се изхвърлям.От 2009 до 2012 най-големите скандали и хитове бяха при нея.Това е доказателство,че е била номер едно.

Стела,виж си лс.

Къде я буташ 2012 само с дуета с Азис :mf_surrender: Все едно да кажа, че Милко Калайджиев е бил №1 през 2009, защото имал най-големия хит. Не е само до това. Андра никога не е била възприемана като лидер по обективни причини ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Добре, благодаря ти за мнението. Изгуби напразно 10 минути да го пишеш, защото не смятам да се променям. Също така не ми е за цел да ти се харесам точно на теб. Мен тия, които ме кефят, ми се кефят и на мен - това ми е достатъчно.

Точно на мен може да не ти е цел, но като цяло цел ти е да се харесаш във форума. Непрекъснато търсиш одобрението на потребители, на които преди това си се подмазал тук там. Това се вижда и който е чел приложна психология, може да предположи, че търсиш онова тук, което ти липсва в живота.

Ти и да си поставиш за цел да ми се харесаш, много ще трябва да поработиш по себе си, докато доближиш целта си.

Поредното повърхностно нещо си изцепил като за финал. Който ми се кефи, и аз му се кефя :1000 (10):

image.png

Сподели в други сайтове

Къде я буташ 2012 само с дуета с Азис :mf_surrender: Все едно да кажа, че Милко Калайджиев е бил №1 през 2009, защото имал най-големия хит. Не е само до това. Андра никога не е била възприемана като лидер по обективни причини ;)

Дует или не това беше най-големия хит за 2012 и все още се помни.То ако гледаме нещата в Пайнер в последните 10 години лидерите са само Преслава /наистина беше такава/ и Галена,но уви отдавна не е така.Смядовица все още върви по нейните пътечки,така че какво по-голямо признание за Андрю от това,че все още я копират?

Какво ти е мнението,Стела? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Точно на мен може да не ти е цел, но като цяло цел ти е да се харесаш във форума. Непрекъснато търсиш одобрението на потребители, на които преди това си се подмазал тук там. Това се вижда и който е чел приложна психология, може да предположи, че търсиш онова тук, което ти липсва в живота.

Ти и да си поставиш за цел да ми се харесаш, много ще трябва да поработиш по себе си, докато доближиш целта си.

Поредното повърхностно нещо си изцепил като за финал. Който ми се кефи, и аз му се кефя :1000 (10):

Слави, прекалено много време отделяш на мен и личността ми. Поредно доказателство, че на някого бъркам някъде... Мен, който ми е безразличен и не го харесвам, не си губя дълго времето с него, а ти не спираш. Приложната психология какво казва за това? Питам те теб, защото аз знам.

А за това последното бих ти казал да понапрегнеш малко мисълта. Написах "Тия, които ме кефят, и те на мен ми се кефят - това ми е достатъчно".

Сподели в други сайтове

Дует или не това беше най-големия хит за 2012 и все още се помни.То ако гледаме нещата в Пайнер в последните 10 години лидерите са само Преслава /наистина беше такава/ и Галена,но уви отдавна не е така.Смядовица все още върви по нейните пътечки,така че какво по-голямо признание за Андрю от това,че е била на върха?

Андреа може да е топа пак, но си зависи само от нея. Ако така я мързи и се мотае с песните, и ако издава само английските си бози, амиии.. няма как да се получи.

Сподели в други сайтове

Андреа може да е топа пак, но си зависи само от нея. Ако така я мързи и се мотае с песните, и ако издава само английските си бози, амиии.. няма как да се получи.

Не си ми видяла останалата част от поста.Безсрамница! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...