Yaneva Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Моля Слави и Кондомчо да погледнат към небето, да си пожелаят нещичко от сърце, да бъдем по-добри и да се обичаме, може и да се сбъдне... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Вече е малко късно за възродяване на кариерата, виж че новата песен не се получи, поне според мен. Изостана много с годините, а сега конкуренцията е доста голяма. Тя хитове като предните няма как да има отново и си го знае, то всъщност никой вече няма хитове като от 90-те, защото тогава си беше ера на преход, която отдавна е минала. Ако тогава е било скандално да си Сашка Васева и всички да са я гледали с отворени усти, днес тя е по-скоро симпатичен и забавен образ. И все пак, парчето й е изключително успешно като за старата генерация- наближава 400k гледания за нула време. Та една Глория в много по-голям канал и до ден днешен няма подобни успехи в стрийминга, а и Ивана също ги нямаше преди "Твое копие". Тази година явно е време да се възраждат ретро звезди, а Сашка добре се спусна по вълната. Тук се говореше, че и Рени ще има песен от Оцко. Ако той е подхванал и нея може също да й се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Тя хитове като предните няма как да има отново и си го знае, то всъщност никой вече няма хитове като от 90-те, защото тогава си беше ера на преход, която отдавна е минала. Ако тогава е било скандално да си Сашка Васева и всички да са я гледали с отворени усти, днес тя е по-скоро симпатичен и забавен образ. И все пак, парчето й е изключително успешно като за старата генерация- наближава 400k гледания за нула време. Та една Глория в много по-голям канал и до ден днешен няма подобни успехи в стрийминга, а и Ивана също ги нямаше преди "Твое копие". Тази година явно е време да се възраждат ретро звезди, а Сашка добре се спусна по вълната. Тук се говореше, че и Рени ще има песен от Оцко. Ако той е подхванал и нея може също да й се получи. Коментирай как първо Юнона водеше Сашка по гледания, но Сашка я поведе. Близо 6К лайка Утре Сашка е при Гала в "На кафе" дано се покачат гледанията, че взеха да намалят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Коментирай как първо Юнона водеше Сашка по гледания, но Сашка я поведе. Близо 6К лайка Утре Сашка е при Гала в "На кафе" дано се покачат гледанията, че взеха да намалят! Сашка ако върви така може и не само да стигне милионче, ами и да задмине много по-ключови имена в жанра от Юнона. Но да, интересно е как с първата си сериозна песен с клип от над десетилетие тя издухва имена, които никъде не са ходили. И аз чух за На Кафе. Не ми се става толкова рано (особено щом стоя до толкова късно в Рамания хаха :1000 (29), но ще си го пусна на запис. Стискаме палци на кралицата да чукне половин милион покрай рекламата в предаването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Цяла вечер не си спрял да ме цитираш и да се занимаваш с мен. Поведение, което забелязвам да се прокрадва от едно известно време у теб. Единствено в момента аз си бъркам в ухото, защото ме засърбя. Усещай, каквото искаш. Не ме интересуваш. Айде, бастичка. Засърбя те, щото не го миеш. Айде чиба. Утре пак Нещо се разстрои и изнерви. Като за човек който не се интересува от мнението ми показваш реакция на човек, който се засегна и прещрака. Къде е позитивното вечно мазнещо се Кондомче... Да бе спрял да ми отговаряш щеше да проличи непукизъм. Но почвата ти под краката омекна и продължаваш да се обясняваш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Засърбя те, щото не го миеш. Айде чиба. Утре пак Нещо се разстрои и изнерви. Като за човек който не се интересува от мнението ми показваш реакция на човек, който се засегна и прещрака. Къде е позитивното вечно мазнещо се Кондомче... Да бе спрял да ми отговаряш щеше да проличи непукизъм. Но почвата ти под краката омекна и продължаваш да се обясняваш... :1000 (29): :1000 (29): Пълен си клишета и заучени фрази. На всичкото отгоре аз първи му казах "Айде, бастичка", а сега той на мен ми казва "Айде, чиба!". Смях! Хах, обяснявал съм се, ми няма да ти мълча, я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 :1000 (29): :1000 (29): Пълен си клишета и заучени фрази. На всичкото отгоре аз първи му казах "Айде, бастичка", а сега той на мен ми казва "Айде, чиба!". Смях! Хах, обяснявал съм се, ми няма да ти мълча, я. Точно заради бастичката ти върнах с чибата ама фарумската Емилия пак не разбра намека. Ами като някой ми досажда и не ми е важен му давам игнор. Но както вече вметна не те интересува мнението ми... Изгледаш като първолак в словесна битка с мен. Аз ти отговарям през час измежду другото, а ти на минутата ми връщаш. Да ти кажа ли това в приложната психология как му викаме Щом ти няма да ме игнорираш, аз ще игнорирам теб докато не реша пак да ударя по болните места :gora: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 В негова чест си смених подписа, за да ми гледа противната крива мутра в по близък план Ползвай за обложка :1000 (29): Ако, Криси Патрашкова, успокой топката , дишай... От тук само лъжата в БигБрадър и наркоманските и падения преди години са изцепки на Преслава, от които е пострадал имиджа и. Всичко останало са митове и легенди от фенове на пренебрегнати през годините певици. Малцина са тези като нас, които да не са изтървали нито един скандал във фолка. Хората като не се вълнуват отдавна и не се впечатляват от изцепките на чалгаджийките. Не си мисли, че онова с пиците се знае или помни от някой извън форума. Вие често си боравите с този аргумент, за да я изкарате най долната , но нито касов бон, нито свидетели от масата на Преслава сме видели, за да го ползваш като аргумент. Това, че ти си форумската клюкарска и вярваш на всичко, което се пусне като мълва си е твое право и твой манталитет. Не очаквай всички да разсъвдаваме като теб. Логиката ти и изказванията ти често ми напомнят за феномена Емилия... Не съм виждал откакто Деса е в Пайнер да са разменяли лайкове. Радвам се, че не са позволили на интриги и фенски бълвочи да им повлияят на отношенията. Кога са си лайквали неща? Линк? https://www.instagram.com/p/BhD8wkwHhBz/ На прима виста се сещам за тая снима от преди 2 седмици. Деса и я лайкнала. Има и други, но не ми се търси. Самия факт , че Камелия следва само 69 човека - 5/6 колежки, една от които Деса е красноречив. Другите са Гло, Емилия,Мария, Галена,Янева и Анелия. Други колежки вече не следва Аа и сестрата на Преса с която постоянно си лайкват снимки, много странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Точно заради бастичката ти върнах с чибата ама фарумската Емилия пак не разбра намека. Ами като някой ми досажда и не ми е важен му давам игнор. Но както вече вметна не те интересува мнението ми... Изгледаш като първолак в словесна битка с мен. Аз ти отговарям през час измежду другото, а ти на минутата ми връщаш. Да ти кажа ли това в приложната психология как му викаме Ясно, значи съм ти важен, защото игнор от теб не виждам. Прав си не ме интересува мнението ти за мен, но щом си решил да се джавкаш с мен, няма да ти остана длъжен. Аз не знам дали изглеждам като първолак (сигурен съм, че не), но то изглеждаш като злобна лелка цяла вечер да ми вървиш след гъза и да ме нападаш без да съм търсил диалог с теб или да съм те обидил първи. Отговарям ти бързо, защото пиша от комп и съм като машина, а ти пишеш дълги постове от тел и си бавен като охлюв. Одеве един пост от 4 реда го писа 10-15 минути. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Грях ти на душата, Славчоо, Славчооо... Ако искаш, гледам анкетите са много модерни в момента, пусни една между Анелия, Емилия и Десислава и виж резултати после... Емилия може и да има проблеми с изказа, понеже е много обстоятелствена, но да я сравняваш с откровено кухи лейки е кощунство! Съгласен съм. Ако можем да кажем, че Деса е израстнала в изказ и разсъждения, то с пълна сила важи и за Емилия. Няколко интервюта й слушах току-що и никъде не каза нещо не на място. Напротив. Много обрана в изказа, използва точни думи, говора й е също на ниво. Да не говорим, че е израстнала и душевно, говори за карма, и т.н.т Абе добре си е жената. Деса също е добре, но в никакъв случай Ема не е на нивото на Анелия, Емануела, Софка, Фики и разни други с 2 гънки в мозъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Съгласен съм. Ако можем да кажем, че Деса е израстнала в изказ и разсъждения, то с пълна сила важи и за Емилия. Няколко интервюта й слушах току-що и никъде не каза нещо не на място. Напротив. Много обрана в изказа, използва точни думи, говора й е също на ниво. Да не говорим, че е израстнала и душевно, говори за карма, и т.н.т Абе добре си е жената. Деса също е добре, но в никакъв случай Ема не е на нивото на Анелия, Емануела, Софка, Фики и разни други с 2 гънки в мозъка. Ами радвам се, че съм форумата Емилия в такъв случай. :1000 (19): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ами радвам се, че съм форумата Емилия в такъв случай. :1000 (19): :1000 (29): Бих казал форумната Камелия Спрете се момчета, имам чувството че на сила се дърпате вече. И двамата сте достатъчно интелигентни peace Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Утре Пачо ще бъде готов с новата графика за "Нереализираните" и започваме с форумните любимки. Залози коя ще е първа? Теди Ал-Бънди! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Сашка Мис Васева е била много симпатична в На Кафе. Радвам се да я видя доволна от успеха на парчето. С Алфредо дори подготвят втора обща песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Тази песен на Преси още не ми е писнала и я слушам, не мога да повярвам. "Не се изтриваш" вече ми омръзна. И при мен е така. :1000 (30): "Не се изтриваш"вече дори не я слушам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 100 пъти по-вече ми харесва от "Муцуна"(6 млн.),а е с толкова малко гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Лелее много яка песен !!!! И Мара е супер секси тука. Тука също ме кефи Марчето и Ема... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 100 пъти по-вече ми харесва от "Муцуна"(6 млн.),а е с толкова малко гледания? Най-добрата му песен в Пайнер е това. Не си обяснявам как не стана хит. Нищо не й липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 100 пъти по-вече ми харесва от "Муцуна"(6 млн.),а е с толкова малко гледания? Да не съм те чул да правиш повече забележки за правопис! Но да, това е най-хубавата му песен в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ясно, значи съм ти важен, защото игнор от теб не виждам. Прав си не ме интересува мнението ти за мен, но щом си решил да се джавкаш с мен, няма да ти остана длъжен. Аз не знам дали изглеждам като първолак (сигурен съм, че не), но то изглеждаш като злобна лелка цяла вечер да ми вървиш след гъза и да ме нападаш без да съм търсил диалог с теб или да съм те обидил първи. Отговарям ти бързо, защото пиша от комп и съм като машина, а ти пишеш дълги постове от тел и си бавен като охлюв. Одеве един пост от 4 реда го писа 10-15 минути. Мария, ти ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Мария, ти ли си? Да са живи и здрави фолкаджийките. Колко лафове родиха! Помним ли "Емоционирам се"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да са живи и здрави фолкаджийките. Колко лафове родиха! Помним ли "Емоционирам се"? Да, аз дори го използвам. През годините "една птичка лястовичка не прави" най-се открои сякаш. Мимето в стремежа си да се изкаже по-най завъртяния начин ражда лаф след лаф, тя е с най-много даже май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Помним ли "Емоционирам се"? Тва най-бездарната в жанЪра ли го каза някъде? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари