Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да, аз дори го използвам. През годините "една птичка лястовичка не прави" най-се открои сякаш. Мимето в стремежа си да се изкаже по-най завъртяния начин ражда лаф след лаф, тя е с най-много даже май. "мЕмолеПни връзки" също е нейн :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Анелия за дъщеря си... идол :1000 (29): От 4:45 :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да, аз дори го използвам. През годините "една птичка лястовичка не прави" най-се открои сякаш. Мимето в стремежа си да се изкаже по-най завъртяния начин ражда лаф след лаф, тя е с най-много даже май. И аз го използвам. Всъщност, ако се замисли човек, доста готин глагол е "емоционирам се". Кратко, точно и ясно изразява чувствата ти, вместо да използваш по-дългото и тромаво "Изпитвам емоция". Тва най-бездарната в жанЪра ли го каза някъде? Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "мЕмолеПни връзки" също е нейн :1000 (29): Ами като написа в книгата на Слави Трифонов "Желая на теб и целия персонал живот и здраве " - 1:20 И това е един път. "Аз никога не съм писала изречения" :1000 (29): Беше казала един път май, че е правила фотосеанси, вместо фотосесия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 И при мен е така. :1000 (30): "Не се изтриваш"вече дори не я слушам. Да, но когато излезе "Не се изтриваш" ми беше любимата песен, много жалко че така бързо писна на хората. Тва най-бездарната в жанЪра ли го каза някъде? Това Мария ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Някой слуша ли още тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Татяна: Снимах в Дубай, където на световни звезди са отказвали. :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BhqolgChKja/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Това Мария ли? Пиги Андреева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Пиги Андреева За мен Мария е по-бездарна и от Андреа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 За мен Мария е по-бездарна и от Андреа Да! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 За мен Мария е по-бездарна и от Андреа Те много са по-бездарни или дори да са по-гласовити, са по-неприятни за ушите, но тя се излагаше много с плейбека, а след това и със записите...Та си го заслужава прякора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Мара като цяло е и по-безидейна. Много пари е потрошила на вятъра за слаби песни и клипове. Това потвърждава бездарието й. Поне да пееше по-добре от някоя друга, че да компенсира. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да! И ти мислиш така, браво! Те много са по-бездарни или дори да са по-гласовити, са по-неприятни за ушите, но тя се излагаше много с плейбека, а след това и със записите...Та си го заслужава прякора. Ама как си я нареждаш, нищо че ти е любимка ... :1000 (29): Прав си, има гласовити, но дразнещи и противни и как няма да предпочитам Андрито Пигева пред такива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ама как си я нареждаш, нищо че ти е любимка ... :1000 (29): Прав си, има гласовити, но дразнещи и противни и как няма да предпочитам Андрито Пигева пред такива. Еми много ясно. Да не ми е роднина, че да я защитавам на живот и смърт? Все пак не съм от клуба "Смядово" или "Две могили". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Еми много ясно. Да не ми е роднина, че да я защитавам на живот и смърт? Все пак не съм от клуба "Смядово" или "Две могили". Да не ти е сестра? Че и сестра да ти е - за отритнатостта на Дженината сестра се носят легенди Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Еми много ясно. Да не ми е роднина, че да я защитавам на живот и смърт? Все пак не съм от клуба "Смядово" или "Две могили". Най-добре, да не сме върли чалгари, че да припадаме по тях :1000 (29): Аз като съм Глориева попринцип, но не съм фанатичка 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да не ти е сестра? Че и сестра да ти е - за отритнатостта на Дженината сестра се носят легенди Кажи й че съм ти сестраааа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Да не ти е сестра? Че и сестра да ти е - за отритнатостта на Дженината сестра се носят легенди Нали се носиха слухове, че Андреа имала сестра която крие - аз съм, но си смених пола с парите от кака Андреа. Тя затова и започна да пее, та сега като се получи процедурата и спря да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Най-добре, да не сме върли чалгари, че да припадаме по тях :1000 (29): Аз като съм Глориева попринцип, но не съм фанатичка Те само "мъжките" й фенове са обсебени. Явно си мечтаят и те за такъв финес, чупки и исказ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Те само "мъжките" й фенове са обсебени. Явно си мечтаят и те за такъв финес, чупки и исказ. Ааа...Глория е кралицата на чупките и стойките, не се е родил човекът, който ще я изкопира :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ааа...Глория е кралицата на чупките и стойките, не се е родил човекът, който ще я изкопира :1000 (29): А забелязвала ли си Галена как се движи на концерти и участия? Тая жена получава гърчове и спазми всеки път. Толкова пък да е неритмична, чак смешно ми става. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 А забелязвала ли си Галена как се движи на концерти и участия? Тая жена получава гърчове и спазми всеки път. Толкова пък да е неритмична, чак смешно ми става. :1000 (29): Е как да не съм ... И на мен ми е малко странна, но пък си е хубавица :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Е как да не съм ... И на мен ми е малко странна, но пък си е хубавица :1000 (19): Никога не ми е харесвала външно. Андреа, Анелия, Камелия, Емануела и Лияна са ме кефили в дадени периоди, но Галена никога. А покрай "Пак ли" и тоя концерт ми беше любима колкото Андреа, но после почнах да ги сравнявам двете и Галето като дръпна я намразих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Никога не ми е харесвала външно. Андреа, Анелия, Камелия, Емануела и Лияна са ме кефили в дадени периоди, но Галена никога. А покрай "Пак ли" и тоя концерт ми беше любима колкото Андреа, но после почнах да ги сравнявам двете и Галето като дръпна я намразих. Тук е брутална, много ми хареса на този концерт. А "Пак ли" е си беше доста голям хит. Искам такава песен от Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари